AD

ACTUALITATE

9 Destinatii de vis pentru un concediu ideal

todaynoiembrie 28, 2019 12

Background
share close
AD
AD

Lumea e plină de locuri magice, fie că este vorba de peisaje care-ți taie răsuflarea sau de orașe desprinse din povești. Oricărui iubitor de călătorii i-ar fi dificil să aleagă dintre atâtea posibilități.

Pentru că, așa cum spunea Eleanor Roosevelt:
„Scopul vieții este s-o trăiești, s-o guști, să experimentezi cât mai mult, să cauți mereu, fără frică, experiențe noi.”

Cel mai umed loc de pe Pământ

Cele mai frumoase locuri din lume - Insula Kauai

Insula Kauai, din Hawaii, merită medalia pentru cel mai ploios loc din lume. Datorită climatului, aici s-a dezvoltat un adevărat paradis tropical. Pe insulă poți să faci drumeții, să înoți, să mergi cu bicicleta sau să sari în apă de pe stânci.

Bora Bora

cu cele mai frumoase locuri din lume. Insula Bora Bora este o insulă formată de lava unui vulcan, care acum este stins.Aici poate fi admirată o superbă barieră de corali.

Terasele de orez Longsheng

Cele mai frumoase locuri din lume - Longsheng

Denumirea Longsheng vine de la Longji, care înseamnă „spatele dragonului”. Terasele pe care este plantat orezul seamănă cu solzii de pe spatele unui dragon. Peisajul este uimitor, iar verdele crud al plantațiilor de orez este spectaculos.

Cascada Victoria, o cădere de apă maiestuoasă

Cele mai frumoase locuri din lume - Cascada Victoria

Cascada Victoria, de la granița dintre Zambia și Zimbabwe, este cea mai mare cascadă din lume, ca suprafață. Cascada transportă o cantitate de 1.088 de metri cubi de apă pe secundă. Apa cade de la o înălțime de 76 de metri, creând un spectacol care merită văzut.

Amazonul

Cele mai frumoase locuri din lume - Amazon

Fluviul Amazon este „artera” celei mai mari păduri tropicale și unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Amazonul are cel mai mare debit de pe Terra și este unul dintre cele mai lungi fluvii din lume.

Un curcubeu între munți

Cele mai frumoase locuri din lume - Muntii Curcubeu

Munții Curcubeu din Zhangye Danxia, China, arată ce frumuseți pot realiza intemperiile și eroziunea. Culorile deosebite ale muntelui sunt rezultatul mineralelor asociate cu piatra de gresie. Muntele este colorat în nuanțe de roșu, verde și galben.

Plaja magică din Thailanda

Cele mai frumoase locuri din lume - Plaja Railay

Plaja Railay, din Thailanda, este un loc magic, unde poți ajunge doar cu barca. Railay este un loc unde îți poți petrece timpul cățărându-te pe falezele de calcar, explorând peșterile vaste sau înotând spre insulele din apropiere

Islanda și aurora boreală

Cele mai frumoase locuri din lume - Aurora Boreala

Datorită aurorei boreale, Islanda a câștigat un binemeritat loc în topul cu cele mai frumoase locuri din lume. Spectacolul natural de cerul arctic este una dintre cele mai mari atracții turistice ale Islandei.

Antarctica, plină de viață

Cele mai frumoase locuri din lume - Antarctica

Antarctica este cel mai rece, cel mai bătut de vânturi, cel mai uscat și cel mai înalt dintre cele 7 continente. În ciuda climatului extrem de dur, aici trăiesc o multitudine de animale. Milioane de pinguini își au habitatul aici.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com