Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Radu Banciu: „Eşti un gunoi”

Adrian Năstase a publicat textul pe blogul personal, precizând că acesta este un pamflet.

„Bă, jigodie, de patru ani (cinci ani, deja – n.b.), mă insulti si imi jignesti familia – sotia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceausescu. Probabil că ai pitici pe creier. Incearcă, bă, si cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, in viată ca să mă judeci pe mine si pe altii. Ai numărat biciclete la un ziar? Si acum te tine Oancea pe post de maimută la televizor in fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide si o versi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numesti tu jurnalism? Bă, intre tine si Tapălagă, il aleg intotdeauna pe Tapălagă. El, cel putin, o iubeste sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, ii urăsti pe toti.

Imi spui tu mie că am vrut, ca premier, să inchid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost infiintat B1Tv? In 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule? Intreabă-l, bă, pe Păunescu si o să-ti explice. Că, pe urmă, ati trecut la mâncat frunză in Grădina Carpatilor, asta e o altă chestie. Asa se intâmplă cu viermii de mătase…

De patru ani (cinci ani – n.b.) mă jignesti in fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afisele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătosi, că nu am nimic cu ei desi puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să stie unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărti vechi statului si am creat cel mai mare muzeu de genul asta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ti cumperi bilet pentru Burkina Faso ca să ajungi acolo. Chiar nu stii nimic din ce-am făcut pentru tara asta, bă, gunoiule? Dacă poti să mergi să faci turism in toată lumea, asta mi se datorează si mie, redus mintal ce esti. Sigur că am si gresit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu si-au văzut decât interesul lor.

Am tăcut timp de patru ani (cinci ani – n.b.) si am asteptat să-ti vină mintea la cap (de p…). Tu insă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei in batjocură gestul meu de revoltă de acum trei (patru – n.b.) ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume si membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns tara asta in situatia in care este. Din vina unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.

De fapt, mi-e milă de tine. Trăiesti intr-o hazna si te hrănesti de acolo. Ai fi vrut să beau o cafea cu tine. Cum as putea să fac lucrul asta, bă, gunoiule, când tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit si pe copiii mei sau pe sotia mea. Chiar nu ai inteles de ce a fost condamnat medicul Brădisteanu, bă, nemernicule?

In lumea in care trăim, pentru Păunescu sau Oancea contează banii. Pentru tine contează să ai rating mai mare decât Prisăcariu. Rămâne cum am vorbit: esti un gunoi”, a scris Adrian Năstase pe blog.

5 simptome ale cancerului ovarian pe care orice femeie ar trebuie sa le cunoasca

În prezent, cancerul este principala cauză a decesului în aproape toate țările din întreaga lume. De fapt, este de vina pentru peste 30% din totalul deceselor din Canada, care este cu mult mai mare comparativ cu orice altă boală. Așa cum a estimat Canadian și American Cancer Societies.
Cancerul ovarian a avut 2800 de cazuri noi și 1750 de decese în Canada, și 22280 cazuri noi și 14,240 de decese în Statele Unite în 2016.
Ce este cancerul ovarian?
Cancerul ovarian se dezvoltă atunci când celulele ovarelor formează tumori care devin maligne.
Este adesea denumită “ucigașul tăcut”, deoarece arată simptome puțin sau deloc, care sunt destul de greu de detectat. Deși este cea mai frecvent întâlnită la femeile aflate în postmenopauză, ea a început recent să afecteze femeile mai tinere între anii 30 și 40 de ani. Conform unei cercetări recente, detectarea timpurie a cancerului mărește în mod semnificativ șansele de supraviețuire, astfel că trebuie să se efectueze controale regulate.
Din păcate, în prezent nu există niciun test fiabil. Testele de sânge CA125 pot da negative false în timp ce testele de frotiu nu sunt capabile să preia celulele maligne. Există totuși o altă problemă. Multe dintre simptome sunt adesea confundate cu cele asociate cu alte boli, cum ar fi sindromul intestinului iritabil. În consecință, tumora se diagnostichează în stadiul 3, când devine prea târziu.
4 Simptome care pot fi semne ale cancerului ovarian:
1. Balonarea persistenta
Balonnarea persistenta, care durează mai mult de trei săptămâni, indică adesea o creștere tumorală canceroasă.
2. Dureri abdominale și pelvine inferioare
Deși crampele menstruale și durerea în timpul menstruației sunt normale, durerea persistentă care durează mai mult de trei săptămâni poate fi un semn al cancerului ovarian. Femeile pre-menopauza trebuie să fie atente în mod special, deoarece aceste simptome sunt adesea cu ușurință transmise pentru durerea perioadei.

Continuarea pe pagina urmatoare   —->>>>  NEXT PAGE –>> 

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !