loading...

La cină, soțul făcea mișto de bustul soției: „După 40 de ani seamănă cu cepele, îl privești și plângi”, dar răzbunarea ei e aur curat! Uite ce i-a zis femeia… L-a lăsat mut:

Această poveste a fost publicată de un redactor al site-ului Newsner , el spune că atunci când era mic avea un unchi care obișnuia să le zică tot felul de glume ciudate, și mai spune că s-a gândit la unchiul lui atunci când a dat peste aceasta:

O familie stă la masa de seară. Fiul îl întreabă pe tată: ,,Tată, câte tipuri de „busturi” există la femei?”
Tatăl, surprins, răspunde: ,,Vezi tu, fiule, există trei feluri de busturi. Când au 20 de ani, pieptul femeilor seamănă cu pepenii, rotunzi și fermi. Când au 30-40 de ani, el seamănă cu perele, încă drăguț, dar atârnă un pic. După 40 de ani el seamănă cu cepele.”

Fiul e surprins: ,,Cepele?”
Tatăl: „Da, le vezi și te fac să plângi”.

Povestea tatălui le-a înfuriat pe soția și fiica lui, așa că fiica a întrebat: „Mami, câte tipuri de „cocoșei” există?”

Mama, surprinsă, a zâmbit și a zis: ,,Dragă, un bărbat trece prin trei faze: când are 20 de ani este faza de stejar puternic, când are 30-40 de ani e ca un mesteacăn, flexibil, dar te poți baza pe el. După 40 de ani, e ca un brad de Crăciun”.

„Brad de Crăciun?”, a întrebat fiica, confuză. Mama a răspuns: „Da, mort de la rădăcină, iar globurile sunt doar decorative”.

Cele 7 semne ca suntem sclavii societaţii moderne (şi cum să ne eliberăm)

Majoritatea oamenilor cred că sunt liberi.

A fi un sclav nu înseamnă neapărat că ești înlănțuit și corpul tău este deținut de cineva. Există multe alte forme mai subtile de sclavie, despre care veți citi acum.
Deci, iată 7 semne care arată că suntem sclavi, împreună cu sfaturi utile despre cum putem fi eliberați de constrângerile care ne mențin in această stare:

Vă uitaţi mult la TV
Un semn clar că sunteți un sclav este că vă pierdeți o mare parte din viața de zi cu zi, fiind manipulaţi de Canale TV programate cu grijă.
Televiziunea încearcă în mod constant să vă controleze viața, prin minciuni, prin publicitate care doar dorește să vă convingă că nu sunteți indeajuns de bun, așa cum sunteți, și că ar trebui să cheltuiți bani pe produse pentru a vă face viața mai bună. În plus, televiziunea promovează propaganda prin așa-zisul jurnalism, care îți spală creierul prin folosirea fricii, insuflând tot felul de păreri şi convingeri în mintea ta, fără a oferi dovezi solide. Televiziunea vă hipnotizează, de asemenea, cu seriale și spectacole stupide, care vă transformă încet intr-o persoană leneșă, pasivă, care nu se mișcă, nu gândește sau nu reacționează la lucrurile negative care se întâmplă în viața și în lume.
Televiziunea te transformă încet într-un zombie și cu cât scapi mai repede de ea, cu atât mai mult vei putea trăi mai liber, cu mai puțină teamă și dorințe superficiale și mai multă pasiune.

Susţineţi politicienii

Politicienii nu doresc să aducă schimbări pozitive adevărate lumii în care trăim – dimpotrivă, încearcă să împiedice orice schimbare, astfel încât să poată continua să stea pe scaunul de putere, pretinzând că se ocupă de problemele tale .
Când sprijiniţi politicienii este un semn clar că aveți o mentalitate inrobită, lăsând pe alții să vă conducă și să vă asumaţi responsabilitatea pentru viața dvs, indiferent de câte ori istoria a demonstrat că politicienii rezolvă probleme inadecvate. Libertatea și responsabilitatea merg mereu mână în mână, deci dacă vreţi să deveniţi liberi, asumaţi-va responsabilitatea și să nu mai daţi vina pe ceilalți.

Credeţi ca fericirea vine cu cat cumparaţi mai multe lucruri

Simțiţi că nu aveţi suficiente lucruri materiale? Urmăriți tendințele modei, dorindu-vă mereu să cumpărați lucruri noi și, de preferință, produse scumpe făcute de branduri bine-cunoscute, dorind să arătaţi ca celebritățile dvs. preferate, crezând că, posedându-le, veți arăta strălucitor și vă veți simți fericiţi?
Manipularea prin publicitate ne-a făcut să credem că prin cumpărarea de obiecte ne vom simți împliniţi și satisfăcuţi. Realitatea este însă că lucrurile materiale sunt substituţii iluzorii pentru ceea ce dorim cu adevărat – adică pacea interioară, dragostea și legătura cu oamenii și natura – pe care posesiunile materiale nu le pot satisface niciodată, astfel încât ne vor lăsa mereu dezamăgiti și însetaţi emoțional.

Folosiţi religia ca metodă de scăpare

Un alt semn clar că sunteți un sclav este că ați fost indoctrinat de religia organizată, urmărind orbește credinţele și dogmele, fără o singură îndoială asupra lor, cu frică să fiţi împotriva lor, din teama că ați putea păcătui și fi trimişi in iad.

Majoritatea religiilor au lecții spirituale importante pentru a ne învăța, dar pentru a le urmări orbește, fără a le da gândi critic, nu face nimic pentru a îmbunătăți calitatea vieții – dimpotrivă, vă suprimă și vă umple de o povară psihologică.

Vă simţiţi forţat sa lucraţi

Noi, oamenii, avem capacitatea tehnologică de a îndeplini cu ușurință nevoile și dorințele de bază pentru fiecare persoană în viață pe Pământ, fără să fie nevoiți să treacă prin greutaţile muncii, așa cum o fac astăzi. Cu toate acestea, în sistemul economic pe care l-am creat, banii sunt puțini, de aceea aproape fiecare persoană trebuie să lucreze și să concureze cu alți oameni, astfel încât el sau ea să poată obține hrană și un acoperiș pentru a trăi, chiar dacă munca lor nu aduce nimic benefic societate.
Dacă mai mult de jumătate din timpul dvs în fiecare zi este deținut de o corporație, pentru care lucrezi făcând lucruri pe care nu vă place să le faceţi, ascultând ordinele pentru a câștiga un salariu scăzut cu care să supravieţuiţi, atunci trebuie să vă gândiţi dacă sunteți cu adevărat liberi.

Continuarea articolului pe pagina >> 2 <<

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !