3 zodii care vor simți efectele benefice ale Lunii pline în Rac

Prima lună plină din 2022 este pe drum – și îți oferă o pauză de la agitația sezonului Capricorn pentru a te confrunta cu tine însuți la un nivel mai intim. Luna plină din noaptea de 18 ianuarie în semnul ultra-sensibil și de înaltă ținută psihică al Racului. Vibrațiile Racului se referă la hrănirea ta și a celorlalți, împreună cu conectarea cu cea mai privată parte a vieții tale – casa și familia.

a

Dacă ești unul dintre aceste 3 semne zodiacale norocoase care sunt cel mai puțin afectate de Luna plină în Rac din ianuarie 2022, atunci îți poți găsi liniștea știind că aceste vibrații sentimentale nu sunt atât de solicitante din punct de vedere emoțional, cât sunt inspiratoare.

Lunile pline sunt mai mult decât cel mai înalt punct din ciclul lunar. Ele semnifică un moment în care să eliberați ceea ce nu vă mai servește și să vă manifestați după pofta inimii. Almanahul Fermierului explică faptul că luna plină a lupului din ianuarie 2022 își trage numele de la credința că lupii urlau mai des în această perioadă, fie de foame, fie pentru a aduna haita. Din punct de vedere spiritual, această lunare reprezintă atingerea catharsisului și renunțarea la tot ceea ce te-a apăsat.

3 zodii care vor simți efectele bune ale Lunii Pline

Vărsător

Poți sta liniștit știind că emoțiile tale vor fi cruțate, Vărsătorule – nu că ai fi avut vreo grijă în această privință. Această puternică lunare îți înfierbântă a șasea casă a rutinei și a muncii, așa că nu vei face prea multă curățenie spirituală, ci mai degrabă îndatoriri cu picioarele pe pământ. Te vei simți confortabil cu sprijinul Racului care te va ajuta să te împingi prin îndatoririle de zi cu zi.

Vărsătorul este mai deconectat de energia Racului, așa că este posibil ca Luna plină să nu intensifice intuiția sau gravitatea emoțională a Vărsătorului. Efectele graduale ale lunaticii s-ar putea să se fi desfășurat încă de la luna nouă în Capricorn. Așadar, este posibil să fiți deja mai atenți la viața de zi cu zi, în special la practicile sănătoase, cum ar fi mâncatul și exercițiile fizice.

Gemeni

Este o perioadă de briză pentru contul tău bancar, Gemeni. Această lunare îți luminează casa securității și a finanțelor, așa că vei fi prea concentrat pe urmărirea acelui flux de bani pentru a fi prea preocupat de orice altceva. Este vorba de a te simți confortabil și de a avea grijă de sănătatea ta financiară.

Gemeni, ești ușor deconectat de luna plină apoasă din Rac, deoarece este posibil să adopți o abordare mai intelectuală pentru a procesa emoțiile și intuiția. Așteptați-vă ca această lunare să vă arate o legătură emoțională puternică cu resursele voastre. Datorită capacităților de hrănire ale lunatiei, asigurarea resurselor tale vine aproape natural.

Scorpion

Scorpion, această lunare se mută în casa a noua a filozofiei și a călătoriilor – deci este vorba despre ascuțirea spiritului tău, găsirea următoarei culturi despre care să înveți și realizarea unei posibile pasiuni. Profită de acest timp pentru a prelua o nouă abilitate sau pentru a învăța despre un pământ străin.

Scorpionule, s-ar putea să nu ai prea multe lucruri pe care să le privești înapoi cu călătoriile recente, dar s-ar putea să te simți mai mult reflectat de oportunitățile tale educaționale pentru a-ți perfecționa intuiția. Din moment ce Scorpionul formează un trigon cu Luna plină din Rac, evaluarea emoțională vine în mod natural.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com