4 zodii cu noroc la bani LA FINAL DE decembrie 2017! - RADIO FX NET

4 zodii cu noroc la bani LA FINAL DE decembrie 2017!

Cele 4 zodii cu noroc la bani in luna decembrie vor avea ocazia sa isi schimbe complet viata. Sa recunoastem! Banii sunt extrem de importanti, mai ales atunci cand vrem sa facem cadouri celor dragi ori dorim o schimbare fundamentala in vietile noastre.

Cele 4 zodii cu noroc la bani in decembrie 2017 sunt
1. BERBEC – Ideile tale vor curge ca raurile inca de la inceputul lunii. Daca pana acum ai avut momente de black-out, adica pana completa in creier, imaginatia ta va fi potentata de evenimentele astrale din aceasta luna. Statutul tau social va cunoaste o curba ascendenta. Trebuie sa fii extrem de atent la data de 6 decembrie, o zi magnifica din toate punctele de vedere, in special cel financiar.

2. TAUR – Avantajele financiare vor fi cu duiumul in luna decembrie. Ploua cu bani mai ales din data de 20. Sarbatorile vor fi insotite de multe cadouri nesperate. Vei realiza ca toata munca ta are o valoare. In sfarsit se vor vedea roadele trudei tale din ultimul an.

3. SCORPION – Luna decembrie sta sub dictonul “Bate fierul cat e cald”. Vor aparea multe oportunitati financiare, fapt pentru care trebuie sa fii mereu in garda. Atentia trebuie sa fie mai sporita in perioada 10-13 decembrie, cand apar cateva momente unice din punct de vedere banesc.

4. PESTI – Luna decembrie va fi excelenta din punct de vedere financiar, chiar daca in prima parte vei strange putintel cureaua. Nu-i nimic! Din 15 decembrie incolo bonusurile vin la tine si va fi cazul sa te mai cadorisesti si tu.

Ai inceput anul cu tolba plina de bani si iata ca il termini la fel de fructuos! Dupa 20 decembrie o persoana draga din familie iti va face cateva surprize extrem de placute. Vei constata ca ai langa tine oameni care te apreciaza cu adevarat.

Oamenii de știință ne avertizează: A șasea extincţie în masă a Pământului este în desfăşurare și este vina noastră

Suntem cu toții conștienți de problemele de mediu și de consecințele ingrijorătoare ale activităților umane asupra planetei. Noi cercetări arată că situația poate fi chiar mai rea decât ne-am imaginat.

Potrivit estimărilor oamenilor de știință de la Stanford, rata la care speciile vertebrate dispar este mai mare decât în ​​orice moment de la moartea dinozaurilor. Este inutil să spunem că această dispariție în masă nu numai că amenință viața sălbatică de pe planeta noastră, dar poate deveni în detrimentul oamenilor, care, de fapt, sunt cei care au provocat toate acestea.
Estimările
Un grup de biologi condus de Dr. Paul Ehrlich de la Universitatea Stanford a analizat numărul de extincții și înregistrările fosile pentru vertebrate și a venit cu o rată de disparitie a fundalului sau cu o rată normală între extincțiile în masă.
Apoi, cercetătorii au comparat-o cu rata actuală de extincție și au ajuns la o concluzie terifiantă – speciile de vertebrate de pe Pământ dispar până la 100 de ori mai repede decât normal. Se estimează că ultima dată când rata de dispariție a fost atât de ridicată era atunci când dinozaurii au murit acum 65 de milioane de ani.
“[Studiul] arată fără nici o îndoială semnificativă că acum intrăm în al șaselea mare eveniment de dispariție în masă”, a spus Dr. Ehrlich într-un comunicat de presă.
Care sunt consecințele?
Cercetătorii estimează că, dacă dispariția continuă la această rată, aproximativ 26% din mamifere și 41% din speciile de amfibieni vor dispărea.

 

citeste continuarea pe pagina2

sursa revistateo.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com