AD

HOROSCOP

HOROSCOP 12 NOIEMBRIE. Balanţele au tensiuni în relaţie

todaynoiembrie 11, 2017 3

Background
share close
AD
AD

Berbec – Primeşti o veste care anunţă un eveniment căruia îi acorzi o semnificaţie specială. Emoţia creşte cu fiecare oră care te apropie de acel moment. Este o plăcere să intri în contact cu lume, chiar şi cu oameni necunoscuţi. Chiar dacă discuţiile nu au subiecte deosebite, vei vedea că ai ceva de aflat. Toate revin la normal şi se reinstaleaza echilibrul şi calmul peste situaţia care te stresa la maxim acum câteva zile. Se vede câtă nevoie aveai de o părere din afară!

Taur – Există în anturajul tău o persoană care nu este de acord cu tine şi care ţine să sublinieze acest lucru cu orice ocazie. Înţelege ce spui, dar nu rezonează cu tine. Alături de partenerul de viaţă, ţi-ar plăcea ca jocul iubirii sa fie mai alert, cu toate că nu ai parte decât de paşi lenţi. Lasă lucrurile să vină de la sine şi nu te grăbi! Ceea ce faci zi de zi pentru cei dragi ţie devine investiţia cu care contribui la reuşita relaţiei voastre. Daruieşte fără a pretinde nimic în schimb!

Gemeni – În prima parte a zilei eşti visător şi ai tendinţa de a neglija problemele importante pe care le ai de rezolvat. Recuperează după-amiază! Eşti nevoit să faci cheltuieli neprevăzute, cu care partenerul de viaţă nu este de acord. Este posibil chiar să vă certaţi, deci păstreaza-ţi calmul. Ai făcut mari eforturi pentru a găsi surse de venituri, iar acum te simţi epuizat. Sfatul este să nu forţezi lucrurile şi să ai răbdare.

Rac – S-ar putea ca unele explicaţii pe care le dai să nu fie suficient de convingătoare şi să fii greşit înţeles. Nu uita că vorba dulce mult aduce! Dacă doreşti să faci schimbări în casă, acum este momentul oportun. Este o zi buna pentru reamenajări, mutat, schimbat mobila sau zugrăvit. Te poţi baza pe familie. Totodată, poţi întâlni azi o persoană care îţi propune o colaborare nesperat de avantajoasă. Sfatul este să urmăreşti oportunităţile şi să accepţi oferta.

Leu – Fii pe fază! La serviciu este posibil să aiba loc schimbări neaşteptate şi, ca atare, se pot manifesta nemulţumirile acumulate în timp de coechipieri. Capacitatea creativă şi expresivă atinge o cotă ridicată si ar fi bine să o foloseşti pentru rezolvarea problemelor profesionale şi de afaceri, chiar dacă cei din jur nu sunt dispuşi să îţi accepte toate ideile. Nu este exclus să suferi o dezamăgire. În schimb, este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale.

Fecioară – S-ar putea ca planurile de îmbunătăţire a situaţiei financiare să nu fie realiste. Dacă insişti să le pui în practică, există riscul să suferi un eşec. Astăzi nu eşti prea comunicativ şi ar fi bine să amâni întâlnirile de afaceri. Nu este momentul să iei decizii importante în domeniul profesional. Ţi se recomandă să nu începi mai multe treburi deodată, rişti să nu termini niciuna. După-amiază poţi primi vizita unei persoane mai în vârstă.

Balanţă – Este momentul să porti o discuţie sinceră cu şefii tăi şi să-ţi defineşti cât mai clar direcţia pe care vrei să o urmezi în viitor, sunt şanse de câştiguri. Fii pe fază, dispoziţia generoasă şi deschisă către ceilalţi nu trebuie să te abată de la scoaterea în evidenţă a ceea ce te reprezintă cu adevărat. Eşti tentat să amâni o vizită, cu riscul de a tensiona relaţiile cu partenerul de viaţă. Păstrează-ţi calmul şi limitează-te la activităţi de rutină.

Scorpion – Exprimarea dezinvoltă, originalitatea şi altruismul sunt repere de reflecţie şi dezvoltare pentru a-ţi creşte stima de sine în perioada următoare. Dacă vei dori să achiziţionezi diverse obiecte de valoare, analizează dacă îţi sunt cu adevărat necesare şi încearcă să-ţi temperezi impulsivitatea. Odihneşte-te mai mult, refacerea resurselor energetice ale organismului şi puţină retragere din cotidian sunt cele mai benefice acţiuni pentru tine.

Săgetător – Ai ocazia să faci o schimbare pe plan profesional: fie gaseşti alt loc de muncă, fie eşti avansat. Este o şansă, chiar dacă va trebui să munceşti mai mult. Ai energie de consumat şi probabil că o vei face activând cât mai mult în cercul tău de cunoştinţe sau făcând deplasări alături de cei dragi. Orice demers care vizează schimbări în propriul cămin, renovări, redecorări sau chiar vânzarea sau cumpărarea unei noi locuinţe sunt favorizate.

Capricorn – Cei din jur nu reuşesc să îşi respecte promisiunile şi asta te încurcă,mai ales că te bazai pe cuvântul lor. Nu ai ce face acum, decât să înveţi morala. Chiar dacă va trebui să amâni alte planuri, o ieşire într-o companie plăcută va reuşi să te deconecteze. Nu refuza invitaţiile la cină! Ceea ce faci acum devine punctul de plecare al unor acţiuni viitoare, aşadar trebuie să fii atent la deciziile tale prezente. Investeşte tot în tine.

Vărsător – Pe unde treci, chiar şi prin cele mai plictisitoare locuri, tot vei întâlni pe cineva cu care să ai ceva în comun şi cu care să ai un schimb de replici. A te implica într-o luptă de idei şi forţe alături de oameni la fel de bine pregătiţi ca şi tine, este stimulentul perfect pentru a demonstra ceea ce ştii! Atunci când credeai că eşti lipsit de un sprijin real, descoperi că ai cel puţin un umăr pe care să te sprijini. Ai încredere în prietenii tăi!

Peşti – Se pare că ai probleme pe plan sentimental. Pastreazaă-ţi calmul şi nu te grăbi să dai replica sau să acţionezi! Sfaturile prietenilor îţi pot fi utile. Dimineaţa se poate anula o delegaţie sau o deplasare. Sfatul este să nu te enervezi. Oricum, nu este o zi favorabilă călătoriilor şi negocierilor. După-amiază eşti invitat la o petrecere. Dacă reuşeşti să te detaşezi de problemele cotidiene, te vei simţi mai mult decât foarte bine.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com