7 plante pe care nu e bine să le ții în casă, dacă vrei sa-ți protejezi familia și pe tine

Multe case au flori superbe, dar nu toate sunt decorațiuni obișnuite colorate. Unele pot fi vampiri energetici care sug toată forța de viață de la gazdele lor. Este important de reținut că plantele nu trebuie amplasate în dormitoare, deoarece în timpul nopții absorb oxigen și degajă dioxid de carbon.

a

În plus, noaptea plantele se eliberează de energia negativă: ciclul lor energetic este programat pe absorbția diurnă a informației negative și purificarea nocturnă, prin eliminarea energiei negative, scrie mesajeinspirationale.com. Firește, nu toate plantele vampiri intră în categoria celor care trebuie ținute departe de casă. Anumite plante, precum ferigile, îi ajuta pe unii iar altora le pot face rău. Totul depinde de sistemul energetic al fiecărei persoane în parte.

Mai jos vei găsi o listă cu plantele pe care ar trebui să eviți să le păstrezi în casă ta, pentru a-ți proteja rudele și pe tine. Doamna Tamara, specialist ne spune care sunt aceste plante!

Begonii

Aceste flori sunt cunoscute pentru popularitatea lor, dar pot fura cu ușurință energia de la oameni. Adevărat, ele atrag energia atât pozitivă, cât și negativă pentru ele însele, însă numai o parte din asta este în beneficiul tău. Mai mult, atunci când o plantă împărtășește ceea ce are, negativul îl păstrează pentru sine, dând o mică parte din energia pozitivă înapoi. Dar nu păstra mai mult de o astfel de floare acasă, pentru a nu întrerupe schimbul de energie.

Crin

Aceste flori aparent inofensive pot provoca scandaluri. Ele sunt dăunătoare din cauza unor schimbări neașteptate pe care le pot provoca. Pot da pace și ordine în casă timp de multă vreme și apoi își schimbă drastic energia. Ține crini acasă în cazul în care ești plecat de acasă des – de exemplu, în țară.

Feriga

Aceste flori sunt bune în grădinile din fața casei și pe parcelele de grădină. Ele pot aranja frumos o grădină de flori, și se pot decora cu diverse alte flori în zilele de sărbătoare. Dar experții nu recomandă menținerea în casă: absorb oxigenul, emit dioxid de carbon, ceea ce înseamnă că te pot răsplăti cu o durere de cap.

Tuberoză

Aceasta floare miroase foarte apetisant, este chiar utilizată în parfumerie, dar acest avantaj nu poate fi comparat cu dezavantajul său. Ea atrage trădarea. Dacă ești căsătorit și nu dorești probleme, este mai bine să renunți la această floare odată pentru totdeauna.

Hippeastrum sau Steaua Cavalerului

Acest reprezentant al lumii florale nu agreează când în prezența sa este o persoană care provoacă scandaluri, care revarsă negativul. Această floare absoarbe energia negativă până la ultima picătură, apoi o răspândește mai târziu. Dacă de multe ori ai pe cineva care se cearta-n casa ta, riști să nu mai scapi niciodată de afluxul constant de energie negativă.

Oleandru

În unele cazuri, mirosul acestei flori incredibil de frumoase poate provoca ameteli. Dacă ai copii mici, atunci nu cumpăra niciodată oleandru ca plantă ornamentală.Dacă-ți place o poți ține în curte, departe da copii.

Stellera chamaejasme

Această floare este foarte toxică pentru copii și animale mici. Seva acestei plante poate provoca probleme mari de sănătate celor din jurul tău. E bine să nu o ții în casă.

Sursa: https://tonypoptamas.eu/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com