Cât de adevărată este emisiunea „Visuri la cheie”? Un membru al echipei a făcut dezvăluiri

Cazul Violetei, femeia bolnavă de cancer, mamă a trei băieţi – unul dintre ei bolnav de autism, a îndurerat o ţară întreagă. Aceasta a murit la o lună după ce emisiunea „Visuri la cheie” i-a refăcut casa. Violeta nu a mai apucat nici să vadă emisiunea.
În urmă cu ceva timp, ar fi apărut un zvon că echipa „Visuri la cheie” i-ar fi dărâmat casa unei femei şi nu i-ar fi refăcut-o. De atunci, multă lume se întreabă cât de real este acest show. Otilia Calonian, vice-preşedinte la Asociaţia Fight for Life Charity, a ţinut să facă lumină în acest caz, pentru că ea a colaborat cu ei în cazul Violetei.
Cazul Violetei, femeia bolnavă de cancer, mamă a trei băieţi – unul dintre ei bolnav de autism, a îndurerat o ţară întreagă. Aceasta a murit la o lună după ce emisiunea „Visuri la cheie” i-a refăcut casa. Violeta nu a mai apucat nici să vadă emisiunea.
În urmă cu ceva timp, ar fi apărut un zvon că echipa „Visuri la cheie” i-ar fi dărâmat casa unei femei şi nu i-ar fi refăcut-o. De atunci, multă lume se întreabă cât de real este acest show. Otilia Calonian, vice-preşedinte la Asociaţia Fight for Life Charity, a ţinut să facă lumină în acest caz, pentru că ea a colaborat cu ei în cazul Violetei.
După o săptămână, ea a fost sunată de către echipa Pro TV. S-au văzut la Urseiu, fără ştirea Violetei şi a copiilor ei. Toată echipa de la „Visuri la cheia” a venit pentru a o cunoaşte pe Violeta, mai spune ea.


„Eu tot timpul am crezut, uitându-mă la televizor, că asaltul este regizat. Ei bine, nu, totul este real sută la sută. S-au urcat toţi în autocar şi au plecat spre casa Violetei. După ce au ajuns la poarta lor, Dragoş Bucur a strigat în portavoce: Familia Vinogradof. Violeta! Copii! Haideţi afară! Ei au ieşit, şocaţi. Nici nu le trecea prin cap să-l vadă pe Drago, pe Alina, Adelia şi Omid. Apoi totul a urmat exact cum vedeţi la televizor. Au fost şi le-au arătat casa, apoi şi-au făcut bagajele şi au fost trimişi într-o vacanţă la Sinaia, cazaţi la hotel de patru stele. Din păcate, Violetei i-a fost şi rău în timpul vacanţei, iar pe perioada filmărilor a stat şi internată în spital. Urma să se externeze pe 24 septembrie, iar pe 25 i-a fost predată casa. (…) Au stat fericiţi până la sfârşitul lui octombrie când, într-o seară, Violetei i s-a făcut brusc rău. Cancerul neimilos îi atacase plămânii, peste nici două zile, de Sfântul Dumitru, corpul fragil al Violetei nu a mai rezistat, iar sufletul ei s-a ridicat la ceruri. Emisiunea a fost difuzată la Pro TV două săptămâni mai târziu. Ea nu a mai apucat să o vadă. Referitor la moartea ei, cei de la Visuri la cheie au rămas şocaţi, la fel ca noi toţi, pentur că a plecat brusc dintre noi, când ne aşteptam că se va face bine. Toţi membri echipei s-au oferit să-i îndrume pe băieţi permanent, să-i sprijine şi să-i ocrotească. Copiii ei locuiesc acum în casă, merg la şcoală şi suferă enorm Au rămas trei copii singuri. Noi ne vom ocupa în continuare de copiii Violetei. Pe Ovidiu, care are 13 ani şi care este autist, îl vom ajuta să facă terapie la un centru specializat, iar ceilalţi doi copii, de 17 şi 18 ani, vom fi mereu aproape de ei şi îi vom ajuta şi îndruma cum putem noi mai bine”, a adăugat Otilia Calonian.

sursa: cancan.ro#

Cum să impresionezi o persoană la 5 minute după ce ați început o conversație

O imagine bună, un venit bun, etc. Oare sunt aceste lucruri de ajuns? În ciuda acestor calităţi, mulţi oameni sunt încă derutaţi în ceea ce priveşti modul în care să îi impresioneze pe ceilalţi.

Oamenii au avut mereu curiozităţi legate de modul în care pot impresiona, mai ales în situaţii de forţă majoră ca în cazul unui interviu, sau la prima întâlnire.

Bineînţeles, totul depinde de la caz la caz şi, deşi parte multă muncă, tot ce trebuie să faci este să respecţi câteva principii de bază.

