ANDREEA MANTEA este însărcinată? Cine i-a pus marea întrebare în direct şi ce i-a răspuns bruneta

Andreea Mantea este mamă singură, dar pentru ea acest lucru nu reprezintă un impediment în a se achita de responsabilităţile cu care vine la pachet statutul pe care îl are. Ba, din contră, aceasta reprezintă sursa de energie de care are nevoie în fiecare zi.
Andreea Mantea a trăit o povestea scurtă de dragoste cu Cristian Mitrea, câştigătorul emisiunii ”Burlăciţa”, ediţia 2014. Imediat după ce a rămas însărcinată cu David, cei doi au pus capăt relaţiei, bruneta declarând atunci că „nu vreau să mănânc plâns pe pâine”.

Însă, bruneta este în continuare deschisă unei relaţii, iar în această seară, în cadrul emisiunii wowbiz, Iulia Albu i-a pus marea întrebare: „Oricum eşti foarte frumoasă astazi. Străluceşti! Eşti însărcinată?”. Andreea Mantea a răspuns imediat, fără ezitare: „Nuuu! Nu sunt, dragă! Aşa este modelul bluzei!”.

15 lucruri pe care le faci în fiecare zi care îi impresionează pe cei din jur

Fiecare dintre noi face lucruri în fiecare zi care pot fi văzute că amuzante sau impresionante pentru cei din jur – din momentul ce nu toată lumea poate să verbalizeze ceea ce gândeşte.

Mai mult, există mulţi oameni pe stradă care pot avea opinii pozitive despre tine, dar nu vei avea niciodată o conversaţie cu ei.

Este important să ştim lucrurile care îi impresionează pe ceilalţi, ne vor face să ne simţim mai bine şi toată lumea are nevoie de o doză de stimă de sine.

Iată care sunt câteva dintre acestea:

1. Atunci când te îmbraci bine – în aparenţă, nimic nu spune mai mult despre tine decât modul în care te îmbraci. Dacă vrei să imoresionezi oamenii, nu există un mod mai bun de a începe decât prin a-ţi perfecţiona stilul.

Încearcă să depui mai mult efort prin a-ţi evidenţia trăsăturile corpului. Nu ai nevoie să arăţi ca un supermodel ca să fii stilată, tot ce trebuie să faci este să ai un stil îngrijit.

2. Atunci când eşti respectuos – nu există nimic mai minunat decât atunci când spui „te rog” şi „mulţumesc”, atunci când ocazia o cere. Nu toată lumea va fi impresionat de manierele tale, dar asta este problema lor, nu a ta.

Încearcă să fii fericit şi bine dispus şi alţi oameni te vor purta în aceeaşi manieră ca şi tine.

3. Atunci când zâmbeşti des – nu ştiu dacă eşti la curent cu acest fapt, dar zambitul este contagios. Toată lumea iubeşte să fie înconjurat de oameni fericiţi şi studiile au arătat că oamenii care zâmbesc mai des – au vieţi mai fericite şi se stresează mai puţin.

4. Nu mai pierde timpul prin a sta doar cu ochii în telefon – acest lucru este o problemă a perioadei în care trăim. Atunci când vezi oameni tineri care stau la o masă cu ochii în telefon şi nu comunică între ei, este destul de dureros.

Studiile au demonstrat că interacţiunile sociale mai mici duc spre stări de depresie.

5. Atunci când saluţi mereu într-un mod respectuos – nu are trebui niciodată să ai un comportament ostentativ – chiar şi faţă de oamenii pe care de-abia i-ai cunoscut.

Încearcă să primeşti oamenii cu o strângere de mână puternică şi fermă, sau, chiar mai bine, poţi îmbrăţişa oamenii care îţi sunt apropiaţi.

6. Atunci când faci complimente – atunci când faci acest lucru într-un mod sincer şi onest, oamenii de lângă tine se relaxează. Încearcă să nu te temi de ideea de a spune oamenilor ce gândeşti, sau ceea ce îţi place la ei.

Nu toată lumea va înţelege sinceritatea ta, dar asta nu este important, nu este vina ta că oamenii nu sunt obişnuiţi să primească un compliment.

7. Încearcă să fii un ascultător bun – cei mai mulţi oameni, atunci când nu sunt cu ochii în telefon, aşteaptă să le vină rândul să vorbească. Încearcă să nu fi aşa.

Dacă tot ţi-ai lua din timp pentru a te conversa cu cineva, atunci încearcă să îi asculţi pe cei din jurul tău, iar aceştia te vor aprecia din ce în ce mai mult.

8. Atunci când eşti punctual – punctualitatea este o calitate care începe să moară în această lume – aproape toată lumea întârzie. Suntem în întârziere la şcoală, la muncă, la doctor sau chiar la întâlnirile cu partenerii.

Citește și: Ea s-a săturat să FIE ÎNJOSITĂ de soțul său și a decis să se răzbune. Ce femeie inteligentă! De acum încolo cred că se va gândi de două ori înainte să-i zică ceva!
Atunci când întârzii în mod repetat este o lipsă mare de respect. Încearcă să faci programări la care să ştii că poţi ajunge la timp.

9. Atunci când îţi păstrezi promisiunile – cuvântul tău ar trebui să fie sfânt, iar asta este o vorbă veche pe care ar trebui să o respectăm.

Există oameni care s-ar folosi de vorbe false şi există oameni care vor profita de natura ta serioasă. Nu contează! Dacă observi că oamenii nu sunt sinceri, ignoră-i.

10. Atunci când eşti fidel/ fidelă – fidelitatea este o altă calitate care dispare încetul cu încetul în ziua de azi. Asta se întâmplă şi din teamă de a nu pierde toate ocaziile pe care le avem.

Toată lumea are impresia că vor pierde posibilitatea de distracţie dacă sunt în relaţie.

11. Atunci când vorbeşti clar şi menţii contactul vizual – ar trebui mereu să vorbeşti într-un mod eficient şi uşor de înţeles – nu prea repede, nu prea încet.

Pentru puncte extra, ar trebui să menţii contactul vizual cât de poate de mult atunci când vorbeşti cu ceilalţi.

12. Atunci când nu ţi-e teamă să fii amuzant – umorul nu este o calitate genetică – trebuie să ai curajul să spui ceea ce gândeşti şi să îi faci pe ceilalţi să râdă.

Unele glume nu vor rămâne, dar asta nu contează – oamenii te vor respecta pentru că ai încercat să îi faci să râdă.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !