Nu îl mai recunoști. Artistul român care a încântat pe toată lumea, schimbat total la 53 de ani

Timpul nu iartă pe nimeni. Un artist român care a cântat și a încântat generații la rând, a ajuns de nerecunoscut la vârsta de 53 de ani. Cătălin Crișan este unul dintre cei mai iubiți cântăreți de muzică ușoară românească. Nu există român de vârsta a doua care să nu fi auzit măcar o piesă de-a artistului.

Cum arată acum Cătălin Crișan, la 53 de ani

Artistul Cătălin Crișan a intrat într-un con de umbră, dacă este să judecăm după faptul că nu a mai apărut pe micile ecrane. În luna aprilie a acestui an, artistul a fost invitat în emisiunea Rețeaua de idoli de la TVR2, cu Irina Păcurariu, și a dat curs invitației, ocazie cu care telespectatorii l-au putut revedea.

Artistul pare schimbat, iar kilogramele în plus și-au pus amprenta asupra modului în care arată, chiar și asupra chipului. În rest, zâmbetul la purtător și dezinvoltura cu care ne-a obișnuit Cătălin Crișan, au rămas neschimbate.

Nu îl mai recunoști. Artistul român care a încântat pe toată lumea, schimbat total la 53 de ani

În timpul în care a lipsit din viața publică, Cătălin Crișan a cochetat cu actoria. El a jucat în piesa Cabina actorilor, scrisă chiar de către el. scenariul său a fost pus în scenă de regizorul Felix Crainicu, iar spectacolul îi are în distribuţie pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu, Alexandra Sălceanu.

Nu îl mai recunoști. Artistul român care a încântat pe toată lumea, schimbat total la 53 de ani

Scenariul său a fost pus în scenă de regizorul Felix Crainicu, iar spectacolul îi are în distribuţie și pe Tudorel Filimon, Olga Delia Mateescu și Alexandra Sălceanu.

Cătălin Crișan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Monica, cu care s-a afișat public, pentru prima dată, la nunta lui Gabriel Cotabiță.

Nu îl mai recunoști. Artistul român care a încântat pe toată lumea, schimbat total la 53 de ani

În stilu-i caracteristic, artistul a declarat că se va însura pe 6 februarie, în anul în care va împlini 70 de ani.

Am spus că mă însor exact pe 6 februarie, când oi împlini 70 de ani, dacă o mai fi lângă mine. Că atunci oricum nu mă mai ia nimeni, a spus, la un moment dat, Cătălin Crișan.

Cătălin Crișan a fost căsătorit de două ori

Cătălin Crișan a mai fost căsătorit de două ori, cu două femei superbe, ambele cadre medicale. A fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat pe 29 septembrie 2009, după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, pe Daria Cătălina și pe Raris Andrei.

La sfârșitul anului 2010, Cătălin Crișan a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa, iar nunta lor a avut loc în vara anului 2011.

În decembrie 2012, cei doi au devenit părinți, în familia lor născându-se o fetiță, Lara Maria. Pe 15 noiembrie 2013, artistul a divorțat și de cea de-a doua soție.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com