AD

HOROSCOP

Zodiile care vor avea un 2018 de poveste – Sunt favorizate de astre si iubire de Dumnezeu

todaydecembrie 26, 2017

Background
share close
AD
AD

Anul 2018 va da unor nativi ceea ce nu au dat niciodată alţi ani, mai exact un noroc pur, care va trebui însă să fie meritat.
Altfel spus, câţiva dintre ei vor avea şanse unice de care vor putea profita la maximum, însă depinde doar de ei dacă ştiu cum anume să acţioneze la momentul dat. Află dacă te regăseşti şi tu printre norocoşi!

Taur

Dacă până acum nu ai avut noroc în dragoste, anul 2018 s-ar putea să îţi aducă o relaţie aşa cum nu ai mai avut niciodată. E posibil să te îndrăgosteşti nebuneşte chiar la începutul anului, însă idila să nu fie una frumoasă de la început, ci cu o mulţime de obstacole şi complicaţii. Va trebui să faci faţă unor teste karmice, menite să îţi pună sufletul la încercare. Depinde doar de tine dacă vei reuşi să treci cu brio peste ele sau nu. Cert este că partenerul îţi va fura privirile încă de la prima vedere, însă va fi o provocare să îl cucereşti, căci nu e o persoană uşor de impresionat. La un moment dat, s-ar putea să descoperi ceva care să nu îţi placă la el, însă decizia îţi va aparţine dacă mergi mai departe sau întrerupi orice legătură.

Leu

Anul 2018 vine pentru tine cu mai multă linişte din punct de vedere spiritual. Îţi vei rezolva o serie de probleme medicale, care te-au tot măcinat în ultima vreme şi vei începe să fii mai încrezătoare în ceea ce ai de făcut. Există posibilitatea ca un prieten să te încurajeze şi să îţi fie altături cu tot felul de sfaturi atunci când ai nevoie, drept pentru care ar trebui să te consideri o norocoasă că l-ai întâlnit. De fapt, acesta e aspectul relaţional care te va avantaja pe tot parcursul anului, căci persoana care va răsări de nicăieri va fi salvarea ta.

Vărsător

Ai trecut prin multe încercări anul acesta, dar nu poţi spune că nu a meritat efortul, căci eşti mult mai împlinită ca înainte. Asta nu înseamnă că anul ce vine nu va fi unul plin de evenimente, ci dimpotrivă, vei fi pusă în faţa unor situaţii în care nu vei şti cum să reacţionezi.

sursa:kfetele.ro

Cele mai delicioase combinații de alimente neobișnuite

În timp ce unii oameni știu despre aceste mici trucuri, majoritatea nu. Acestea sunt sfaturi mici pentru a ajuta să vă îmbunătățiți alimentele pe care le consumaţi în mod obișnuit – cele mai multe sunt recomandate de bucătarii de top.

Morcovi și zahăr

Deși pare ciudat să se adauge zahăr în legume, este o metodă foarte obișnuită de preparare a morcovilor în Franța. Termenul tehnic pentru acest fel de mâncare este Vichy Carrots, în care combinați morcovi, sare, piper, zahăr și apă Vichy (o apă minerală din regiunea Vichy) și le preparați până când morcovii sunt glazuraţi. Zahărul mărește aroma morcovilor și rezultatul final este o farfurie uimitoare de legume portocalii.

Cafea și sare

Adăugați un pic de sare în cafea pentru a spori aroma – aceasta este o utilizare foarte frecventă a sării, deoarece este utilizată în aproape toate felurile de mâncare (inclusiv feluri de mâncare dulci servite ca desert). Doar un vârf este suficient pentru a face un espresso genial.

Roşii și zahăr

Utilizați zahăr, nu sare. Tomatele sunt deja acide, iar adăugarea de sare doar mărește aroma acizilor. Zahărul îndulcește și mărește aroma de roșii. În final, roșiile sunt fructe.

Ciocolată și cafea

Când coaceți cu ciocolată, adăugați puţină cafea – întărește aroma de ciocolată fără a adăuga o aromă puternică de cafea.

Carne și anason

Atunci când frigeți carnea, adăugaţi puţin anason – nu puteți simţi anasonul, dar aroma adaugă o bogăție profundă la carne. Acesta este un truc folosit în toate felurile de mâncare de carne de Heston Blumenthal, proprietarul Fat Duck (3 stele Michelin) – a fost votat cel mai bun restaurant din lume timp de trei ani la rând.

citeste continuarea pe pagina2>>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com