Vești mari! Ce se întâmplă cu băiețelul bolnav de autism al Violetei, femeia care a murit la doar o lună după ce echipa emisiunii i-a refăcut casa

Cazul Violetei, femeia care a murit după ce echipa emisiunii “Visuri la cheie” i-a refăcut casa, a înduioșat întreaga Românie. În urma Violetei, au rămas trei băieți orfani de mamă.

Cazul care pune cele mai mari probleme este Ovidiu, băiatul cel mic, suferind de autism. Din fericire, povestea mamei sale a ajuns la un număr mare de oameni, iar cineva s-a oferit să dea un ajutor pe termen lung copiilor.

Asociația Fight for Life, care se ocupă cu ajutorarea oamenilor nevoiași, a explicat ce se întâmplă acum cu cei trei copii:

Cel mai problematic este Ovidiu, întrucât este autist, iar cel mai apropiat centru de terapie împotriva autismului se află la Târgoviște, la aproximativ 50 de kilometri de satul lor. Costurile cu naveta, terapia și tratamentul lui Ovidiu depășesc lejer o mie de euro pe lună, sumă absolut imposibilă pentru cei trei copii, care, momentan, nu au niciun venit.

După ce fratele mai mare va obține tutela fraților săi, cei trei copii vor avea un venit total de aproximativ 1.400 lei pe luna. De terapia frățiorului mai mic nici nu se pune problemă.

Noi le-am promis copiilor că o să-i ajutăm și de acum înainte și vom face tot posibilul astfel încât să ajungă în viață oameni de vază. Între timp, le-am prezentat copiilor un Înger, care parcă a fost trimis de Violeta, mama lor.

Este vorba de doamna Cristina Păun, o doamnă absolut minunată din Târgoviște, care s-a oferit să-i ajute pe copii pe termen lung. Copiii au acum haine, au lemne de iarnă, au mâncare.

Ovidiu va merge, astfel, la o școală specială pentru copiii cu autism, iar Florentin s-a înscris deja la clubul de fotbal Chindia Târgoviște. Dimineața se va duce la școală, iar după-amiază la antrenamentele de fotbal. Lavinus este elev la seral. Va termina anul acesta la seral, iar la vară va da diferențe și se va transfera la zi. Considerăm că pentru acești copii acum începe viitorul. Pur și simplu, parcă s-au născut din nou.

Noi vom fi mereu în legătură directă cu copiii. Băieții vor avea timp pentru prima dată de hobby-uri, vor putea să viseze, vor putea să trăiască exact că niște băieți de vârstă lor. Iar pe Ovidiu sperăm din tot sufletul să-l putem recupera. Doamne ajută!

Momentan copiii au enorm de mulți susținători. Oameni de pretutindeni care vor să le trimită haine, bani sau mâncare. I-am sfătuit să dea și altor oameni nevoiași și îi vom învață să ofere, să dăruiască. Va mulțumim, oameni minunați că i-ați susținut! Din păcate, că ei sunt mii de copii.

Avem copii de care ne ocupăm care se culcă seara nemâncați. Cunoaștem copii care nu au geci de iarnă sau încălțăminte. Haideți să-i ajutăm! E bine să fii bun!, au transmis membrii asociației.

Băiatul cel mare al Violetei a confirmat că vor fi ajutați de o femeie cu suflet mare și a mărturisit că a scris ceva emoționant în memoria mamei sale:

“Ne cumpără un apartament la dânsa în localitate. Pe cel mic o să-l dea la un centru de recuperare, la o şcoală unde sunt copii cu autism, eu am intrat la o şcoală cu fotbal. Am scris ceva pentru mama, din sufletul meu<

Violeta, din comuna Urseni, a murit din cauza cancerului, la doar o lună de zile după ce echipa emisiunii i-a refăcut casa. Ultima dorință a ei a fost ca fiii săi să poată locui în condiții civilizate.


Ce tip de dragoste vei găsi în 2018, în funcție de zodia ta

Vrei să știi ce îți rezervă astrele pentru 2018? Ai venit în locul în care trebuie!

În acest articol îți propunem să afli ce tip de dragoste vei găsi în noul an, în funcție de semnul tău zodiacal!

Berbec

În 2018 vei găsi persoana ta pentru totdeauna. În acest an, nu va mai trebui să-ți faci griji că nu vei găsi iubirea.

Oricât de greu ți-ar fi să crezi, în acest an, vei întâlni persoana cu care îți vei petrece tot restul vieții. Toate nopțile de beție și zilele singuratice vor dispărea.

Taur

Cel mai bun prieten al tău. În 2018, îți vei găsi cel mai bun prieten adevărat. Iar asta nu înseamnă că vei găsi persoana cu care te vei căsători, însă vei găsi garantat pe cineva pe care te poți baza, chiar și în cele mai întunecate zile sau nopți.

Nu vei mai fi singur pe această lume. Vei avea în sfârșit un partener și un prieten adevărat, căruia îi vei putea spune totul și care nu te va mai judeca pentru nimic.

Gemeni

Pe tine. Ai petrecut prea mult timp plângându-ți de milă și încercând să te descurci cu goliciunea și găurile din inima ta, implicându-te în relații și având parte de promisiuni goale.

Dar acele zile au dispărut. În 2018, este anul în care vei avea curajul să fii singur. Este anul în care vei fi cel mai fericit, tu cu tine însuți. N-ai nevoie de altcineva, îți promit.

Citește și: Cum înșeală femeile diferit față de bărbați în funcție de zodie
Rac

O aventură puternică. Felul de dragoste pe care-l vei găsi în acest an nu va dura pentru totdeauna. Dar te va schimba pentru totdeauna.

Această aventură amoroasă poate fi găsită într-un bar sau pe o plajă. Indiferent de locul în care o vei întâlni, persoana respectivă te va învăța atât de multe lucruri despre tine și viitorul tău.

Leu

Cea care ți-a scăpat. Dragostea pe care o vei găsi în 2018 vine de la cineva despre care credeai că a dispărut pentru totdeauna din viața ta.

Poate că este de la un vechi prieten sau de la o cunoștință din școala primară, însă oricine ar fi, îți va face viața mai strălucitoare și mai frumoasă.

Nu lăsa această persoană să plece.

Fecioară

Dragostea vieții tale. Okay, pregătește-te! Dacă 2017 a fost nașpa pentru tine, 2018 îți va scoate în cale dragostea vieții tale. Vorbește cu străinii.

Vorbește cu băiatul din spatele tău de la Starbucks. Flirtează cu tipul de la bar. Nu pierde șansa de a deschide ușa inimii tale celui care va rămâne pentru totdeauna.

Balanță

O fostă dragoste. Ai fost singur pentru o vreme, pentru că nu poți trece peste o fostă iubire. Din fericire, în 2018, acel fost sau acea fostă se va întoarce la tine.

Nu încerca să-i spui asta. Doar ascultă și iartă. S-ar putea să vă reaprindeți flacăra vechii pasiuni.

Scorpion

Dragostea pentru viața în sine. Uită de relații și îndrăgostește-te de viață, în schimb! Anul 2018 este anul în care îți recapeți încrederea în tine și în lume.

Citește și: 3 zodii de bărbați cu care nu ar trebui să te măriți niciodată – Nu știu să aprecieze o femeie!
Te vei simți fericit și mulțumit, dar sincer, nu-ți vei dori să te legi de cineva. Vei dori să experimentezi aventuri pe cont propriu.

Săgetător

Sufletul tău pereche sub forma unui prieten. În 2018, tot ce ai nevoie este o persoană care să-ți asculte îngrijorările și durerile, o persoană care să fie lângă tine, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla.

Nici măcar nu te vei gândi la căsătorie sau la un parteneriat, pentru că vei avea cel mai bun prieten lângă tine.

Capricorn

Dragostea pentru relații intime. Uită de legături, de monogamie. Anul acesta te vei distra pe cinste! În sfârșit vei avea încredere în propria persoană și vei uita de normele societății.

Vărsător

Reuniunea cu prima dragoste. Ai mai fost implicat în relații de la prima ta dragoste, desigur, dar niciodată nu ai trecut cu adevărat peste ea.

În cele din urmă, o vei putea revedea în 2018, atunci când te aștepți cel mai puțin. Deci, sorții sunt în favoarea ta, ba chiar vei putea vedea că legătura nu a dispărut. Nu-ți pierde speranța.

Pești

Prietenul tău de suflet. În sfârșit. Această dragoste nu te va părăsi niciodată. Nu va fi trecătoare. Va rămâne și nu se va consuma niciodată. Nu explora alte opțiuni. Rămâi fidel inimii tale.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !