loading...

Laura Cosoi, dezvaluiri din intimitate! Cum o rasfata sotul ei

Laura Cosoi si Cosmin Curticapean se inteleg de minune si petrec mult timp impreuna. Blondina se considera o femeie norocoasa si a povestit cum este relatia cu sotul ei.
Laura Cosoi a gasit un barbat care o rasfata si are grija de ea.
”Am nevoie de răsfăţ şi Cosmin mă răsfaţă. E un om bun şi cald, e foarte potrivit pentru mine. El ştie când sunt aglomerată şi are grijă. Dar mă răsfaţă în general, nu numai când am eu proiecte solicitante. Pregăteşte micul dejun, mi-aduce cafeaua. Nu plec foarte des prin ţară, dar el înţelege de fiecare dată, e ok cu asta. Îşi pune şi el călătoriile de afaceri atunci când eu sunt plecată şi nu e ca şi cum ar sta acasă şi m-ar aştepta pe mine. Când simţim că nu am petrecut suficient timp împreună vine şi el cu mine”, a declarat Laura Cosoi la TV.
sursa:wowbiz.ro

Sa mancam hrana vie

Corpul nostru este un sistem energetic. Organele sunt ansambluri de celule cu tipare vibraţionale identice. Celulele au atât o similitudine histologică, cât şi aceeaşi frecvenţă energetică. Homeostaza le menţine împreună. Perturbarea energiei celulare este ceea ce numim boală.

„Omul nu moare, ci se omoară.” Seneca

Plămânii purifică sângele. În acest veritabil crematoriu sunt arse toate toxinele şi impurităţile pe care sângele le adună din tot organismul (eliminând bioxidul de carbon şi furnizându-i oxigenul de care are nevoie). Este deci evidentă importanţa respiraţiei lente, profunde şi ample.

Actualmente, noi suntem sclavii propriilor noastre papile gustative. Nu mâncăm alimentele de care are nevoie cu adevărat organismul nostru, ci pe acelea pe care ni le cere gustul nostru. De aceea mâncăm acum mâncăruri foarte „gustoase”, care defapt ne năclăiesc corpul, umplându-ne de impurităţi şi adăugând greutate. Dacă vrem să fim viguroşi, vii, plini de energie, mereu în formă, trebuie să mâncăm mâncare vie.

Comparându-ne cu animalele care trăiesc în mijlocul naturii, ne-am putea întreba dacă am văzut animale obeze, ştirbe, surde şi cu ochelari, cu stimulatoare cardiace sau care să moară de atac de cord, cancer, diabet?

În majoritatea cazurilor, carnivorele nu mănâncă alte carnivore, iar de la ierbivore mănâncă prima dată intestinele, pline cu vegetale, bogate în apă, apoi le beau sângele, după care mănâncă organele bogate în apă şi la sfârşit, dacă nu sunt sătule, carne din muşchi.

Despre băutul apei

Dacă avem bănuieli în ceea ce priveşte calitatea apei potabile, sau dacă ea are un gust neplăcut, este bine să o expunem la lumină sau, cel mai bine, la soare după ce în prealabil am adăugat în ea o linguriţă de pudră de argilă ori o lingură de suc de lămâie. Câteva ore mai târziu vom avea la dispoziţie o apă care nu e cu nimic mai prejos decât oricare alta foarte bună.

Foarte important: este periculos să beţi apă imediat după masă, deoarece apa diluează sucurile digestive care descompun mâncărurile în stomac. Astfel, apa băută în timpul mesei sau imediat după aceea, împiedică digestia corectă a alimentelor şi dereglează cele 3 cicluri ale corpului nostru. Rezultatul va fi un mare consum energetic din partea acestuia pentru a restabili situaţia.

Bibliografie:
Catrina, Nicolae, Din tainele alimentaţiei lacto-vegetariene, Editura Shakti, Iaşi, 1994
sursa:Suntsanatos.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !