Este superbă și a dat anunț pe internet cum că își caută soț bogat! Un bancher i-a dat un răspuns care a lăsat-o cu gura căscată: ,,Stimată domnișoară…” A făcut-o praf și pulbere! Acum toată lumea râde de ea

O tânără frumoasă din SUA a scris un mesaj pe un forum în care și-a exprimat dorința de a găsi un bărbat bogat cu care să se căsătorească, în plus a spus și ce alte pretenții le are de la un bărbat.

Iată mesajul fetei:

,,Voi fi sinceră. În acest an împlinesc 25 de ani. Sunt foarte atrăgătoare, am gusturi bune și un stil rafninat. Vreau să mă căsătoresc cu un bărbat care câștigă cel puțin 500.000 de dolari pe an. Poate veți spune că sunt materialistă, dar nu este deloc așa. Ca să înțelegi ce vreau să zic, în New York cei care câștigă 1 milion de dolari pe an sunt considerați ca făcând parte din clasa de mijloc. Pretențiile mele nu sunt chiar atât de mari. Este cineva pe acest forum care are salariul anual de 500.000 de dolari? Sunteți toți căsătoriți? Ce vreau să vă întreb este: ce trebuie să fac pentru a mă căsători cu o persoană bogată ca voi? Dintre toți bărbații cu care am avut relații, cel mai bogat avea o leafă anuală de 250.000 de dolari. Se pare că ăsta a fost un plafon pentru mine. Îmi puteți răspunde la câteva întrebări?

Unde vă distrați voi, burlacii bogați? Vă rog să îmi faceți o listă cu barurile, restaurantele, sălile de sport unde obișnuiți să mergeți.

Ce vârstă optimă trebuie să aibă bărbații pe care vreau să-i cuceresc?

De ce aproape toate soțiile de bogătași sunt urâțele? Am întâlnit unele care nici măcar nu erau interesant, dar totuși au reușit să se căsătorească cu bărbați bogați.

Cum vă decideți pe cine să luați de soție și pe cine să aveți doar ca iubită? Ținta mea este să mă căsătoresc”

Iată ce i-a răspuns bancherul:

,,Stimată domnișoară, am citit cu interes mesajul dumneavoastră. Presupun că mai există și alte domnișoare care au dorințe asemănătoare. Permiteți-mi să analizez situația dumneavoastră din punct de vedere al investiției. Venitul meu anual este de peste 500.000 de dolari. Exact ceea ce căutați dumneavoastră. Ca om de afaceri, pot spune că o căsătorie cu dumneavoastră nu ar fi o decizie tocmai bună. Este foarte simplu. Să vă explic de ce. Dumneavoastră încercați să faceți un schimb frumusețe-bani, adică subiectul A oferă frumusețe, iar subiectul B plătește pentru asta. Până aici totul pare în regulă. Totuși problema este că frumusețea dumneavoastră va dispărea, iar banii mei, fără o serie de impedimente evidente, nu vor dispărea așa ușor. În viitor, venitul meu va fi, cel mai probabil, mult mai mare, în comparație cu frumusețea dumneavoastră. Utilizând termeni econimici suntem două active. Valoarea mea va crește, iar a dumneavoastră va scădea, în progresie geometrică. Imaginați-vă relația ca un act comercial. Orice tranzacție de pe Wall Street are o anumită poziție. Dacă prețul dumneavoastră de piață, ca activ, scade, atunci activul va fi vândut. Este de prisos să deții în continuare un astfel de activ. Aceeași situație este și cu căsătoria, spre care tindeți cu atâta ardoare. Chiar dacă sună dur, decizia cea mai bună cu privire la activele care își pierd rapid din valoare este vânzarea sau darea lor în chirie. Orice bărbat care câștigă peste 500.000 de dolari pe an este din start un om inteligent și nu un prostănac. Sigur că un bărbat ca mine vă poate folosi ca iubită, dar niciodată nu se va căsători cu dumneavoastră. Răspunsul meu pentru dumneavoastră, stimată domnișoară, este să încetați cu astfel de căutări. Mai bine căutați metode de a vă îmbogăți și de a ajunge să aveți dumneavoastră un salariu anual de 500.000 de dolari. Sunt șanse mai mari de atinge acest țel, decât de a găsi un bogătaș prost care să vă ia de soție.

Sper că răspunsul meu v-a fost de ajutor”.

10 lucruri pe care femeile care „au chef” urăsc să le experimenteze

Să spunem că aveți amândoi chef și pregătiți pentru a face dragoste, dar nu ai nicio idee că există lucruri care o enervează atât de tare încât îi vei tăia tot cheful.

Poate că nu va vorbi direct despre asta, dar vei vedea diferența de atitudine și crede-ne, urăște să treacă printre aceste momente. Suntem atât de ocupați să facem lucrurile care ne plac doar nouă, dar nu ne mai obosim dă întrebăm și partenerul sau partenera despre ceea ce vor.

Atunci când vine vorba despre o femeie, dorințele ei legate de viața intimă și lucrurile de care au nevoie sunt complet diferite de cele de care au nevoie bărbații, iar asta presupune că bărbații fac foarte multe greșeli în pat.

Atunci când a venit vorba despre partea intimă, femeile au fost mereu mai greu de satisfăcut, iar acest lucru este cauzat și de anatomia lor.

Chiar dacă unui bărbat i se pare simplu și are impresia că știe ce să facă, iată că există multe lucruri unde trebuie să se antreneze pentru a-și face partenera fericită, începând, bineînțeles cu nevoile fiecărei persoane în parte.

Iată care sunt câteva lucrurile pe care femeile nu le suportă și care le fac să nu mai aibă chef de nimic:

1. Atunci când îi distrugi cheful – există multe situații în care o inciți, dar apoi ești prea obosit pentru a duce sarcina la bun sfârșit.

Se întâmplă ca ea să îți spună că are chef, dar tu ești ocupat la muncă și uiți complet că te aștepta acasă pentru puțină acțiune.

2. Atunci când o faci prea repede – întotdeauna e mai bine atunci când o faci încet și implicat. Când vine vorba despre relațiile intime, cu cât durează mai mult, cu atât e mai bine. Demonstrează-i că îți place ceea ce faci, așa că nu te grăbi.

3. Atunci când ai terminat în două minute – o femeie va rămâne foarte dezamăgită atunci când s-a gândit toată ziua la tine, dar atunci cănd treceți la acțiune bărbatul termină tot procesul în două minute.

Acesta este unul dintre lucrurile principale pe care o femeie care are chef îl urăște din adâncul sufletului.

4. Atunci când nu o faci cum trebuie – știm foarte bine că femeile sunt mai greu de satisfăcut, dar atunci când bărbatul nu depunde niciun efort să o satisfacă, dezamăgirea este enormă.

Îți irosești timpul degeaba, iar femeia nu va simți niciun fel de plăcere. Nu-i așa că este un moment foarte ciudat pe care nu vrea nimeni să-l experimenteze?

5. Atunci când stă doar ea deasupra – dacă stai mereu întins ca un câine leneș și nu te miști deloc, nu mai există nicio pasiune, iar ea simte că face totul singură.

6. Atunci când mergi la toaletă înainte de momentul acțiunii – nicio femeie nu vrea să știe că mergi la toaletă și apoi vii în pat. Dacă vrei să rezolvi problema, încearcă să te asiguri că faci și un duș după.

7. Atunci când o zgârii pe spate – în filmele pentru adulți și chiar și în filmele normale unde sunt prezentate scene intime, bărbații își zgârie partenera, dar fac asta doar la indicația unui regizor care știe că va fi o imagine bună.

Chiar dacă pare interesat, este un lucru prea dureros, așa că nu îi va plăcea.

Citește și: 7 moduri ingenioase în care poţi folosi un dop de plută!
8. Atunci când rămâi la o singură poziție – dacă ești prea leneș pentru a încerca o poziție nouă, atunci ai pierdut din start șansa unei partide de pomină.

Femeile au fantezii sălbatice, tot ce trebuie este să fii deschis și să o întrebi care îi sunt preferințele.

9. Atunci când nu ești atent și la alte părți ale corpului ei – poate că ai impresia că trebuie să atingi doar câteva părți ale corpului ei și te concentrezi doar pe ele, dar o femeie este sensibilă în multe locuri pe care ai putea să le explorezi.

10. Atunci când uiți de ea după ce ți-ai făcut treaba – este un fapt destul de cunoscut că femeile nu ajung mereu la plăcerea maximă în moduri convenționale. Tu ești cel care trebuie să găsească modul în care să o satisfaci complet.

Cel mai probabil că ai impresia că femeile sunt foarte pretențioase și greu de mulțumit, dar oare nu ești tu puțin cam neinteresat? Specialiștii ne învață să nu generalizăm și să învățăm care sunt preferințele fiecărei persoane în parte.

Dacă fostei tale iubite îi plăcea un anumit lucru, asta nu înseamnă că îi va plăcea și actualei, așa cum și tu ai preferințele tale. Tocmai de aceea este important să înveți și să întrebi despre ceea ce își dorește de la tine.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !