Ninsorile vor lovi România în câteva ore! ANUNȚUL făcut de meteorologi

Cum va fi vremea în zilele următoare. Romica Jurca, meteorolog ANM, a vorbit despre primele ninsori din România și răcirea semnificativă a vremii.

Când vor veni primele ninsori în România
„La sfârșitul acestei săptămâni și începutul săptămânii viitoare, vremea se va răci accentuat vor fi precipitații slabe în toate regiunile predominant sub formă de ninsoare, dar nu vor fi condiții de depunere a unui strat consistent de zăpadă.
or fi intensificări ale vântului în special pe parcursul zilei de sâmbătă, în regiunile sudice, de sud-est, la munte, pe arii restrânse în nord vest și centrul țării. Cu viteze mai mari în sud Banatului și pe litoral, rafale de peste 60-70 km/oră.

În nordul, centrul și nord estul țării, dar și în dealurile sudice, în special luni și marți, va fi ger. Temperaturi în acele zone în general mai mici de 12-14 grade.

De miercuri mai vin și alte precipitații, mai ales ninsori în vest, nord și centru, iar în restul teritoriului vor predomina ploile și se va forma polei.

De atunci, de marți, temperatura va fi în creștere și până în 20 ianuarie temperatura va fi în creștere și va avea valori în general peste cele ce ar fi normal să se înregistreze n acea perioadă.

Vine iarna mai mult cu temperaturi foarte scăzute, nu neapărat cu ninsori care să depună strat de zăpadă în acest sfârșit de săpt și în primele două zile ale săptămâna viitoare.

Iarnă autentică din punct de vedere termic, mai puțin în ceea ce privesc ninsorile cu depunere de strat de zăpadă.”, a spus Romica Jurca pentru Revista Teo.

sursa:teotrandafir.ro

Învățând din moartea Ego-ului

Termenul “moartea ego-ului” este folosit frecvent în spiritualitate, în special în relația sa cu utilizarea enteogenelor. Unii oameni înțeleg greșit că se referă la mândrie (stima de sine) Ego, ca și în partea egoistă a ta. De fapt, se referă la orice noțiune a sinelui și calitățile voastre individuale care sunt numai unice pentru dvs. Caracteristicile individuale ale identității voastre sunt cele despre care se compune egoul. Ego-ul este perspectiva ta, aranjamentul mental al realitatii tale, toate experientele tale, trasaturile de personalitate, opiniile care au fost construite de cand erai copil (mai ales amprentele mentale din primii 7 ani ai vietii tale). Egul eşti “tu”, Egul este elementul “Eu”, “Eu” al sufletului.

Cu toate acestea, explorând profund acest subiect, se poate observa că nu există o definiție clară a conceptului acestei experiențe. Există multe părți ale definiției și este influențată de vârstă, religie, experiențe anterioare, educație, cultură și context. În lumea psihedelicii, moartea ego-ului este o pierdere temporară a sinelui separat și o legătură intimă cu continuumul.

O moarte a ego-ului este pierderea sentimentului de sine. “Eu”, “Eu însumi” nu au nici o relevanță în această stare de a fi. În realitatea noastră, noi existăm ca și noi înșine și totul în afara noastră este perceput ca fiind separat. În timpul morții Egului, sunteți scoși din ecuație și deveniți o parte a continuumului, nu ca pe voi înșivă, ci ca pe continuum.

James Stewart definește moartea ego-ului ca fiind următoarea: “Pur și simplu, este muribundul sentimentului de sine, de individualitate sau de ceea ce mă gândesc să fiu ca, poate, diferit de ceea ce sunt … moartea sensului conceptualizat de sine. În multe moduri moartea egului la optimul său este flexibilitatea fluidă de ajustare la expansiunea continuă în misterul conștiinței și la cea mai dificilă experiență înspăimântătoare a atașamentului și a rigidității.”

Perspectiva lui Ph.D. Stanley Krippner asupra naturii morții Ego-ului: “Este o suspendare a conștiinței reflective obișnuite … În timpul acestor perioade, un individ nu mai este conștient de el însuși ca o agenție care se confruntă; în schimb, percepe o unitate cu mediul, și / sau alte persoane. ”

Medicul chimist David Nichols, Ph.D. a adăugat: “Când” eu “care este în interior nu mai poate vorbi, este plecat și nu poate să formeze gânduri, ci pur și simplu face parte din tot ceea ce este și nu mai este separat”.

Această pierdere a identității proprii se poate realiza în diferite stări ale minții. Poate fi obținut temporar atunci când este indus de psihedelice (entheogene). Sau poate fi realizată prin meditație și o viață de auto-disciplină, care duce în mod ideal la Nirvana după perspectiva lui Buddha. Oricare dintre metode produce o pierdere de sine, cum ar fi eliberarea de dorința personală atunci când atinge Nirvana sau simțind legătura cu totul atunci când folosești un psihedelic. Budismul a privit deseori psyhedelicele, ca pe o scurtă scurtă scurtă durată a Nirvanei, dar nu durează niciodată pentru că în cele din urmă vă veți întoarce la Ego (împreună cu toate dorințele voastre personale) când coborâţi din călătoria voastră.

citeste continuarea pe pagina2>>

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !