Imagini fabuloase din Thailanda cu Cornel Gales unde a mers alături de blonda Viviana!

Aflat de mai bine de o saptamana in Thailanda, alaturi de blonda Viviana si un grup de angajati de la agentia lor de turism, Cornel Gales o duce ca pe roze.

Exista viata si dupa marile drame personale. Asta s-ar putea spune despre Cornel Gales, vaduvul Ilenei Ciuculete si cursul pe care l-a luat destinul sau dupa moartea sotiei iubite. Drept dovada stau noile fotografii si imagini realizate de Cornel Gales in Thailanda, in vacanta de informare turistica, in care fostul impresar artistic se afla in prezent.

“Dacă nu cunosc ce se întâmplă acolo, cum sa le fac recomandari clienţilor?!„, a explicat Cornel Gales.

Aflat de aproape 10 zile intr-un info-trip in Thailanda, alaturi de sefa sa, blonda Viviana si alti colegi din Romania, Cornel Gales se bucura din plin de fiecare moment al sejurului sau.

In timpul zilei, grupul romanilor viziteaza obiectivele turistice si hotelurile cu care vor semna contracte si unde isi vor trimite turistii din Romania, iar seara, dupa caderea noptii, timpul este rezervata exclusiv distractiilor pe cinste.

O astfel de iesire a fost organizata de catre Cornel Gales, ieri seara, cand vaduvul a invitat-o pe sefa sa, doamna Vivi, intr-un club fitos, unde au petrecut ca adolescentii. Dupa cum se poate observa in filmulet, Cornel Gales a fost si de aceasta data responsabil cu buna dispozitia si a avut grija sa-si copleseasca partenera cu atentia pe care i-o acorda.

Vesela si pusa pe sotii, blonda Viviana s-a accesorizat de club si a purtat pe cap o coronita luminoasa cu coarne de dracusor, semn ca este deschisa distractiilor de orice fel.

Ba mai mult, la un moment dat cand Cornel Gales s-a apropiat de ea, afacerista a avut pornirea de a-l saruta, gest care dovedeste faptul ca relatia celor doi s-a sudat si mai mult de cand petrec pe plajele din Thailanda. Prins intr-o postura in care nu a mai fost vazut pana acum, vaduvul lasa senzatia ca este fericit si multumit de ceea ce traieste in prezent.

Cornel Gales este dovada vie ca viata se poate schimba incredibil de mult chiar si dupa o tragedie cumplita, cum este decesul sotiei sale pe care a pierdut-o in urma cu 8 luni.

Un nou studiu scoate la iveala riscul de epidemie de hepatita C

Un studiu facut de catre specialistii de la Universitatea New South Wales a scos la iveala faptul ca o epidemie de hepatita C la nivel mondial nu este exclusa – iata ce ii face pe cercetatori sa creada acest lucru.

Hepatita C este o afectiune virala contagioasa care cauzeaza inflamatia ficatului si care, in timp, creste riscul de ciroza sau chiar de cancer la ficat. Virusul hepatitei C se transmite prin contact direct cu sangele unei persoane infectate.

Cauza epidemiei de hepatita C, dar si de HIV, despre care vorbesc in ultimul timp specialistii din domeniul medical ar putea fi injectarea drogurilor prin folosirea acelor la comun. Aceasta situatie a devenit una destul de des intalnita, infectarea cu virusul hepatic C, dar si cu HIV, fiind tot mai des intalnita in randul celor care folosesc droguri prin injectare intravenoasa sau intramusculara.

Studiul, publicat in “The Lancet Global Health”, estimeaza faptul ca 16,5 milioane de oameni si-au injectat recent substante interzise. Dintre acestia, 18% sunt infectati cu HIV, in timp ce un procent de 56% sunt infectati cu virusul hepatic C.

Cu toate ca in ultimii ani se pun in aplicare tot felul de programe care sa reduca riscul de infectare cu HIV si virusul hepatic C in randul persoanelor care consuma droguri, se pare ca eforturile cadrelor medicale nu sunt suficiente si ca foarte putini dintre care care isi injecteaza droguri au acces la seringi oferite gratuit pentru evitarea folosirii la comun a acelor.

Programul de oferire a seringilor sterile in schimbul celor folosite este pus in aplicare in mai multe tari, insa cele mai bune rezultate le are in Australia, unde procentul persoanelor infectate a scazut la 1,1% din populatia tarii. Pentru a face o comparatie corecta, e bine de stiut ca procentul de infectare este de 36% in America latina si de 25% in Europa de Est.

Din pacate, dintre toate tarile in care se se consuma droguri pe cale injectabila, numai jumatate (52%) pun in aplicare un program de oferire a seringilor sterile pentru a impiedica folosirea acelor pentru injectare intravenoasa sau intramusculara, la comun.

Cercetarile facute de specialisti au scos la iveala faptul ca programele de oferire a seringilor sterile, precum si terapia de mentinere cu metadona scad considerabil numarul de pacienti infectati cu virusul hepatitei C, dar si cu HIV.

Cele trei regiuni campioane la capitolul persoanelor care isi injecteaza drguri sunt Asia de Est si de Sud-Est, Europa de Est si America de Nord. Din pacate, aceste zone stau cel mai prost la capitolul programelor de oferire a seringilor sterile, precum si la capitolul terapiei de mentinere cu metanoda. Mai multe tari din aceste regiuni au inregistrat o crestere constata la capitolul numarului de persoane infectate cu virusul hepatic C, dar si cu HIV.

Spre exemplu, in Rusia mai bine de 2 milioane de persoane consuma droguri injectabile, iar aproximativ 30% dintre acestia au HIV, iar 69% sunt infectati cu virusul hepatic C.

Stiai ca 80% dintre persoanele care sufera de Hepatita C nu prezinta simptome evidente? Ceea ce inseamna ca ai putea sa suferi de aceasta afectiune fara sa stii! Completeaza chestionarul de stabilire a gradului de risc disponibil aici si te poti testa gratuit pentru Hepatita C! Analiza presupune o simpla proba de saliva, iar rezultatul este gata in doar cateva minute.

 

 

sursa:woowbiz.ro/doc.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !