AD

HOROSCOP

Horoscopul amoros al săptămânii 17-23 decembrie

todaydecembrie 13, 2017 1

Background
share close
AD
AD

Berbec

Esti foarte dragastos si tanjesti dupa atentia persoanei iubite. Nu iti place sa stai singur, vrei sa fiti doar impreuna. Daca esti singur, nu este exclus sa intalnesti o persoana care sa-ti starneasca pofta de aventura. Mintea deschisa si flexibililitatea dau nastere la o multime de oportunitati amoroase.

Taur

Vrei sa simti ca traiesti. Muzica, petreceri, dans, toate pentru a te bucura de viata. Inhibitiile sociale sunt pe cale de disparitie, flirtezi si te simti in forma pentru a cuceri. Lasi trecutul in spate si imbratisezi viitorul cu incredere.

Taur

Vrei sa simti ca traiesti. Muzica, petreceri, dans, toate pentru a te bucura de viata. Inhibitiile sociale sunt pe cale de disparitie, flirtezi si te simti in forma pentru a cuceri. Lasi trecutul in spate si imbratisezi viitorul cu incredere.

Gemeni

Saptamana este dedicata planurilor in folosul familiei. Pui la cale cu partenerul de cuplu o multime de idei de la cumparaturi pentru casa la unde va veti petrece vacanta de Craciun. Nu uitati nici de lista cadourilor pentru cei dragi.

Rac

Daca faci parte dintr-un cuplu, este posibil sa intampini cateva tensiuni conjugale. Daca esti singur sunt sanse foarte mari sa intalnesti o persoana care sa devina perechea ta pentru mult timp.

Leu

O saptamana aglomerata: telefoane, scrisori, sedinte, discutii. Vei cunoaste foarte multe persoane, iar daca esti singur sansele sa-ti intalnesti jumatatea sunt destul de mari. Daca esti implicat intr-o relatie de cuplu, comunicarea se va imbunatati vizibil.

Fecioara

Te pui si in pielea partenerului de cuplu si reusesti sa vezi lucrurile mai clar. Acum ca intelegi si cum se simte persoana iubita, iti va fi mai usor sa stii care sunt nevoile ei si cum sa le pui de acord cu nevoile tale.

Balanta

Simti nevoia sa detii mai mult controlul in cuplu, insa acest lucru nemultumeste partenerul care se simte incoltit si dominat. Dragostea nu inseamna control, ci incredere si libertate oferita persoanei iubite.

Scorpion

Iti schitezi in minte portretul-robot al partenerului ideal. Stii cum ar trebui sa arate „dragostea adevarata”. Ai grija, insa, sa nu idealizezi prea mult, caci realitatea poate fi foarte diferita, iar daca nu vei gasi ceea ce cauti, poti fi dezamagit.

Sagetator

Simti nevoia sa gusti din fiecare placere a vietii si partenerul iti impartaseste sentimentele. E timpul sa lasati totul deoparte si sa va aventurati impreuna pe taramnul placerii. In cazul in care ai probleme in cuplu, sansele ca acestea sa se accentueze sunt destul de mari. Fii mai diplomat!

Capricorn

Nu e cel mai bun moment sa iei o dicizie indiferent despre ce este vorba. Tensiunile din relatia de cuplu pot fi depasite cu multa diplomatie si tact, iar daca este vorba despre o problema la serviciu nu este indicat sa vorbesti agresiv.

Varsator

Spirit liber si neobosit te simti constrans de partenerul de cuplu. Vrei mai multa libertate si te irita orice incercare a partenerului de a afla ce faci. Ti se pare ca te controleaza si iei foc.

Pesti

Esti nelinistit si impulsiv. Reactionezi fara sa te gandesti la consecinte. Ai tendinta de a fi agresiv, sa incepi certuri cu persoanele cu care nu cazi de acord. Se recomanda diplomatie, astfel incat cuvintele grele pe care le poti rosti sa nu strice relatia de cuplu.

sursa:libertatea.ro

Afla beneficiile unui pahar de apa, pe stomacul gol, imediat după trezire

Suntem cu toții familiarizați cu faptul că, consumul zilnic de opt pahare de apă este foarte benefic pentru sănătatea noastră. După trezire, totuși, majoritatea oamenilor se îndreaptă spre cafea, în loc de apă.

Un pahar de apă imediat după trezire oferă o mulțime de beneficii sănătoase. În timpul somnului, corpul devine deshidratat și, iar hidratarea dupa trezire reprezinta un factor important.
Condiții cauzate de deshidratare:
Dezhidratarea pe termen lung poate duce la diverse probleme serioase de sănătate.
Cum ar fi obezitatea, dispepsia, colita, angina, migrenele, artrita reumatoidă, hipertensiunea, hemoroizii, tuberculoza pulmonară, pietrele la rinichi, cancerul de sân, cancerul uterin și sinuzita.
Principalele beneficii ale apei potabile:
1. Accelerați metabolismul
Metabolismul dvs. poate crește până la 24% prin băutul unui pahar mare de apă rece, după o relaxare în pat. O rată crescută de metabolizare înseamnă îmbunătățirea funcției sistemului digestiv. De asemenea, un pahar de apă vă va curăța colonul, ceea ce va stimula absorbția nutrienților.
2. Eliminați toxinele
Apa de băut stimulează mișcările intestinale, astfel încât, atunci când beți apă dimineața, veți scăpa de toxinele acumulate în corpul dumneavoastră, astfel încât corpul dumneavoastră să fie revigorat și sănătos.
3. Îndepărtați indigestia și arsurile la stomac
Nivelurile crescute de acid din stomac provoacă indigestie, iar apa potabilă poate rezolva această problemă prin diluarea acestor acizi.

citeste continuarea pe pagina2 >>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com