AD

SANATATE

Dieta de urgenta. Poarta rochia favorita de Craciun si Revelion, cu dieta de 24 de ore

todaydecembrie 27, 2017

Background
share close
AD
AD

Fiecare femeie isi doreste sa faca senzatie atunci cand merge la o petrecere. Cum Craciunul si Revelionul se apropie cu repeziciune, trebuie sa apelezi la dieta de urgenta.

Cea mai buna parte din aceasta dieta este ca se bazeaza numai pe sucuri, pe smoothie-uri si pe ceaiuri. Acestea vor reusi ca in 24 de ore sa te scape de grasimea abdominala.

De asemenea, dieta de urgenta iti detoxifiaza corpul si iti curata sangele. Iata cum se tine dieta de urgenta:

La ora 8 – bea un pahar cu apa calduta si cu suc de lamaie
La ora 10 -bea un pahar de apa cu suc de portocale sau cu suc de mere
La ora 12 – bea un ceai verde, neindulcit
La ora 13 – bea un pahar de apa rece cu suc de morcovi.
La ora 15 – bea un pahar cu ceaiul ta preferat.
Nu adauga indulcitori artificiali in dieta de urgenta
La ora 17 – bea un pahar cu sucul tau natural preferat.
La ora 19 – bea inca un pahar cu ceai verde
La ora 21 – bea unpahar cu apa si cu suc de grapefruit
La ora 22 – termina dieta cu un pahar de apa calduta cu suc de lamaie, la fel cum ai si inceput-o.
Este foarte important sa nu adaugi indulcitori artificial in bauturile de peste zi. Daca vrei sa intri in rochia favorita in numai 24 de ore, aceasta este dieta de urgenta de care ai nevoie. Te vei simti mult mai usoara, iar grasime abdominala va disparea.

Citeste si: Slabeste peste noapte cu apa de ovaz. Nu te costa aproape nimic
Toata lumea vrea sa slabeasca si cauta solutii rapide pentru a da jos kilogrmele in plus, in cel mai scurt timp.

Daca iti doresti sa arati mai bine de Craciun si de Revelion, poti incerca o solutie naturala si fara efecte adverse, apa de ovaz.

Ce ai spune daca ai putea slabi numai cu apa? Ei bine, acest lucru este posibil. Nu este vorba despre apa simpla, ci de o apa ceva mai speciala. Tot ce trebuie sa faci este sa o amesteci cu ovaz.

Ovazul este cunoscut pentru proprietatile sale. Acesta reduce nivelul de colesterol, datorita prezentei betacarotenului. De asemenea, intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor din ovaz, pot fi prevenite infectiile bacteriene si virozele respiratorii.

De asemenea, protejeaza inima. Antioxidantii care se gasesc in ovaz lupta impotriva radicalilor liberi si protejeaza vasele de sange impotriva depunerilor de colesterol. In caz ca nu stiai, ovazul regleaza nivelul de zahar din sange, iar fibrele confera o senzatie de satietate.

In cazul in care vrei sa slabesti, poti incerca apa de ovaz. Aceasta stimuleaza pierderea in greutate.

Slabeste cu apa de ovaz. Consuma intre mese preparatul
Ai nevoie de:

1 cana de ovaz
3 cani de apa
pudra de scortisoara, dupa gust
2 lingurite de miere.
Se adauga doua cani de apa in blender apoi se pune peste ovazul. Se adauga scortisoara, iar apoi se lasa jumatate de ora pentru a se inmuia. Se adauga si restul de apa si se amesteca bine, pana la omogenizare. Se strecoara amestecul. Bea inainte de micul dejun un pahar. Daca vrei sa slbesti mai mult, consuma preparatul si intre mese.

sursa: http://teotrandafir.com

10 mituri despre remediile la domiciliu

10 mituri despre remediile la domiciliu
Acest articol încearcă să dezvăluie miturile despre remedii la domiciliu și răceli.

Mitul 1: Untul pe arsuri ajută la vindecare

Adevăr: Nu este cazul. NU puneți unt pe arsuri. Se va gati pielea si rana numai atunci cand este expusa la lumina sau caldura. De asemenea, ați plasat un obiect neclar și străin într-o deschizătură care ar putea fi ușor infectată. Puneţi arsura sub apă rece timp de 10 minute. Utilizați unguent / cremă topică și acoperiţi rana.

Mitul 2: Beţişoarele curăță urechile murdare

Adevăr: Nu este cazul. Nu introduceți obiecte în ureche, în special beţişoare de urechi. Oamenii sunt predispuși să facă acest lucru tot timpul. Dacă urechea devine contaminată, spălați cu apă. Există instrumente specifice care vă vor permite să faceți acest lucru. Verificați-vă medicul local pentru mai multe detalii

Mitul 3: Dacă bandajul nu este pus bine, scoateți-l.

Adevăr: După ce bandajul este pus, nu îl îndepărtați. Își face deja treaba încercând să suprime sângele. Dacă aveți nevoie să puneți mai mult pansament, faceți acest lucru, dar NU eliminați cele care se află pe rană.

Mitul 4: Compresele cu oțet ajuta la arsurile solare

Adevăr: Nu adăugați comprese care pot provoca stingere sau reacții nedorite. Amintiți-vă că oțetul este un acid care vă va arde pielea, în special cu arsurile solare. Utilizați în schimb comprese cu apă rece.

Mitul 5: Utilizați peroxidul pentru zgârieturi și tăieturi și lăsați-le să respire.

Adevăr: Nu. Acest lucru ucide celulele corpului care ajută organismul să elimine bacteriile.

Citeste continuarea pe pagina >> 2 >>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com