AD

HOROSCOP

3 secrete de dragoste ale zodiei Fecioară

todayaprilie 27, 2017 3

Background
share close
AD
AD

În pofida numelui, zodia Fecioară nu este caracterizată prin sensibilitate exagerată sau slăbiciune. Din contră, este cea mai senzuală și afectuoasă zodie dintre semnele de Pământ, mult mai tandră și romantică decât Taurul sau Capricornul.

Pasiunea este forța secretă a Fecioarelor

Dragostea și pasiunea sunt surse inepuizabile de energie pentru nativii din Fecioară. Fără dragoste, viața lor ar fi lispită de sens și nu ar mai fi capabili să realizeze nimic deosebit.

Ei pun preț în egală măsură pe sentimente, dar și pe dorință și pasiune. În intimitate, sunt deosebit de afectuoși, iar erotismul constituie o sursă de energie vitală pentru nativii acestei zodii.

Au nevoie de parteneri pe măsură

Fecioarele nu sunt fericite în dragoste, dacă nu găsesc parteneri asemenea lor și în dormitor, și în afara lui. Dacă nu găsesc aceleași sentimente profunde și aceeași pasiune fierbinte, nativii zodiei preferă să fie singuri, decât să aibă o relație plină de compromisuri.

Dragostea îi ajută să se vindece

Orice rană, supărare sau durere ar avea, dragostea este pentru zodia Fecioară un adevărat balsam. Nativii acestui semn, chiar dacă nu lasă să se vadă acest lucru, sunt profund influențați de dragoste, iar afecțiunea pe care o primesc de la partenerii lor îi ajută să treacă peste orice necaz.

Inclusiv când au probleme de sănătate, se vindecă mai repede dacă sunt îngrijiți de cei care îi iubesc.

sursa:libertatea.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com