Bomba a explodat! Maria Constantin riscă să ajungă după gratii! E acuzată de furt și distrugere. Uite ce a făcut vedeta după ce s-a despărțit de Marcel Toader: ,,Când a plecat a…”

Mariei Constantin i se aduc acuzații grave după despărțirea de fostul afacerist Marcel Toader. Femeia care a găzduit-o într-o garsonieră după ce s-a despărțit de soț, o acuză de furt și distrugere.

Proprietara garsonierei unde Maria Constantin a locuit după despărțirea de Marcel Toader susține că artista a luat din casă mai multe bunuri de-ale ei, drept urmare a și depus plângere penală împotriva fostei soții a lui Marcel Toader.

Iată ce a declarat proprietara, potrivit wowbiz.ro:

,,Am cunoscut-o prin intermediul lui Marcel Toader, ulterior am devenit mai apropiate. Când a plecat totul era oribil. A lăsat dezastru când a plecat. I-a trebuit trei zile doamnei de la curăţenie să facă curat. Am constatat dispariţia unei poşete. A fost cu poşeta mea la un eveniment. Până nu am găsit imagini cu poşeta nu mi-a returnat-o. De geacă nici nu ştiam până nu am văzut poză cu ea la munte, un pulover şi telefonul. Când am închiriat garsoniera a fost pe bază de încredere şi prietenie. Vreau să fie pedepsită”.

Tot ea a mai declarat: ,,Toată casă era plină de lumânări. Ultima şansă a ei a fost până sâmbătă la 8, dar de acum înainte vom continua în instanţă. Ea nu a plătit chirie, a achitat întreţinerea şi ce a mai stricat pe acolo”.

Mara Bănică a mărturisit pe acest subiect: ,,Furtul în sine mi se pare o chestie extraordinat de urâtă. Eu dacă aş fi luat, dar n-aş fi luat… i-aş fi spus doamnei, aş fi recunoscut”.

Legile țării noastre pedepsește furtul cu închisoarea de la 6 luni până la 3 ani, sau cu o simplă amendă.

De ce e bine să mănânci numai banane cu puncte negre! Motivul te va surprinde!

Toată lumea iubește bananele, dar le mănâncă cineva la momentul potrivit?

Consumul bananelor cu puncte negre în loc de bananele galben-verzui și negre ar putea face diferența în ceea ce privește modul în care ele aduc beneficii organismului uman.

Adevărul este că bananele posedă cele mai bune calități anti-cancer despre care puțini oameni știu.

Atunci când fructele se află la stadiul maxim de coacere, ele conțin cea mai mare concentrație de vitamine, minerale și fitonutrienți cruciali pentru combaterea cancerului.

Când fructele sunt pe deplin coapte, ele conțin și toate enzimele necesare pentru a oferi digestiei un ajutor.

Ai consumat vreodată fructe care nu sunt coapte și ai observat că ai probleme la stomac (balonare, gaz, indigestie)? Dacă ai o dietă vegetariană, nu e de mirare, căci fructele crude nu ar trebui consumate sub nici o formă.

Dar revenind la banane, petele întunecate de pe coaja acesteia sugerează că banana conține niveluri ridicate ale unei substanțe numite „factor de necroză tumorală”, care distruge tumorile canceroase.

Dacă pui bananele pe tejghea și le lași să se coacă pe deplin, ele vor avea niveluri mai ridicate de antioxidanți, ceea ce înseamnă mai multe efecte de întinerire a imunității pentru tine, și un număr mai mare de celule albe în sânge.

De fapt, bananele cu pete întunecate s-au dovedit a fi de 8 ori mai eficiente în privința creșterii proprietăților de combatere a cancerului de către celulele albe din sânge, spre deosebire de cele verzi.
În plus față de petele maro și calitățile lor de întărire a sistemului imunitar, bananele au o serie de alte beneficii pentru sănătate.

Mai jos sunt câteva dintre cele mai importante beneficii pe care bananele le pot oferi, iar videoclipul care însoțește acest articol acoperă chiar și mai mult decât acestea, deci nu uita să-l vizionezi!

1) Psoriazis – Bananele sunt antiacidul naturii și pot oferi ameliorare pentru arsurile la stomac și refluxul de acid. Consumul unei singure banane poate aduce o ameliorare imediată și o reducere la arsurile la stomac.

2) Tensiunea arterială – Bananele ajută la scăderea tensiunii arteriale și protejează împotriva accidentului vascular cerebral sau a atacului de cord, pentru că sunt scăzute în sodiu și bogate în potasiu, ceea ce le transformă într-un aliment sănătos pentru inimă.

3) Energie – Consumul unei banane sau două înainte de un antrenament îți oferă suficientă energie pentru a te ajuta o oră sau chiar mai mult.

4) Anemie – Bananele te ajută să lupți împotriva anemiei prin furnizarea de fier, care stimulează producția de celule roșii și hemoglobină, consolidând alimentarea cu sânge.

5) Ulcer – Când suferi de ulcer la stomac, multe alimente sunt în afara limitelor, dar bananele pot fi consumate fără a-ți face griji că îți vor provoca sau nu dureri.

Acest lucru se datorează faptului că textura lor este netedă, moale, și protejează mușchii care căptușesc stomacul de acizii corozivi și iritații.

6) Depresia – Bananele te pot ajuta să depășești depresia deoarece au un nivel ridicat de triptofan, pe care corpul nostru îl transformă în serotonină.
Serotonina este un neurotransmițător al creierului care îi face pe oameni să se relaxeze, să se simtă fericiți și să își îmbunătățească starea de spirit.

7) Constipația – Dacă ești constipat/ă, mănâncă niște banane. Ele au suficiente fibre pentru a stimula mișcările intestinale regulate și pentru a oferi o ușurare naturală pentru constipație.

8) Nervi sau PMS – Când te simți morocănoasă și stresată, consumă o banană.

Te va ajuta să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, fiind bogată în vitamina B, care calmează în mod natural sistemul nervos și fac oamenii să se relaxeze, ducând la o dispoziție generală îmbunătățită.

9) Controlul temperaturii – alimentarea cu banane într-o zi fierbinte te poate ajuta să te răcorești, prin scăderea temperaturii corpului. Același lucru se întâmplă și dacă ai febră.

Video-ul de mai jos te va convinge despre cât de important este să consumi mai ales bananele cu pete întunecate, căci te pot scuti de multe probleme de sănătate, în special de cancer.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !