Rugaciunea care tine dusmanii la distanta

Fie ca este vorba despre invidie ori de rautate, dusmanii reusesc sa iti dea o energie negativa si sa te lase fara vlaga.

Exista insa rugaciunea care tine dusmanii la distanta si care te ajuta sa readuci linistea in caminul tau. Spune-o in fiecare zi inainte de a merge la somn:

“Doamne, Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, Cel unul nascut din Tatal, mai inainte de veci, Carele de buna voie ai primit moartea pe cruce pentru mantuirea neamului omenesc. Si ca un mielusel fara de glas impotriva celui ce-l injunghie, asa nu Ti-ai deschis gura.

Caci pe cruce fiind rastignit intre cei doi talhari si batjocoririle de la cei potrivnici primind, spre cer Ti-ai ridicat ochii. Si cu bunatate Te-ai rugat. “Parinte! iarta-le lor, ca nu stiu ce fac”. Tu Doamne, ne-ai invatat sa nu stam impotriva celui rau si ai zis.
“De te va lovi cineva peste obrazul cel drept, intoarce-i si pe cel stang”. Asemenea Tu ne-ai poruncit. “Iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blesteama, faceti bine celor ce va urasc.

Rugati-va pentru cei ce va vatama si va prigonesc, ca sa fiti fii ai Parintelui vostru cel din ceruri. Caci El rasare soarele Sau peste cei buni si peste cei rai, si ploua peste cei drepti si peste cei nedrepti”.

Aceasta este rugaciunea care tine dusmanii la distanta
Tu insuti intru tot bunule imparate, cauta la mine nevrednicul robul Tau. Si da-mi tarie, ca sa nu ma manii impotriva vrajmasului meu si sa nu-i intorc lui loviturile cu razbunare. Caci “numai al Meu este a razbuna”.

Graieste Domnul, iar noua, fapturilor celor dupa chipul si asemanarea Ta, ne-ai poruncit Tu insuti. Ca sa nu apuna soarele peste mania voastra. Si daruri la sfintele Tale altare sa nu aducem pana nu ne vom fi impacat mai intai cu cei in neintelegeri cu noi!

Tu deci, Care in luminoasa si sfanta rugaciune “Tatal nostru” ne inveti sa ne rugam. “Si ne iarta noua gresalele noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri”. Ajuta-mi mie, Doamne, ca, potrivit cuvintelor Tale, sa rasplatesc cu bine celor ce ma urasc, celor ce ma vatama si celor ce ma prigonesc”.

SURSA: http://teotrandafir.com

6 lucruri adorate de bărbați pe care femeile nu le fac aproape niciodată

 

Așa cum știm, relațiile sunt un subiect care necesită foarte mult timp și atenție, pentru că putem să discutăm despre asta din foarte multe puncte de vedere.

Pe de cealaltă parte, dragostea este o forță care ne influențează foarte tare, așa că trebuie să o folosim cu inteligență și înțelepciune.

În acest articol, vom privi perspectiva bărbaților care văd lucrurile pe care le plac ca a fi aproape imposibil de făcut de către doamnele din viața lor.

Bineînțeles, asta indică faptul că nu sunt mulțumiți, iar ideile de mai jos exprimă acest fapt cum se poate mai clar. Un grup de specialiști au strâns informații care te vor ajuta să redai mai multă strălucire relației în care ești.

Sperăm că în urma acestui text ți se va îmbunătăți relația și că va crește pasiunea care există între voi doi. În cazul în care nu este de ajuns, vă provocăm să puneți sfaturile pe care le învățați aici în practică pentru a-i putea confirma autenticitatea.

Încearcă să împărtășiți unele dintre activitățile de mai jos împreună, sau să îi spui iubitei despre ceea ce este mai jos.

1. Atunci când femeia urmărește meciurile de fotbal cu bărbatul – deși poate părea neimportant, sau, în unele cazul total nefolositor, chiar este. Atunci când arăți interes în ceva ce îl fascinează, cum ar fi fotbalul, se va simți în mod automat mai atras de tine.

O altă recomandare este să mergi la un meci de fotbal cu el pentru a simți această energie și pentru a crea o conexiune între voi și o amintire pozitivă. Bineînțeles, asta se aplică în cazul oricărei pasiuni pe care o are iubitul tău.

2. Atunci când faceți sport împreună – adevărul este că un număr mare de bărbați sunt foarte independenți atunci când vine vorba despre exercițiile fizice, așa că probabil nu te va invita.

Nu contează! Îți recomandăm să îi încerci rutina de sport și să încerci să îl imiți. Este în regulă să îi propui tu un antrenament comun. Poate că îi va plăcea ideea și va crede că ești o fată care are grijă de corpul ei și care vrea să își îmbunătățească abilitațile.

Încearcă să transformi această sarcină într-o activitate distractivă și vei vedea că se va crea o legătură între voi.

3. Atunci când gătiți ceva împreună – nu toți bărbați vor să stea mereu în bucătărie. În cazul acelora care au abilități culinare este indicat să profitați de asta. Cum?

Atunci când îl vezi în bucătărie preparând ceva delicios, încearcă să îl ajuți. Va simți că apreciezi ceea ce face. Încearcă să faci comentarii prin care să dai de înțeles că ai grijă de tine și de corpul tău prin comentarii de genul „pune mai puțină sare” sau „pune mai puțin zahăr”.

Încearcă să o faci într-un mod frumos și să o faci într-un mod amuzant. Dacă îți place și ție să gătești întreabă-l dacă poți face și tu ceva, se va simți util.

4. Atunci când nu ești posesivă – spațiul personal este important în fiecare relație, chiar și atunci când vine vorba despre căsătorie. Este important să faceți lucruri împreună, dar nu uita despre propriile tale pasiuni.

Permite-i și lui să facă același lucruri. Amintește-ți că monotonia extenuează oamenii, așa că ar trebui să aveți activități separate pentru a sparge rutina.

Citește și: Lucruri pe care o femeie matură nu le face niciodată într-o relație
Unele lucruri pot fi făcute doar fără partener, chiar dacă ai o relație.

5. Atunci când dormi pe pieptul lui – multe studii au demonstrat faptul că 98.4% dintre populația masculină adoră atunci când femeia doarme cu capul pe pieptul lui. De ce?

Nu există un motiv evident, dar cercetătorii au găsit că asta activează anumire zone ale creierului ca un rezultat al afecțiunii lui. Îi demonstrezi că vrei să stai aproape și în siguranță și se simte mândru în legătură cu asta.

Legăturile emoționale sunt la fel de importante, așa că va trebui să le dezvoltați amândoi.

6. Atunci când mergi în picioarele goale – probabil că ești extrem de uimită în acest moment. Adevărul este că cei mai mulți bărbați își doresc să îți vadă picioarele goale.

Un picior gol reprezintă o stare naturală și rebeliune, iar bărbațilot le place asta. Cu fiecare ocazie care ți se prezintă, încearcă să te folosești de senzația asta care poate să fie o experiență plăcută și nu doar pentru el.

Acum că am aflat despre lucrurile pe care aceștia le plac, dar există lucruri care nu le plac. Aceștia au standarde diferite și îi supără anumite lucruri.

Cu multe ocazii, suntem distrași de lucrurile pe care le facem noi, și nu îi ascultăm atunci când ne spun lucruri importante. Bineînțeles, în unele situații femeile au o scuză bună, dar, se pare că îi deranjează.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !