AD

HOROSCOP

3 zodii pe care nu le uiți ușor

todaymai 10, 2017

Background
share close
AD
AD

Berbec

Berbecul este una dintre cele mai puternice și mai interesante zodii. Dacă ajungi să îl cunoști, îți va fi foarte greu să te îndepărtezi de el. Știe cum să se facă plăcut și cum să stârnească interesul celorlalți. Personalitatea Berbecului poate da dependență. Pe măsură ce începi să o cunoști, vei vrea să afli tot mai mult. Nativul acestei zodii este deschis către lucruri noi și nu se mulțumește cu puțin. Este într-o continuă evoluție, iar dacă rămâne în viața ta, te face să îți dorești să te auto-depășești. Nu există problemă pe care să nu o rezolve și nu se lasă intimidat de nimeni și nimic. Berbecul te face să te simți în siguranță, te protejează, te ajută, astfel că îl vei vrea mereu în preajma ta. Este, însă, independent, iar dacă vede că te atașezi prea mult de el, te va da la o parte O astfel de respingere îl va face și mai greu de uitat. Dacă vrei să păstrezi un Berbec în viața ta, arată-i că poți trăi fără el, că ești puternică și independentă și nu va pleca. Este singurul mod în care nu va trebui să înveți să îl uiți, pentru că o viață fără el va fi o viață tristă pentru tine.

 

Leu

Leul are o personalitate complexă, care atrage ca un magnet. Deși este foarte preocupat de fizicul său și își dorește să fie mereu în centrul atenției, are o inimă uriașă. Are o personalitate excentrică și reușește să iasă în evidență prin tot ce face. Îi place să fie înconjurat de prieteni și familie, chiar dacă uneori se poartă ca și cum ar vrea să fie singur. Dacă este nemulțumit de ceva, preferă să sufere în tăcere, însă va spune ce îl deranjează dacă te crede un prieten adevărat. Nativul acestei zodii tânjește după dragoste, dar nu va arăta niciodată asta. Pozează în indiferent pentru că vrea să fie sigur că tu îl dorești cu adevărat în viața ta. Leul vrea să fie ținut minte o viață întreagă, iar de cele mai multe ori, reușește.

Scorpion

Toată lumea crede că Scorpionul este crud și indeferent, însă lucrurile nu stau deloc așa. Îi place să păstreze distanța cu oamenii care nu sunt pe gustul său, dar atunci când te place, va face orice pentru tine. Scorpionul este loial, profund și foarte pasional în iubire, astfel că se va da peste cap ca să te facă fericită. Momentele alături de acest nativ sunt unice, le vei ține minte o viață întreagă. De neuitat va fi și răzbunarea Scorpionului. Dacă îl trădezi, va avea grijă să plătești pentru asta toată viața.

sursa:unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com