Gata! Era inevitabil! Dupa doua luni de vacanta in Romania alaturi de fiica ei, Monica Gabor da vestea

Dovada ca Monicai Gabor ii este foarte dor de fetita ei. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, in care apare alaturi de Irina.
Cele doua stau pe iarba, iar fiica acesteia o pupa pe obraz. Fotografia este emotionanta si a starnit admiratia prietenilor virtuali.
Dovada ca Monicai Gabor ii este foarte dor de fetita ei, Irina. Cele doua au petrecut aproape doua luni impreuna, cat timp fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a stat in Romania.
Dovada ca Monicai Gabor ii este foarte dor de fetita ei care locuieste alaturi de Irinel Columbeanu
„Buna dimineata! Un pupic pentru fiecare pentru voi! Sa aveti o saptamana mai buna ca niciodata!”, a scris Monica Gabor pe Facebook. In luna iulie a anului trecut, omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost intr-o vacanta in America impreuna cu fiica sa, Irina. El a mers atunci la fosta sa sotie, Monica Gabor, pentru ca aceasta sa-si poata vedea fetita, Irina.
Dovada ca Monicai Gabor ii este foarte dor de fetita ei. Vedeta a postat pe contul de socializare o imagine, in care apare alaturi de Irina.
Cele doua stau pe iarba, iar fiica acesteia o pupa pe obraz. Fotografia este emotionanta si a starnit admiratia prietenilor virtuali.
Dovada ca Monicai Gabor ii este foarte dor de fetita ei, Irina. Cele doua au petrecut aproape doua luni impreuna, cat timp fosta sotie a lui Irinel Columbeanu a stat in Romania.
Dovada ca Monicai Gabor ii este foarte dor de fetita ei care locuieste alaturi de Irinel Columbeanu
„Buna dimineata! Un pupic pentru fiecare pentru voi! Sa aveti o saptamana mai buna ca niciodata!”, a scris Monica Gabor pe Facebook. In luna iulie a anului trecut, omul de afaceri Irinel Columbeanu a fost intr-o vacanta in America impreuna cu fiica sa, Irina. El a mers atunci la fosta sa sotie, Monica Gabor, pentru ca aceasta sa-si poata vedea fetita, Irina.

sursa:b1.ro

Proprietatile vindecatoare ale cerealelor

Spectaculoasa elevare a nivelului de trai din cea de-a doua jumatate a secolului XX a avut, printre altele, doua consecinte: 1. o scadere a consumului de produse cerealiere si 2. o crestere a frecventei maladiilor numite „de civilizatie”, cancer, obezitate, diabet, hipertensiune, hipercolesterolemie, boli cardiovasculare.
Explicatia este simpla. Cheltuielile energetice cotidiene n-au incetat sa scada, in urma modernizarii si mecanizarii. Exercitiul fizic a devenit o activitate anexa si de timp liber. In paralel, alimentatia s-a modificat. S-a renuntat la vechile alimente – paine integrala, cereale – simple si ieftine, care i-au hranit pe stramosii nostri timp de secole. Ele au fost inlocuite de altele, mai scumpe, mai gustoase si care au devenit accesibile tuturor (carnurile, mezelurile, branzeturile). Astfel ca, la sfarsitul secolului al XIX-lea, 73% din proteinele consumate in tarile occidentale proveneau din vegetale, pe cand in 1985, ele nu depaseau mai mult de 28%. Or, alimentele care contin proteine vegetale, cum ar fi cerealele, nu contin sau contin prea putine lipide, in timp ce acelea care ne furnizeaza proteine animale sunt bogate si in astfel de substante, ceea ce le face greu de digerat.

Printre altele, industria agroalimentara a inundat piata cu o multitudine de produse sofisticate foarte dulci sau foarte grase, cu un continut redus in glucide complexe si fibre, accentuand astfel dezechilibrul produs de viata mondena. Cu toate acestea, in tarile foarte dezvoltate, care suporta consecintele imprudentei lor (bolile numite „de civilizatie” platite scump in bani si vieti umane), tendintele par a se inversa. Nutritionistii si dieteticienii recomanda consumul de paine integrala, ca in trecut, si o alimentatie naturala. Acestia au observat ca, cerealele sunt o sursa bogata in substante necesare organismului, si totodata contin anumiti constituenti ce ajuta la mentinerea starii de sanatate si chiar la vindecarea anumitor boli.

Astfel, dr. Rosemary K. Newman, doctor in stiinte la Universitatea statului Montana, a descoperit ca orzul si ovazul, spre exemplu, au un puternic efect anticolesterolemiant, datorita beta-glicanilor solubili din structura lor. De asemenea, porumbul contine anumite substante ce reduc riscul de cardiopatii si carii dentare. Foarte important este faptul ca, in urma studiilor, s-a constatat ca cerealele contin inhibitori de proteaze si antioxidanti, cu rolul de a inactiva substantele carcinogene. Adeptii regimurilor naturale au obtinut rezultate semnificative in tratarea unor boli canceroase, recomandand o alimentatie bazata numai pe cereale.

sursa: ayurvedaromania.ro

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !