AD

HOROSCOP

3 zodii false în iubire – Nu știu ce înseamnă dragostea!

todayfebruarie 20, 2018 2

Background
share close
AD
AD

Iubirea este cel mai frumos sentiment și sentimentul care ne binecuvântează viața. Probabil că și tu îți imaginezi încă din copilărie momentul în care îți vei întâlni marea dragoste, sufletul pereche.

La început, orice relație este doar lapte și miere și dragostea pare să fie din ce în ce mai mare, însă pe parcurs ce lucrurile evoluează, partenerii încep să realizeze că de apt nu se potrivesc și încep discuțiile în contradictoriu.

Există persoane care nu știu să iubească și astrele ne dezvăluie care sunt semnele zodiacale care poartă o mască în iubire și cu care nu vrei să ai o relație. Iată care sunt acestea:

GEMENI:

De cele mai multe ori, nativii din gemeni au două fețe în relații și sunt profitori. La început, te vor minți în cel mai frumos mod, iar apoi te vor duce cu zăhărelul.

În momentul în care vor fi siguri că ți-au câștigat inima, gemenii își vor arăta adevărata față. Există și excepții, însă acești nativi sunt ahtiați după confortul material și vor face tot ce se poate pentru a avea alături o persoană influentă și cu resurse materiale.

Le pasă prea puțin de sentimente și de dragoste, afecțiune și compasiune. Chiar dacă le oferi toată iubirea din lume, acești nativi nu vor aprecia.

VĂRSĂTOR:

Acești nativi nu se mulțumesc niciodată cu ceea ce au. În relații, se vor gândi în permanență la trecut și vor face comparație între partenerul actual și fosta iubire. Deci, în momentul în care vor avea numele tău pe buze, se vor gândi la altcineva.

Nu ai cum să schimbi un nativ din vărsător și chiar dacă încerci, nu vei reuși. Sunt persoane care tind să trăiască în trecut și se vor gândi mereu la persoane pe care le-au pierdut.

PEȘTI:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal sunt persoane reci, în general, care nu-și manifestă afecțiunea și dragostea față de cei din jur. Acești nativi au relații doar pentru că nu le place singurătatea.

Nu le place să nu aibă pe nimeni alături și se plictisesc singuri. Alături de acești nativi vei avea parte de momente rare de tandrețe și afecțiune.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com