AD

BANCURI

5 glume pe care le înţeleg doar oamenii deştepţi

todayaprilie 27, 2017 19

Background
share close
AD
AD

Circulă pe Internet nişte bancuri „inteligente”, la care numai oamenii cu un anumit IQ se pot distra. Vezi cele 5 glume pe care le înţeleg doar oamenii deştepţi. Te-ai prins?

1. Ce se întâmplă când combini o glumă cu o întrebare retorică?

2. Einstein, Newton şi Pascal se joacă v-aţi-ascunselea şi este rândul lui Einstein să numere. Se propteşte omul de ştiinţă de un copac şi începe să numere până la zece. Pascal fuge şi se ascunde mai departe, dar Newton rămâne pe loc, desenează pe asfalt cu cretă un pătrat cu latura de un metru şi se aşează în mijlocul lui, cu faţa la Einstein. Acesta termină de numărat, se întoarce, îl vede pe Newton şi strigă: te-am văzut! Newton răspunde: nu, ai văzut un newton pe un metru pătrat, deci l-ai văzut pe Pascal.

3. Un soldat roman intră într-un bar, ridică două degete şi spune: cinci beri, vă rog!

4.  – De câţi suprarealişti e nevoie ca să schimbi un bec?
– Un peşte

5. Un biolog, un chimist şi un statistician merg împreună la vânătoare. Biologul trage după o căprioară şi o ratează cu 5 metri la dreapta. Chimistul trage şi el şi ratează pentru că trage cu 5 metri prea la stânga. Statisticianul strigă, fericit: Am prins-o!

sursa:unica.ro

AD

Written by: admin

Rate it

Similar posts


AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com