AD

HOROSCOP

3 zodii pe care nu le cunosti asa de bine cum crezi

todayianuarie 13, 2017 3

Background
share close
AD
AD
ZODIIaPE CARE NU LEaCUNOSTI. Ai impresia ca ii cunostiafoarte bine pe oamenii dinajurul tau, inclusivadaca te iei dupa zodia in care acestiaaau venit pe lume. Iata care suntazodiile pe care nu le cunosti aaproape deloc, in ciudaaaparentelor.

TOP 3 ZODIIaPE CARE NU LEaCUNOSTI ASA DE BINE CUMaCREZI:

LOCUL 3:aPESTI

Candate gandesti la nativulanascut in zodiaaPesti, ai senzatia ca este o persoanaamelodramatica si ca principala sa caracteristicaaesteasensibilitatea. E adevarat ca este cel mai sensibiladintre =anativi, insa nu doar asta este specificaPestelui.

Nativulanascut in aceasta zodieaaeste extrem de versatil in relatiileainterumane. Este o persoanaaextrem de prietenoasa si ofera tot ce areamai bun intr-o prietenie.

Poate fi si extrem de razbunatoraatunci cand inima sa estearanita. Este foarteavulnerabil la a-i atrageaatentia in public.

 

Secretulape care il ascunde Pestele si este cunoscutade putina lume esteaabilitatea de a se preface. Ascundeafoarte bine ceea ceasimte, motiv pentru care niciodataanu vei afla cu adevarat ce iladoare. Potiadoar sa intuiesti.

LOCUL 2:aaFECIOARA

NativulaFecioara este cunoscut pentruaspiritul sau critic. Este o persoanaape care o poti contacta in oriceasituatie in care ai nevoie de o analizaaprecisa despre tot ce se intampla in jurulatau.

Fecioara iti poate oferiasfaturiaesentiale despre cum sa te descurci in situatiialimita. Acest semnazodiacal este mai mult decatacriticul de serviciu.

Marele sau secretaeste spiritulainocent. Fecioara estealudica, este unul dintre semneleazodiacale cu cele mai placuteasurprize inaintimitate.

Este iubitoare, fermecatoareasi are cea mai puternicaaempatie din toate semneleazodiacale. Duritatea pe care o afiseazaaascunde timiditateasi slabiciune in fata anumitoracontexteaspeciale.

LOCUL 1:aVARSATOR

Visatorulazodiacului nu este doar un om careasta cu ochii pe pereti si care se vedeadeparte. Este mai mult decat o persoanaaidealista. Multiasustin ca Varsatorul este paralel cuarealitatea, insa ceea ce putiniastiu este ca el alege sa fieaasa.

Nu esteadeloc naiv si stie foarte bine cu ce se manancaalumea in care traim, doar ca fuge deasuperficialitate. Asa ca… ai  doar senzatiaaca potiaprosti un Varsator! Este maiainteligent si mai perspicaceadecatacredeai!

[divider]

Cumpitipprotejezi incaltaminteapiarna

In sezonularece, nu doar corpul are de suferit, ci si imbracaminteaasiaincaltamintea pe care leapurtam. Iata catevaasfaturi despre cum iti protejezi incaltaminteaaiarna.

Zapadaaabundenta si gerul sunt extrem de daunatoareapentruaincaltaminte. Specialistiiarecomandaapurtarea alternativa a maiamultor perechi de bocanciasau de cizme, pentru a e daatimp sa se usuce.

Cel mai periculosalucru pentru incaltaminteaata in sezonul rece esteaamestecul de zapada cu sare de peastrada. Astfel, imediat ce ajungi la birouasau acasa, trebuie sa stergiatemeinic urmele de peaincaltaminte, pentru a nu ramaneapatate. Cu un servetelaumed ori cu o carpaauscata, se stergeaincaltamintea.

Foloseşte o carpaacurata, din bumbac si o solutie formatăadinaotet alb si apaacalduta. Se preparaasolutia, apoi seasterge cu carpa dinabumbac.

Cizmeleadin piele naturala se curataacu o carpaamoale, curata si umeda. Nu se baga subajetul de apa. Altfel risti sa deterioreziamaterialul.
Si talpa se curataacu ulei sau cu preparateaspecial destinateapentruatalpi. Astfel, talpa se intareste si este recomandataaindeosebi dupaaplimbarile pe ploaie si zapada.

Folosesteasolutii naturaleapentru ca incaltaminteaasa devinaaimpermeabila

Incaltaminteaade piele naturalaaumeda trebuie pusaala uscat cu talpa in sus pentru a fi expusaaaerului. Pentru a se usca si maiarepede, se pot puneacateva bucati de ziarainauntru. Acestea voraabsorbi apa dinainterior. Se verificaadin ora in ora si se schimbaahartiile laanevoie.

Ca sa impiediciasa intre apa prinaincaltaminte, chiar daca este deapiele, se recomandaasa se unga cu cremaade galbenele. Deaasemenea, si grasimeaade gasca este foarte bunaasau unturaade foca. Acestea din urma se gasesc in magazineaspecializate cu vanzarea de incaltaminteade munte ori pe diverseasite-uri.

Impermeabilizareaatalpilor dinapiele, in specialacele de iarnă (bocanci, cizme), se poatearealizaaastfel. Se topescape un foc mic 10 parti de ceara deaalbine si 6 parti de rasina, iar inatopitura se adauga 50 de parti de ulei de in fiert sia50 de parti de grasimeadeaoaie.

 sursa:teotrandafir.com

 

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com