66 DE COPII, INFECTAȚI CU NOUL CORONAVIRUS! TOȚI AU FOST INTERNAȚI LA SPITALUL DE BOLI INFECȚIOASE DIN IAȘI

Nu mai puțin de 66 de copii au fost victime ale pandemiei de coronavirus, inclusive bebeluși. Toți au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, unde, în prezent, un tânăr de numai 18 ani se află în secția de Terapie Intensivă.

„Ideea aceasta, că populația tânără nu este afectată, este un mit”, a declarat Florin Roșu, medic ATI, șeful secției de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Iași„În spitalul nostru am îngrijit până acum 66 de copii dintr-un total de 1.150 de pacienți. Patru cazuri de copii sub un an, între 1 an și 4 ani au fost 13 cazuri, iar între 5 și 17 ani au fost 49 de cazuri”, a spus, pentru Hotnews.ro, Florin Roșu, șeful ATI.

66 de copii, infectați cu noul coronavirus! Toți au fost internați la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași

Copiii par să facă forme mai ușoare, spune medicul, iar aceștia nu au necesitat îngrijire în terapie intensivă. „Asta a fost o binecuvântare din partea marelui arhitect al Universului. Dar SARS-CoV-2 nu ocolește copiii. Copiii dezvoltă COVID-19, fac forme ușoare, deocamdată, nu știm exact ce ne rezervă viitorul. Pentru că virusurile pot dezvolta, la un moment dat, alte tulpini”, a avertizat medicul Florin Roșu.

În ceea ce-l privește pe băiatul de 18 ani care în acest moment are nevoie de tratament special la Terapie Intensivă, el este cel mai tânăr pacient internat în această secție a Spitalului Sf. Parascheva. Are un diabet zaharat neechilibrat și netratat, a dezvăluit același medic, potrivit digi24.ro.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com