AD

HOROSCOP

3 zodii vor fi cerute în căsătorie de Ziua Îndrăgostiţilor

todayianuarie 18, 2018 4

Background
share close
AD
AD

Va fi o sărbătoare deosebită pentru toată lumea, mai ales pentru că dragostea pluteşte în aer, însă pentru unele persoane lucrurile vor fi cu totul şi cu totul speciale pentru că vor primi întrebarea mult aşteptată.

Şi pentru că zodiile au o mare influenţă în viaţa noastră, în continuare vă prezentăm care sunt cele trei zodii ce vor fi cerute în căsătorie de Ziua Îndrăgostiţilor.

Gemeni

Pentru aceşti nativi se anunţă o perioadă romantică, în care îşi vor petrece mai mult timp cu partenerii lor. O cerere în căsătorie le va bate la uşă, iar atunci când se vor aştepta mai puţin vor fi surprinşi de iubit.
Sunt veşti bune şi pentru cei care nu au încă cuplu, pentru că vor avea şanse să găsească dragostea acolo unde nu se aşteaptă. O petrecere care îi ia prin surprindere se anunţă a fi locul în care îşi vor găsi iubirea.

Leu

Şi persoanele născute sub zodia Leu vor avea parte de surpriza vieţii lor. Într-un moment intim şi plini de romantism, aceşti nativi vor fi surprinşi cu o cerere în căsătorie aşa cu au visat toată viaţa.

Balanţa

Aceşti nativi vor fi luaţi prin surprindere într-un mod incredibil. Deşi nu au trecut prin momente uşoare în ultimul timp, cadoul primit de Sf. Valentin îi va face să se simtă fericiţi. Şi nu vor primi un cadou oarecare, ci inelul mult aşteptat. Surpriza care îi aşteaptă nu o vor uita nicioată şi îi vor face să se simtă în al nouălea cer.

Trezirea din cea mai mare iluzie

Locuim aici pe Pământ, împreună cu miliarde de oameni apropiați. Că trăim este un fapt empiric incontestabil. În mod similar, faptul că și alte persoane trăiesc pe Pământ este, de asemenea, un fapt empiric.

Nu trăim totuși, ci suntem și personalități. Suntem personalități care se aseamănă reciproc în diferite privințe și sunt în mare măsură diferite între ele în alte privințe. Că suntem personalități, diferite unul de celălalt, este de asemenea un fapt empiric pentru noi.

Din aceste două experiențe, totuși, numai una este adevărată, cealaltă este înșelăciune. Doar unul este un adevăr, cealălaltă este o iluzie și cea mai mare iluzie din lume.

Începuturile Iluziunii

Să aruncăm o privire mai atentă și să examinăm care dintre cele două experiențe este adevărată și care este o simplă iluzie.

Viața noastră în această lume începe atunci când ne-am născut. Este evident că suntem în viață, dar nu suntem încă o personalitate. În acel moment este cunoscută numai simplitatea și măreția momentului prezent, a existenței.

Societatea și cultura sunt ceea ce ne transformă în personalități în timp ce creștem. Noi devenim o personalitate când se naște Ego-ul nostru. Acesta este un pas inevitabil în evoluția Conștiinței, deci nu este nimic în neregulă cu asta. Ego-ul se naște, eul separat, ca un accent al Conștiinței. Acest mic Sine obține experiență despre sine și despre lume. În evoluția naturală și ca urmare a experienței acumulate, Ego-ul se retrage pentru a da drumul procesului, ca urmare a căreia Conștiința se trezește la propria sa existență printr-o formă umană.

Progresul acestui proces evolutiv poate, totuși, să fie împiedicat de o iluzie: iluzia că individul devine cineva, o personalitate. Începem să devenim pe cineva, o personalitate, când începem să ne identificăm cu Ego-ul, cu acel Sine puțin separat. Sub acea iluzie, noi credem că Ego-ul este o realitate și că suntem identici, iar dezvoltarea acestui mic Sine este de fapt fundamentul dezvoltării noastre personale. În ziua de azi este practic imposibil să evităm o astfel de iluzie, deoarece omenirea a trăit în ea de mii de ani. Înșelăciunea a devenit independentă, iar iluzia Ego-ului este acum o realitate pentru întreaga omenire, incluzând, firește, și pe noi.

Natura Iluziei

Identificarea noastră cu Ego-ul ne face deci cineva, o personalitate. Pe de altă parte, identificarea noastră cu Ego-ul va fi rădăcina tuturor problemelor și nenorocirilor noastre. Din moment ce în jurul nostru toată lumea consideră Ego-ul ca fiind cel mai important centru al vieții lor, suntem și noi crescuți de părinții noștri pentru a avea un Ego puternic, un punct central în viața noastră, până ajungem la vârsta adultă. Este necesar pentru că societatea noastră – și cultura ei – favorizează și se închină indivizilor cu un Ego puternic.

Părinții și profesorii noștri ne aduc în spiritul eforturilor permanente de a deveni cineva, de a deveni o personalitate puternică, de a deveni cineva diferit de ceea ce suntem acum (să devii mai mare, mai important și mai bun decât alți oameni). De aceea, ne uităm întotdeauna la ceilalți oameni, ne comparăm și ne măsuram cu ei. În tot acest timp, încercăm, de asemenea, să ajustăm acțiunile și faptele noastre la așteptările și opiniile altora. Ne confruntăm cu trecutul și viitorul și nu avem niciodată suficient timp să oprim și să observăm imensa iluzie din spatele vieții noastre.

Sfârșitul iluziei

O iluzie nu poate supraviețui decât dacă este continuu fecundată și hrănită. Dacă ne uităm prin ochii nevinovați (adică prin ochii liberi de orice fel de opinii), în curând vom realiza modul în care fiecare societate își hrănește fanii, prin diferitele sale instituții, iluzia micului Sine separat, Ego-ul. Cum ele hrănesc iluzia de “cineva” în noi și în toți ceilalți. Tot ce poate avea loc pentru că fiecare societate, fiecare cultură se bazează pe indivizi și, dacă acești indivizi dispar, si se trezesc din “cineva-ul” lor, modul de operare al acelei societăți se prăbușește.

Acesta este motivul pentru care Eckhart Tolle are perfectă dreptate când afirmă că lumea se poate schimba doar din interior. Schimbarea internă înseamnă că ne trezim din “cineva-ul” noastru și începem să înțelegem care este misiunea noastră în progresul evolutiv al Conștiinței.

Prin urmare, trebuie să ne trezim din iluzia Ego-ului nostru pentru a ne concentra atenția asupra realității. Această realitate nu este altceva decât cea mai intimă realitate empirică din viața noastră, adică faptul că trăim și noi constituie o Conștiință vibrantă, plină de viață. Aceasta este realitatea care a fost învăluită de noi prin iluzia, greșeala pe care am concentrat-o asupra eforturilor noastre de a susține că suntem “cineva”.

Dacă vom opri această iluzie, va dispărea după o vreme. Pentru a distruge linia electrică a iluziei, trebuie să învățăm cum să observăm vivacitatea și frumusețea momentului prezent. Odată ce putem accepta momentul prezent, suntem capabili să ne acceptăm și suntem capabili să ne bucurăm de simplitatea, liniștea și pacea existenței. Ego-ul și experiența “cineva-ului” dispar apoi și nu rămânem decât energia pură, vibrantă, Viața în sine.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com