Florin Iordache, internat de urgenta la spital! A intrat in sala de operati

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat de urgenta, joi dimineata, la Spitalul Floreasca, informeaza o televiziune de stiri.

Din primele informatii, se pare ca fostul ministru al Justitiei avut o criza de colecist si urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Vezicula biliara, cunoscuta ca fierea sau colecistul, este legata de ficat. Rolul ei este de a colecta secretia externa hepatica, in urma procesului de digestie.

Deputatul PSD Florin Iordache este cel care conduce Comisia speciala de modificare a legilor justitiei si codurilor penale.

CITESTE SI: Detinut lasat sa moara in chinuri la Penitenciarul Rahova. Era grav bolnav si nimeni nu a vrut sa-i administreze tratamente
Caz incredibil intr-o inchisoare din Romania! Un tanar de 33 de ani a murit in spitalul Penitenciarului Rahova dupa ce a fost extradat din Anglia. Detinutul suferea de mai multe boli, iar familia si avocatii acestuia acuza ca tanarul nu a primit niciun fel de tratament, informeaza Romania TV. Singurele medicamente care au fost administrate ar fi fost niste pastile pentru somn. Tanarul avea si un picior amputat.

„El era bolnav psihic, suferea de schizofrenie. A fost condamnat in Anglia pentru furt. A fost extradat in Romania pentru o alta pedeapsa primita aici, pentru furt dintr-un magazin, ca i s-a parut ca acolo e diavolul”, a declarat, la Romania TV, Alexandru Enache, avocatul baiatului.

Avocatul tanarului spune ca in spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova nu a primit medicamentele necesare. I s-ar fi dat doar niste pastile de somn, pana cand a intrat in insuficienta respiratorie.

„Am insistat cam 3 zile la rand si starea lui medicala s-a agravat. Abia pe 28 a fost transferat la spital public”, a spus avocatul.

Angajatii penitenciarului nu ar fi fost de acord nici macar sa-l lase internat intr-un spital de stat, asta desi medicii de la Spitalul Nasta ar fi spus ca nu mai poate fi transportat.

„Pe data de 28 a fost transferat la Spitalul Nasta. Pe data de 2 am fost anuntati ca a incetat din viata”, a precizat acesta.

Penitenciarul Rahova a confirmat decesul, insa nu a dat mai multe detalii despre caz. Din nefericire, acesta nu este un caz izolat. Asa a fost si cazul lui Dan Adamescucare a murit dupa ce in penitenciar nu i s-a acordat tratamentul corespunzator.
sursa:bzi.ro

20 Adevăruri dure despre viața pe care nimeni nu vrea să le admită

Cu toții ne luptăm. Cu toții suferim în interior. In fiecare zi…

Ne facem griji.

Procrastinăm.

Ne simțim copleșiți.

Ne simțim furioși.

Ne simțim singuri.

Nu ne simțim folositori.

Am vrea să fim mai subțiri

Am vrea să avem mai mulți bani.

Ne dorim ca slujbele noastre să fie diferite.

Ne dorim ca relațiile noastre să fie diferite.

Credem că totul în viață ar trebui să fie mai ușor.

Și totuși, fiecare dintre aceste lupte este creată de sine. Ele sunt reale, dar ele sunt reale doar pentru că le-am creat în mintea noastră. Ne-am atașat de anumite idei și fantezii despre cum trebuie să fie viața pentru a fi suficient de bună pentru noi.

Ne facem griji pentru ca lucrurile s-ar putea sa nu arate cum ne asteptam. Procrastinăm pentru că ne temem de discomfort și eșec. Ne simțim copleșiți, deoarece credem că ar trebui să fim mai departe decât suntem. Ne simțim furioși, deoarece viața nu ar trebui să fie așa. Si asa incepe.

Dar totul este în capul nostru.

Și nu trebuie să fie așa. Cel puțin nu pentru TINE.

Puteți gândi mai bine … puteți trăi mai bine. Aceasta este o alegere pe care o puteți face.

Luați o respirație adâncă și lăsați tot ce gândiţi deoparte. Doar aduceți atenția la momentul prezent. Concentraţi-vă asupra a ceea ce este aici cu dvs. acum – lumina, sunetele, corpul tău, solul sub picioarele tale, obiectele și oamenii care se mișcă în jurul tău. Nu judecați aceste lucruri împotriva a ceea ce ar trebui să fie – doar acceptați ceea ce sunt de fapt. Pentru că odată ce accepți realitatea, o poți îmbunătăți.

Vedeți viața așa cum este, fără toate idealurile și fanteziile cu care v-ați preocupat. Lasati toate aceste distrageri stresante, si doar simte acest moment.

Acest moment este bun așa cum este. Fii aici.

Poți să te întorci să te îngrijești de orice altceva într-un minut.

Dar, înainte de a face acest lucru, acum ar fi un moment potrivit să vă reamintiți de unele adevăruri pe care avem tendința să le negăm când suntem prea adânc în capul nostru …

-Sunt multe lucruri în viaţă pe care nu le putem controla absolut. – Nu poți controla tot ceea ce se întâmplă în viață, dar poți controla cum răspunzi. Răspunsul tău este puterea ta cea mai mare.

-Așteptările noastre ne fac adesea nefericiţi. – Fericirea se lasă de la ceea ce presupuneți că viața voastră ar trebui să fie acum și să o apreciem cu sinceritate pentru tot ceea ce este.

-Vom fi întotdeauna incredibil de imperfecți. – Dacă așteptați până când sunteți “perfect” înainte de a vă împărtășiţi povestirile, ideile, talentele și darurile cu lumea, nimeni nu va mai auzi de la voi.

-Un moment petrecut îngrijorător este un moment pierdut. – Îngrijorarea nu va schimba niciodată rezultatul. Faceți mai mult, vă faceți griji mai puțin. Antrenează-ți mintea pentru a vedea lecția în fiecare situație și apoi fa tot ce-i mai bun.

-Cele mai bune lecții provin adesea din cele mai grele zile. – Fii puternic. Uneori trebuie să experimentați un punct scăzut al vieții pentru a afla o lecție bună pe care nu ați fi învățat-o în nici un alt mod.

-Succesul se urcă cu ușurință la cap și eșecul ajunge ușor în inimile noastre. – Personajul nostru este adesea descoperit la înălțimile și minusurile noastre. Fii umil în faţa muntelui. Fii ferm în văi. Fii credincios între ele.

-Confundăm faptul că suntem ocupați cu a fi productivi. – Dacă acorzi atenție crește. Așadar, concentrați-vă asupra a ceea ce contează cu adevărat și eliberați-vă de ceea ce nu.

-Mai mulți bani rămași neangajați creează doar mai multe probleme. – Da, avem nevoie de bani pentru a trăi. Câștigă-i. Economiseşte. Investește-i. Dar evitați să cheltuiți bani pe care nu i-ați câștigat, să cumpărați lucruri de care nu aveți nevoie, să impresionați oameni pe care nici măcar nu îi știți. Gestionați-vă banii, astfel încât să nu ajungă să vă gestioneze ei.

citeste continuarea pe pagina2>>

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !