FOTO Păpuşa umană Ken şochează din nou! Uite cum a putut să apară

După nenumărate intervenţii estetice la nivelul întregului corp, păpuşa umană Ken şochează din ce în ce mai mult cu fiecare apariţie publică pe care o are.

Rodrigo Alves a ieşit la cină în Los Angeles, unde a fost surprins de paparazii. Îmbrăcat în acelaşi stil, cu haine colorate şi mulate, Rodrigo a uimit cel mai mult cu modul în care arăta faţa sa.

Dinţii lui se văd de la distanţă mare că sunt falşi, culoarea ochilor este de un verde-gălbui ciudat, iar înfăţişarea lui per total arată foarte dubios şi artificial.

Se pare că bărbatul de 34 de ani nu se mai poate opri să-şi facă operaţii estetice, iar acest lucru este posibil să se sfârşească trist pentru el.

sursa:http://stirinebune.gsp.ro

 

12 lucruri de zi cu zi care vor dispărea în curând

 

Telefoanele fixe au dispărut, la fel și casetele video. Cu progresele tehnologice neîncetate, există multe alte lucruri care vor ieși din modă sau vor deveni bune pentru nimic în viitorul apropiat.

Iată câteva lucruri pe care nu ți le poți imagina fără acum, dar s-ar putea să nu fie deloc familiar cu generația următoare. Această listă ar putea fi surprinzătoare pentru dvs. deoarece conține unele dintre lucrurile dvs. preferate.

Ciocolată

Nu vrem să vă șocăm, dar să ne confruntăm cu adevărul amar. S-ar putea să trebuiască să spuneți adio ciocolatei dvs. preferată într-o zi. Având în vedere ritmul în care se reduce producția de cacao, în curând ciocolata poate dispărea în întregime. Analiștii consideră că decalajul tot mai mare dintre cererea și oferta de ciocolată doar va crește în viitor.

Ți-am spus că lista asta va fi surprinzătoare.

Aurul

Asta ar putea fi o veste proastă pentru mulți oameni acolo. Metalul galben dispare încet de pe suprafața Pământului, iar minerii se retrag din această afacere. Investițiile în aur sunt în scădere, iar oferta se așteaptă să scadă cu 15-20% în următorii câțiva ani.

Se pare că oamenii își pierd interesul pentru acest metal prețios.

Banii fizici

Numerarul, și chiar cardurile de credit și cardurile de debit pentru acest lucru, pot înceta în curând să aibă vreun sens. La fel cum nimeni nu a crezut că 50 de ani în urmă că banii vor fi înlocuiți cu carduri, următorii 50 de ani vor vedea o altă transformare în metode de tranzacționare. Telefonul smartphone și amprentele digitale vor fi suficiente pentru a vă cumpăra lucrurile preferate. Ne întrebăm ce veți păstra în portofelul dvs. atunci?

Semnăturile

Semnăturile devin în curând un lucru al trecutului. Ultimul avans în tehnologie este biometria, cum ar fi irisul, amprenta și recunoașterea vocii. Nu există nicio șansă ca cineva să facă amprente false.

Telecomenzi

Câte telecomenzi aveți acasă chiar acum? Există o mare dependență de aceste creaturi dreptunghiulare. În plus, ele continuă să se rătăcească și ajungem să le căutăm.

Cu toate acestea, dacă Internetul lucrurilor (IoT) vede progrese regulate, nevoia de telecomandă se va termina în curând. Comenzile vocale și căutările vocale vor fi suficiente pentru a schimba canalele. Amazon Echo este un exemplu similar care utilizează comenzi vocale.

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !