loading...

Atenție PRESA NU VORBEȘTE DE ASTA!Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm !! Distribuie mai departe sa afle lumea !

Atenție !Vaccinul interzis în 19 ţări este distribuit în România de Unifarm !!
Vaccinul a avut reacţii adeverse în mai mult de 40 de ţări şi provoacă autism, anemie, probleme pulmonare şi deces. Cele mai multe probe împotriva vaccinului provin din Franţa, Germania şi Italia.
BUCUREŞTI, 12 nov — Sputnik. Vaccinul hexavalent produs de GlaxoSmithKlein se administrează copiilor în primul an de viaţă şi cuprinde toate cele 6 vaccinări recomandate: antipoliomielită, antidifterică, antitetanos, antihepatită, antituse convulsivă şi anti Haemophilus Influenzae de tip B.

Ministerul Sănătăţii achiziţionează vaccinul printr-un contract stipulat în 2012 pe durata a 4 ani, deşi este scos din comerţ în multe ţări din UE. Vaccinul este distribuit de Unifarm. În 19 ţări au fost retrase mii de loturi de vaccin, fiind catalogat ca şi cauza SIDS.

Sunt peste 3 milioane de vaccinuri hexavalente retrase în lume, destinate nou născuţilor de 3 luni. Între 6 şi 13 octombrie 2015 au explodat la nivel mondial ştirile despre retragerea vaccinului din lume.
În schimb, în România, despre vaccinuri nu s-a spus nimic. Au fost aduse în ţară 177.000 de doze conform contractului încheiat în 2012, iar pe 28 octombrie 2012 au mai întrat în depozitele

distribuitorului de atunci, SC POLISANO SRL, încă 193.208 doze de vaccin hexavalent.
Pe 1 octombrie 2013 a fost un scandal pe toate paginile Ministerelor Sănătăţii din lume, mai puţin în România. Un document de 1271 de pagini cu privire la vaccinul Infanrix, produs de compania farmaceutică GSK, arată rezultatele testelor la care a fost supus Infanrix.

În acest raport sunt toate reacţiile adverse care s-au verificat după injectarea unei singure doze de Infanrix Hexa copiilor, de la febră la deces. Astfel, s-au semnalat 1742 de reacţii adverse în 41 de ţări, printre care cel mai important rezultat în Italia cu 595 de complicaţii.
Datele esenţiale ale acestui raport sunt următoarele.

1. Reacţii adverse în mai mult de 40 de ţări, dar mai ales în Germania, Franţa şi Italia.
2. Milioane de doze distribuite. Au fost injectate 24.283.415 doze de vaccin Infanrix Hexa

3. 825 de cazuri diverse de complicaţii medicale. Sistemul respirator, sistemul cardiovascular, sistemul nervos, sistemul imunitar etc.
4. Sute de cazuri grave, dintre care 559 de cazuri grave. Autismul, Sids, probleme de anemie şi probleme pulmonare. 14 copii au murit.

Afla ce se intampla cu corpul tau atunci cand bei Coca-Cola

Băuturile pe bază de băuturi sunt considerate a contribui în mod semnificativ la condițiile de sănătate, cum ar fi obezitatea, diabetul de tip 2 și cariile dentare. Dar v-ati intrebat vreodata exact ce fac aceste bauturi corpului dumneavoastra dupa consum? Un cercetător a creat o infogramă care explică ce se întâmplă cu corpul într-o oră de băut o cană de Coca-Cola.

Potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), în jur de jumătate din populația SUA bea băuturi dulci în orice zi, consumul acestor băuturi este mai mare în rândul adolescenților și adulților tineri.
Există aproximativ 10 linguri de zahăr adăugate într-o singură doza de cola. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) recomandă să nu consumați mai mult de 6 lingurite de zahăr zilnic, ceea ce înseamnă că doar o un singur pahar de cola pe zi ne poate duce cu mult peste aceste linii directoare.
Ca atare, nu este surprinzător faptul că, consumul de băutură dulce este asociat cu o serie de condiții de sănătate. Potrivit Școlii de Sănătate Publică de la Harvard, persoanele care beau 1-2 cutii de băuturi dulci zilnic au o probabilitate de 26% mai mare de a dezvolta diabet zaharat de tip 2 și luna trecută.
Coca-Cola “comparabilă cu heroina” în modul în care stimulează centrele de recompensă și plăcere ale creierului.
Potrivit lui Naik, dulceața intensă a Coca-Cola, ca urmare a conținutului ridicat de zahăr, ar trebui să ne facă să vomităm imediat ce intră în organism. Cu toate acestea, acidul fosforic din băutură scade dulceața.
Nivelurile de zahar din sange cresc dramatic in 20 de minute de la consumul de cola, explica Naik, provocand o izbucnire a insulinei. Ficatul apoi transformă cantitățile mari de zahăr care circulă în corpul nostru în grăsime.
În decurs de 40 de minute, corpul a absorbit toată cofeina de la Cola, provocând o dilatare a elevilor și o creștere a tensiunii arteriale. Prin acest punct, receptorii de adenozină din creier au fost blocați, prevenind oboseala.

Cinci minute mai târziu, producția de dopamină a crescut – un neurotransmițător care ajută la controlul plăcerilor și centrelor de recompensă ale creierului. Conform datelor infografice, modul în care Coca-Cola stimulează aceste centre este comparabil cu efectele heroinei, făcându-ne să ne dorim o altă doza.
O oră după ce sucul a fost baut, va începe un “accident” de zahăr, provocând iritabilitate și somnolență. În plus, apa din Cola va fi eliminată de organism prin urinare, împreună cu substanțele nutritive importante pentru sănătatea noastră.
Potrivit lui Naik, infografia nu se aplică numai bauturii Coca-Cola, ci tuturor băuturilor cu efect de cofeină.
“Cocaina nu este foarte bogată în sirop de porumb cu fructoză, dar este, de asemenea, ambalată cu săruri rafinate și cafeină”, ​​scrie Naik pe blogul său The Renegade Pharmacist. Consumul regulat al acestor ingrediente în cantitățile mari pe care le găsiți în cocs și alte alimente și băuturi procesate poate duce la creșterea tensiunii arteriale, a bolilor de inimă, a diabetului zaharat și a obezității. ”
“Cu toate acestea, o cantitate mică din când în când nu va face nici un rău major”, adaugă el. “Cheia este moderarea.”
Într-o declarație de presă, un purtător de cuvânt al Coca-Cola spune că băutura este “perfect sigură de băut și poate fi savurată ca parte a unei alimentații echilibrate și a stilului de viață”.
Articolul din Centrul nostru de cunoștințe – “Cât de mult zahăr este în alimentele tale?” – se uită la conținutul de zahăr din unele dintre cele mai populare alimente și băuturi.
În luna august, un alt infografiu a devenit viral, dezvăluind cum băuturile energice afectează organismul în 24 de ore de la băut.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !