Maria Constantin este acuzată de furt și distrugere si riscă să ajungă după gratii!

Mariei Constantin i se aduc acuzații grave după despărțirea de fostul afacerist Marcel Toader.

Femeia care a găzduit-o într-o garsonieră după ce s-a despărțit de soț, o acuză de furt și distrugere.

Proprietara garsonierei unde Maria Constantin a locuit după despărțirea de Marcel Toader susține că artista a luat din casă mai multe bunuri de-ale ei, drept urmare a și depus plângere penală împotriva fostei soții a lui Marcel Toader.

Iată ce a declarat proprietara, potrivit wowbiz.ro:

,,Am cunoscut-o prin intermediul lui Marcel Toader, ulterior am devenit mai apropiate. Când a plecat totul era oribil. A lăsat dezastru când a plecat. I-a trebuit trei zile doamnei de la curăţenie să facă curat. Am constatat dispariţia unei poşete. A fost cu poşeta mea la un eveniment. Până nu am găsit imagini cu poşeta nu mi-a returnat-o. De geacă nici nu ştiam până nu am văzut poză cu ea la munte, un pulover şi telefonul. Când am închiriat garsoniera a fost pe bază de încredere şi prietenie. Vreau să fie pedepsită”.

Tot ea a mai declarat: ,,Toată casă era plină de lumânări. Ultima şansă a ei a fost până sâmbătă la 8, dar de acum înainte vom continua în instanţă. Ea nu a plătit chirie, a achitat întreţinerea şi ce a mai stricat pe acolo”.

Mara Bănică a mărturisit pe acest subiect: ,,Furtul în sine mi se pare o chestie extraordinat de urâtă. Eu dacă aş fi luat, dar n-aş fi luat… i-aş fi spus doamnei, aş fi recunoscut”.

Legile țării noastre pedepsește furtul cu închisoarea de la 6 luni până la 3 ani, sau cu o simplă amendă.

Metode simple si naturale ca sa scapi de pete, negi, alunite și excrescențe ale pielii fără tratamente costisitoare

Iată câteva tratamente ușoare pentru a îndepărta de pe piele negii, excrescențele și petele. Petele constituie o problemă a pielii. Apariția lor se datorează mai multor factori. Puteți scăpa de ele fără tratamente costisitoare.

Negii apar ca rezultat al prezenței virusului Papiloma (HPV). Sunt circa 100 de tipuri de negi. Pentru a-i trata trebuie să îi tamponați cu oțet de mere și să-i acoperiți cu un bandaj. Bandajul se schimbă de două ori pe zi. Se poate folosi și bandă adezivă în loc de pansament. După 6 zile negul se îndepărtează cu o piatră ponce.

Excrescentele apar la nivelul pielii mai ales din cauza hainelor. Soluția pentru tratament este tot oțetul de mere. Tamponați oțetul la nivelul pielii cu o bucata de vată, de câteva ori pe zi. În cele din urmă va cădea. Se mai poate folosi uleiul din arborele de ceai , ale cărui efecte se văd în 10 zile.

Alunițele sunt inestetice. Puteți scăpa de ele storcând usturoi si aplicând zeama pe ele, apoi acoperiți-le cu un bandaj circa 6 ore. Este important ca alunițele să nu fie confundate cu cancerul de piele.

Cea mai buna metoda de a scăpa de punctele negre este păstrarea porilor curați. Se recomandă ca pielea să fie în contact cu aburii înainte de spălare. Aplicați oțet de mere si apoi hidratați cu ulei de cocos.

Petele cauzate de înaintarea în vârstă pot apărea și ca rezultat al expunerii prelungite la soare. Sucul de lămâie este un agent de înălbire al pielii. Se aplică de câteva ori pe zi. Va decolora petele maronii.

 

 

sursa: woowbiz.ro/frumusetile.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !