AD

HOROSCOP

10 lucruri care nu ne plac la nativii zodiei Gemeni

todayfebruarie 6, 2017

Background
share close
AD
AD
  1. Sunt superficiali, au atenția redusă și se plictisesc ușor. Sar de la un subiect la altul cu repeziciune, fără să acorde nici cea mai mica atenție detaliilor, de altfel importante.
  1. Sunt inconsecvenți și schimbători. Dacă vrei să nu vezi un lucru dus la bun sfârșit, dă-i-l unui Geamăn să se ocupe de el. Dacă nu te ții de capul lor, nici măcar nu se apucă de el. Și în cazul în care încep să facă un lucru (cu toată sinceritatea și convingerea că îl vor duce până la capăt), pe la jumătatea drumului majoritatea abandonează.
  1. Sunt instabili, duali și indeciși când vine vorba de hotărâri care ar afecta și pe altcineva în afară de ei.
  1. Sunt ușor iritabili, capriciosi și nervoși. Dacă poți evita o ceartă cu ei, fă-o! Sunt buni oratori, extrem de convingători, manipulatori și știu să te sucească. Degeaba ai tu dreptate și îți susții punctul de vedere cu argumente precise, nu vor recunoaște în ruptul capului că ei au greșit și tu ai avea dreptate!
  1. Sunt mincinoși, escroci sentimentali și vicleni și încearcă în permanență să lase impresia că știu mai multe decât știu cu adevărat. Și insistă atât de mult în această direcție încât ajung în punctul în care se mint și pe ei însuși că e așa.
  1. Sunt afemeiați și cuceritori declarați. Chiar dacă nu poți spune că 100% toți își înșeală partenerii la un moment dat, poți declara cu mâna pe inimă că au ochii în toate părțile și vorba mieroasă și alunecoasă. Pare că flirtează continuu.
  1. Sunt impulsivi și sar calul des. Nu au răbdare câtuși de puțin, se aruncă cu capul înainte și adesea vorbesc înainte să gândească, făcându-și rău lor și celor din jur. Nu cunosc compromisul, sunt extremiști recunoscuți. Fără zonă gri pentru ei – ori e alba, ori e neagră!
  1. Sunt imaturi, răzgâiați și dornici de (prea) multă libertate. Îi poți declara adolescenții eterni. Le place să se răzvărtească, să facă numai ce vor ei și când vor ei, lucru care le aduce numai probleme în relațiile cu cei din jur.
  1. Sunt obositori, stresanți, gălăgioși. Vei recunoaște de la distanță un nativ Geamăn într-un grup. E acela care vorbește cel mai tare și care acaparează discuția – cel mai adesea nemotivat. Le place să fie în centrul atenției, să aibă fani.
  2. Sunt bârfitori și judecă oamenii. Un Geamăn este ultima persoană căreia să îi acorzi un secret sau căreia să i te confesezi. Cu toate că pare că te ascultă tăcut și te aprobă, în sinea lui deja te judecă pentru cele spuse și se gândește cui să spună mai repede ceea ce tu nici măcar nu ai terminat de povestit.
AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com