Care este rostul unei educaţii bune, dacă nu eşti capabil să atragi atenţia? Nu vă faceţi griji! Iată care sunt câteva sfaturi uşoare care vă vor ajuta să impresionaţi pe cineva la cinci minute după ce începeţi o conversaţie:

1. Pentru numele lui Dumnezeu, poartă pantofi curaţi şi frumoşi – oamenii sunt atenţi la pantofi înainte să facă un contact vizual. Dacă pantofii tăi sunt dezamăgitori, nu are rost să porţi costumul sau rochia perfectă.

Câştigătorii încep de jos, nu? Începe şi tu cu ceea ce porţi în picioare. Ai încredere în mine, te va ajuta!

2. Descotoroseşte-te de conversaţiile plictisitoare – în loc să oboseşti oamenii cu aceleaşi întrebări, încearcă să te joci cu expresiile şi cuvintele care reuşesc să compună întrebări interesante.

În loc să spui / Încearcă să spui

Cum eşti? Ce mai e nou?
Cum a fost ziua ta? Cum te simţi azi?
De unde eşti? Ce este interesant în zona în care ai copilărit?
Ce faci în viaţa/Unde lucrezi? Ce este interesant la locul tău de muncă?
Care este numele tău? Ce înseamnă numele tău?
Cum a fost în vacanţă? Ce a fost interesant în vacanţa ta?
Cum a fost în week-end? Care a fost cea mai bună parte a week-end-ului tău?

Citește și: Cea mai drăgălașă broască. E atât de adorabilă, încât ai vrea să o iei acasă. VEZI VIDEO
3. Uită-te în ochii lor atunci când vorbeşti – ochii tăi pot dezvălui multe lucruri despre personalitatea ta. Fie că eşti încrezător sau ascunzi ceva care poate fi dezvăluit prin ochii tăi, te poţi conecta mult mai uşor cu oamenii atunci când faci contact vizual.

4. Încearcă să fii la curent cu ceea ce se întâmplă în jur – cei care sunt la curent cu evenimentele curente pot impresiona uşor pe ceilalţi. Nu trebuie să ştii tot ceea ce se întâmplă, în toate domeniile, pentru că nu vrei să pară că şi cum “le ştii pe toate”.

Totuşi, este important să ştii ceea ce se întâmplă în ţara ta şi, de ce nu, în lume, iar astfel de conversaţii pot impresiona oamenii.

5. “Să spargi oglinda” – această situaţie este cea în care conversaţia pe care o porţi merge într-o direcţie nefavorabilă. Iniţiază o conversaţie. Uneori suntem de acord sau repetăm cuvintele care transformă o conversaţie în ceva plictisitor.

Exemplul oglinzii:

Marius: Ce zi frumoasă!
Adrian: Da, este o zi frumoasă!

Această conversaţie este teribilă. Prin a copia opinia şi limbajul lui Marius, Adrian a urmat o formă socială, dar a paralizat discuţia şi a ratat un moment amuzant.

Iată cum ar putea să decurca o conversaţie:

Marius: Ce zi frumoasă!
Adrian: Se spune că o astfel de vreme era şi pe vremea când japonezii au bombardat Pearl Harbor.

În timp ce glumă poate să fie nesărată, este eficace. Acum cei doi au ceva de discutat.

Mai multe exemple:

Maria: Cum a fost zborul tău?
Ana: A fost în regulă. / Aş fi mai impresionată de o linie aeriană unde preţul unui bilet ar fi bazat pe greutatea şi IQ-ul unei persoane.

Citește și: O femeie a început să imite pozele celebrităților, iar rezultatele sunt mortale
Cristi: Este cald azi!
Oana: Da, chiar este cald. / În dimensiunea asta, chiar este.

6. Oferă un compliment sincer – toată lumea iubeşte să primească un compliment sau două, dar trebuie să învăţăm să oferim complimente sincere şi reale, nu doar să periem oamenii.

Vei face persoană să se simtă bine în pielea lor, dar nu încerca să vorbeşti despre lucrurile tipice, de genul “ce ochi frumoşi ai”, dacă oamenii arată bine, probabil că ai auzit asta de o mie de ori.

Încearcă să nu îi lauzi prea tare, pentru că s-ar putea să sune ca şi cum flirtezi şi nu vrei să te pui într-o situaţie ciudată.

7. Evită să fii prea prietenos sau să te prefaci că eşti altcineva – “învaţă să fii prima versiune a ta, nu a doua versiune a altcuiva”. Bineînţeles, acest concept variază de la situaţie la situaţie.

Spre exemplu, în timpul unui interviu pentru un loc de muncă, încearcă să nu fi tu însuţi. Pentru o întâlnire este imperios necesar să fii tu şi să faci persoană din faţa ta să se simtă confortabil cu tine.

Încearcă să fii îndrăzneţ. Transformă ideile mici în unele mari la nuntă la care participi. Nu vei şti niciodată care idei se vor transforma în ceva măreţ.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !