5 lucruri care ne atrag la nativi Vărsător. Ce au aceștia și nu are nicio altă zodie

Penultima zodie din seria noastră astrologică este Vărsătorul. Îți prezentăm cele mai interesante caracteristici pe care le au persoanele născute în acest semn zodiacal.

a

De ce sunt Vărsătorii speciali
1. Sunt cei mai visători și plini de iluzii din zodiac. Cu ei te vei aventura în locuri minunate, pentru că sunt neînfricați. Adoră călătoriile și sunt mereu puși pe fapte mari. Nativii Vărsător îți vor face orice vacanță una de vis dacă dorești să îi ai în preajmă.

2. Sunt temperamentali, dar și extrem de sensibili. Se spune că toți marii artiști s-au născut în zodiile Vărsător, Leu și Fecioară.

Vărsătorii au acea ingeniozitate pe care nu o găsim la alți nativi. Sunt capabili să creeze opere de artă din nimic. Au o sensibilitate aparte care le permite dezvoltarea acestei laturi artistice.

3. Vărsătorii nu își trădează prietenii. Poate că nu sunt mereu comunicativi și nu le oferă prietenilor tot ce își doresc, însă asta nu înseamnă că renunță la cei dragi. Vărsătorii fideli prietenilor.

4. În dragoste, Vărsătorii dau totul și ceva în plus. Sunt destul de geloși. Le place să dețină controlul într-o relație și sunt foarte protectori, poate uneori exagerat de acaparatori.

Ei consideră că aceasta este cea mai bună metodă pentru a ține vie flacăra iubirii. Știu să se oprească atunci când partenerii lor dau semne de că se simt sufocați.

5. Nu în ultimul rând, Vărsătorii au un simț al umorului particular. Ca să înțelegi glumele lor trebuie să stai ceva timp în preajma lor.

Vărsătorii se pot amuza la lucruri care pe majoritatea nu îi fac să râdă, și asta pentru că nu toți sunt capabili să vadă comicul în cele mai nesemnificative lucruri sau situații.

sursa: teotrandafir.com

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com