Cu cine s-a iubit Mircea Badea înainte de Carmen Brumă. Fosta lui dragoste arată demențial

Mircea Badea a încercat să-și țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor. În afara relației pe care o are cu Carmen Brumă, despre alte povești de dragoste ale acestuia nu se cunosc prea multe detalii.
Prezentatorul de televiziune Mircea Badea formează un cuplu cu vedeta de televiziune Carmen Brumă de foarte mulți ani. Din povestea de dragoste dintre Mircea badea și Carmen Brumă a venit pe lume un băiețel, Vlad, care anul trecut a împlinit trei ani.

Despre alte idile ale moderatorului nu se știu prea multe lucruri. Însă, înainte de povestea de dragoste cu Carmen Brumă, Mircea Badea s-a iubit timp de șapte ani cu o tânără care se numește Diana Duhanov.

Prezentatorul de televiziune a avut dintotdeauna gusturi bune în materie de femeie, dat fiind că și Diana Duhanov, asemenea lui Carmen Brumă, este extrem de atrăgătoare.

Relația dintre Mircea Badea și Diana Duhanov s-a întins pe durata a șapte ani, în perioada 1995 și 2002.

Diana este acum director la o bancă, este căsătorită cu un hair-stylist și are un copil.

sursa:libertatea.ro

Cinci mâncăruri sănătoase pentru a vă ajuta să vă păstrați silueta

Cina este o masă foarte importantă, și nu ar trebui să o săriți, chiar dacă sunteți la dietă. O cină perfectă care este bună pentru sănătatea ta este atât ușoară, cât și hrănitoare.

Iată câteva rețete sănătoase, dar delicioase și perfecte pentru mesele simple de care vă veți bucura cu siguranță!

Peşte cu fasole şi sparanghel

Vei avea nevoie de:

150 g de pește

Condimente, după gust

1 lămâie

200 g fasole sparanghel

1/2 linguriță de sare

20 de grame de unt

1 lingurita de suc de lamaie

2 linguri de patrunjel

Instrucțiuni:

Spălați peștele. Puneți într-o tavă cu apă sărată și fierbeți timp de 10 până la 15 minute. Puteți adăuga, de asemenea, lămâie și câteva felii de condimente.

Spălați fasolea de sparanghel și puneți-o într-o tavă cu apă. Presăraţi sare și fierbeţi boabele. Nu acoperiți tava.

Cand devin moi, scurgeţi-le. Pentru a lăsa fasolea să-și păstreze culoarea verde, puneți-o în apă rece timp de câteva minute.

Scurgeți apa și încălziți fasolea de sparanghel pentru a permite evaporarea apei. Înainte de servire, adăugați untul, sarea, piperul, patrunjelul și sucul de lamaie.

Serviți împreună cu peștele.

Ardei umpluți cu brânză de vaci

Vei avea nevoie:

5 ardei graşi

100 g de smântână

400 g de brânză de vaci

Un pic de sare

2 căţei de usturoi

Un trunchi de verdeață proaspătă (patrunjel, mărar, cilantru, mazăre, busuioc)

Piper

1/2 lingurita de chimion

Instrucțiuni:

Răciți usturoiul și tăiați verdeaţa. Combinați brânza de vaci, smântâna, usturoiul și verdeaţa și amestecați bine până când obțineți o pastă groasă.

Tăiați vârfurile ardeilor și scoateți miezul.

Umpleţi ardeii cu pasta.

Așezați ardeii în frigider timp de o oră.

Ar trebui să tăiați ardeii în jumătăți înainte de servire.

Farfalle cu legume

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !