Norocul le surade in 2017- Zodiile care pun stapanire pe multe lucruri

Anulp2017 a inceput cu dreptulppentru catevapzodii. Nativiipacestor zodii vor reusi in lunapianuarie sapimplineascapaproape tot ce isi doresc, farapsa aiba prea multe piedicipin calea lor. Iata unptop de trei zodiipcare cuceresc lumea inpianuarie 2017.

Pentrupnativii zodieipTaur, Marte sipVenus se afla intr-opcasa norocoasa. Acestpfapt favorizeazapsperantele si proiectelepde viitor. Depasemenea, si integrarea sociala sipdistractiilepsunt pe listapacestora in lunapianuarie.

a

Conjuncturilepfinanciare ii vor determina pe nativiipzodiei Taur sa faca in lunapianuarie alegeripinspirate si sa deschidapafaceri. Depasemenea, ar puteapprimi mosteniripsau vor putea castiga lapLoto.

Armoniapsi afectiunea suntpprincipaleleppreocupari ale nativilorpzodieipGemeni. Acestiapreusesc la inceputulpanului 2017 sa realizezeptot ceea ce isi propun, pe toatepplanurile. Se bucurapde multapenergie, iar acest fapt iipdetermina sa rezolvepproblemele neterminatepin 2016. Jupiter se afla in casapdragostei, astfel ca armoniaodin cuplu ii binedispuneope cei nascuti in zodiapGemeni.

Pe 12 ianuarie, Mercur intra in casa financiara, iar acest lucru determina contracte noi sau mosteniri. Nu trebuie sa uite aceasta data, caci le va schimba viata.

Topptrei zodii carepcuceresc lumea inpianuarie 2017

Nativiipzodiei Scorpion se bucura de planetelepVenus si Marte in casapdragostei. Acest faptpdeterminaprelatii explozive, iubiripinflacarate. Estepfoarte posibil ca acestipnativi sa se indragosteascapla prima vedere sau sa ii faca pe ceilaltipsa se indragosteascapde ei.

Pentrupnativii zodieipScorpion care au o relatiepde lungapdurata, acum este momentulpsa se gandeasca la viitor si lapmostenitori. Forta depexpresie este la cote maxime, iar sefiipvor fi foartepincantati de tot ceea ce nativiipzodiei Scorpionprealizeaza. Energia de care dauodovada estepmolipsitoare. Estepbine pentru ca ceilalti sa lepstea aproape nativilorpzodieipScorpion.

[divider]

Topp4 zodii care sepcasatoresc dinpinteres

Cele 4 zodii care se casatoresc din interes sunt constiente inca de la inceputul relatiei ca dragostea trece (si) prin stomac. Asta nu inseamna ca nu iubesc cu adevarat, insa tin foarte mult la confortul financiar. Acesta e la fel de important pentru ele precum intelegerea.

Cele 4 zodii care se casatoresc din interes

1. SCORPIONp– Nativulpnascut in zodiapScorpionpviseaza la un traipconfortabil si nu suporta sa traiascapmodest. Baniipsunt extrem depimportanti pentru acestpnativ. Persoanapnascuta in acest semn de apa nu suportaoideea unui trai de pe o zi peoalta. Poatepdivorta foarte rapid daca observa caprelatia in care s-a angrenat nu ii asiguraoceea ce isi doreste dinopunct de vederepmaterial.

2. CAPRICORN – Capricornulpeste pragmatic, stapan pepsine, destul de complicat inprelatii. Ii place sa calatoreascapmult, fapt pentru care are nevoiepde multi bani. Nu ii place sa se hraneascapdoar cu iubire, desi este un sentimentalpprinpdefinitie. Stie sa isi ascundapemotiile si nu vrea sa i se vada laturapromantica.

3. VARSATOR – Un alt nativ care viseaza la o viata lipsita de griji si s-ar casatori doar ca sa scape de anumite probleme financiare este Varsatorul. E adevarat in acelasiptimp ca nu ar suporta sa steaplanga cineva fata de care nu simtepnimic. Este extrem depconstient ca mai devreme sau maiptarziu banii vor avea un cuvantpgreu de spus inprelatie.

4. LEU – Leulpeste ceva mai lenes si producepbani destul de greu. Preferapo viata boema, este visatorpsi nu accepta scuzepatunci cand in casa nu suntpsuficienti bani. Poate fi extrempde cicalitor cu partenerulpde viata, iar disputelepapar de cele mai multe ori din cauzapcapriciilor costisitoareppe care lepare.

Sursa:teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com