AD

HOROSCOP

3 tipuri de oameni care nu își găsesc sufletul pereche din cauza semnului zodiacal

todayoctombrie 11, 2018 4

Background
share close
AD
AD

Te-ai gândit vreodată că semnul zodiacal este cel care te împiedică să îți găsești partenerul de viață. Ei bine, este adevărat, anumite trăsături pot influența abordarea unei relații! În ziua de azi, toată lumea își dorește să își găsească sufletul pereche, deși este din ce în ce mai greu.

Avem din ce în ce mai puțin timp de investit în viețile noastre personale, chiar dacă ne dorim o persoană cu care să ne întâlnim acasă, după o zi lungă de muncă. Ce poate fi mai frumos? Căutările nostre depind de asemănările de care avem nevoie și de diferențele mari de care fugim.

În cea mai mare parte, trebuie să recunoaștem că ne ghidăm și după compatibilitatea zodiilor, dar dacă astrele mai mult ne încurcă în acest domeniu?

Să vedem dacă te regăsești printre semnele zodiacale de mai jos!

BERBEC (21 MARTIE – 19 APRILIE)

Ești o persoană energică și întreprinzătoare și, prin urmare, crezi că este perfect rezonabil să vezi oamenii asemeni ție. Este greu să găsești pe cineva care se potrivește cu nivelul ridicat de energie și cu setea ta pentru aventură. Indiferent de cum arăți, nu poți găsi acea persoană.

Totuși, trebuie să înțelegei că probabil persoana potrivită pentru tine este cea care este exact opusul a ceea ce cauți tu. Poate că ai nevoie de cineva care să te asculte, pentru a-ți putea compensa personalitatea puternică.

LEU (23 IULIE – 22 AUGUST)

Leul va știi întotdeauna că are o personalitate foarte puternică și pretențioasă. Ești un lider înăscut, ai mari speranțe și așteptări de la cei din jur… dar, aceste trăsături sunt transferate în relația cu cei din jur, iar aici este pur și simplu inutilă.

Nu poți avea un partener care să îți fie supus. Nu ai vrea un subordonat, așa este? Vrei ca cineva să fie la același nivel cu tine… atunci nu te mai comporta ca până acum!

FECIOARĂ (23 AUGUST – 22 SEPTEMBRIE)

Ești prea inteligent și nu e în favoarea ta. Natura excesivă te duce la singurătate, dar nu vrei să te blochezi în ea, nu? Nu mai căuta pe cineva pasiv si dispus să ignore toate abilitățile tale intelectuale.

Ai nevoie de o persoană care este capabilă să interacționeze profund și inteligent cu tine.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com