AD

HOROSCOP

4 zodii intra de mâine sub protecție divină până la finalul anului

todayaugust 7, 2018 5

Background
share close
AD
AD

n această lună 4 nativi se vor simți protejați în fața oricărei intemperii.

Cele 4 zodii care vor fi sub protecție divină sunt:
TAUR – Prima jumătate a anului a fost pentru Taur una anevoioasă. Este unul din nativii care a muncit cel mai mult pentru a obține lucruri simple, la îndemâna oricui.

Veștile bune vin în luna august pentru acest nativ silitor. Toată munca lui va fi răsplătită atât financiar, cât și spiritual. Taurul va renaște din propria cenușă.

FECIOARA – Fecioara este în general pe lista zodiilor protejate. În luna august, Divinitatea le va aduce în cale oameni minunați, cu povești de viață impresionante în fața cărora se vor putea deschide fără niciun fel de reținere.

Chiar dacă Fecioara nu știe să se bucure de succesele sale, în august va trebui să învețe să facă asta. Apar tot felul de momente interesante de care trebuie să profite dacă vrea să evolueze profesional.

Deși în mod obișnuit în august nu prea se găsesc joburi, Fecioara ar putea avea norocul vieții sale. Nativii care își caută un loc de muncă de ceva vreme își vor îndeplini visul.

Balanțele și Săgetătorii, ținuți în brațe de astre
BALANȚA – Și Balanța are parte de ceea ce își dorește. Se vor schimba foarte multe lucruri în viața ei, mai ales din punct de vedere familial.

Balanța are parte de surprize incredibile mai ales din a doua jumătate a lunii. Trebuie să fie extrem de atentă la multe situații care vor fi benefice pentru ea, dar care la prima vedere pot părea periculoase.

Balanța a învățat de-a lungul anului să nu interpreteze lucrurile fără o amănunțită analiză. Divinitatea îi va arăta calea corectă și de această dată.

Cu banii va sta ceva mai bine față de lunile anterioare.

SĂGETĂTOR – Săgetătorul va avea ocazia să își definitiveze anumite planuri. Acest nativ de foc se va înmuia în fața darurilor venite din partea celor dragi, în fața complimentelor și dovezilor permanente de afecțiune pe care le va primi.

De asemenea, începând cu data de 15 august se va bucura din plin de tot felul de beneficii materiale. La fel ca celelalte zodii, și Săgetătorul se poate aștepta la o mărire salarială, la o avansare în funcție sau, cine știe, chiar la schimbarea domeniului în care activează.

Persoana iubită îi va fi aproape la bine și la greu. Săgetătorul termină anul, așadar, sub protecție divină.

sursa: teotrandafir.com

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com