BREAKING NEWS. Medicul Mihai Lucan, arestat

Curtea de Apel Bucureşti a decis, vineri, plasarea în arest la domiciliu a medicului Mihai Lucan, acesta fiind acuzat de devalizarea Institutului Clinic de Urgenţă şi Transplant Renal. Anterior, acesta fusese cercetat sub control judiciar.

Pe 22 decembrie, Tribunalul Bucureşti a respins cererea procurorilor DIICOT de arestare preventivă a medicului Mihai Lucan, acesta fiind pus sub control judiciar. Aceeaşi măsură a fost luată şi faţă de fiul lui Mihai Lucan, precum şi faţă de Dan Emil Fofiu Sânpetreanu, director la Institutului de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca.

Decizia a fost contestată de procurori la CAB.

Mihai Lucan este suspectat că un aparat medical performant, utilizat în tratarea diferitelor forme de cancer, a fost transferat ilegal de la Institutul de Urologie şi Transplant Renal Cluj-Napoca la clinica sa privată, unde a fost utilizat timp de şase ani

sursa:cancan.ro

Cinci mâncăruri sănătoase pentru a vă ajuta să vă păstrați silueta

Cina este o masă foarte importantă, și nu ar trebui să o săriți, chiar dacă sunteți la dietă. O cină perfectă care este bună pentru sănătatea ta este atât ușoară, cât și hrănitoare.

Iată câteva rețete sănătoase, dar delicioase și perfecte pentru mesele simple de care vă veți bucura cu siguranță!

Peşte cu fasole şi sparanghel

Vei avea nevoie de:

150 g de pește

Condimente, după gust

1 lămâie

200 g fasole sparanghel

1/2 linguriță de sare

20 de grame de unt

1 lingurita de suc de lamaie

2 linguri de patrunjel

Instrucțiuni:

Spălați peștele. Puneți într-o tavă cu apă sărată și fierbeți timp de 10 până la 15 minute. Puteți adăuga, de asemenea, lămâie și câteva felii de condimente.

Spălați fasolea de sparanghel și puneți-o într-o tavă cu apă. Presăraţi sare și fierbeţi boabele. Nu acoperiți tava.

Cand devin moi, scurgeţi-le. Pentru a lăsa fasolea să-și păstreze culoarea verde, puneți-o în apă rece timp de câteva minute.

Scurgeți apa și încălziți fasolea de sparanghel pentru a permite evaporarea apei. Înainte de servire, adăugați untul, sarea, piperul, patrunjelul și sucul de lamaie.

Serviți împreună cu peștele.

Ardei umpluți cu brânză de vaci

Vei avea nevoie:

5 ardei graşi

100 g de smântână

400 g de brânză de vaci

Un pic de sare

2 căţei de usturoi

Un trunchi de verdeață proaspătă (patrunjel, mărar, cilantru, mazăre, busuioc)

Piper

1/2 lingurita de chimion

Instrucțiuni:

Răciți usturoiul și tăiați verdeaţa. Combinați brânza de vaci, smântâna, usturoiul și verdeaţa și amestecați bine până când obțineți o pastă groasă.

Tăiați vârfurile ardeilor și scoateți miezul.

Umpleţi ardeii cu pasta.

Așezați ardeii în frigider timp de o oră.

Ar trebui să tăiați ardeii în jumătăți înainte de servire.

Farfalle cu legume

citeste continuarea pe pagina2>>

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !