AD

HOROSCOP

Sfatul zilei 13 ianuarie 2018. Racii devin ecologiști

todayianuarie 13, 2018

Background
share close
AD
AD

Sfatul zilei de 13 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:
BERBEC – Azi, în zi de sâmbătă, realizezi că nu prea știi să te organizezi, că nu îți ies lucrurile cum ți le imaginai. Poate că este timpul să schimbi de tot tactica. Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Ești pus în încurcătură de niște persoane la care nu te așteptai. E timpul să rupi legăturile toxice, să mergi mai departe, să spargi oarecum gheața. Nu mai sta posomorât toată ziua. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Începe să construiești cu mâinile tale lucrurile la care visezi. Nu mai aștepta mură în gură. Nu totul vine din senin, din neant. Lucrurile durabile se construiesc în timp. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – Descoperi ecologistul din tine și asta te încântă foarte tare. Devii ușor obsedat de curățenie, dar asta este de bine dacă vrei să trăiești într-un mediu curat și respirabil. Numărul norocos al zilei: 9.

LEU – Dacă observi că rezolvarea problemei cu care te confrunți nu îți mai aduce nimic bun, poate că este cazul să o lași baltă, să îți faci alte priorități. Numărul norocos al zilei: 3.

FECIOARĂ – Nu te ocupa de sarcinile pe care le consideri obligatorii. Azi e o zi în care nu o să îți iasă toate lucrurile, așa că e mai bine să dedici ziua odihnei. Numărul norocos al zilei: 11.
BALANȚĂ – Nu te încăpățâna să iei taurul de coarne atunci când nu trebuie. E bine să fii în continuare rezervat, să analizezi situația din perspectiva intereselor tale. Numărul norocos al zilei: 10.

SCORPION – Implică-te mai multe în cauzele în care crezi, dacă îți dorești cu adevărat să schimbi lumea. Nu mai aștepta ca oamenii din jur să facă totul în locul tău sau pentru tine. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR – Dacă nu-ți place ce primești, dacă nu-ți place felul în care ești tratat, poate că este cazul să faci niște schimbări serioase în viața ta. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN – Primești o veste care te lovește în moalele capului. Nici nu ai habar cum să reacționezi la absurditățile despre care afli că s-au spus despre tine. Poate că este cazul să te impui. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR – Exprimă-ți dorințele cu propriile tale vorbe înainte de orice. Trebuie să îți verbalizezi marile speranțe, nu doar nemulțumirile. Fă-ți un plan serios pentru a-ți atinge țelul. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI – Nu te aștepta ca toată lumea să se poarte exemplar cu tine. Observi că unele chestiuni sunt făcute cu răutate, așa că nu te mira dacă cineva va ridica tonul sau va pune la îndoială ce zici. Numărul norocos al zilei: 6.

sursa:teotrandafir.ro

11 alimente stradale autentice pe care oamenii le mănâncă în întreaga lume
Una dintre cele mai bune părți ale călătoriei este degustarea mâncărurilor locale. Fiecare țară are ceva foarte special de oferit și căutăm mereu acea experiență autentică. Nu este nevoie să rămânem la restaurante scumpe și la modă, deoarece mâncarea de pe stradă reprezintă cu siguranță cele mai accesibile și totuși delicioase feluri de mâncare.

Iată cea mai bună mâncare de pe stradă din întreaga lume pentru a arăta cât de colorată este lumea noastră.

Masala dosa în India

Bucătăria indiană este atât de delicioasă încât este cunoscută aproape peste tot în lume. Această masă particulară a fost populară numai în statele sudice ale Indiei, dar acum este foarte comună aproape peste tot în țară și în străinătate. Masala dosa tipică este făcută cu orez, sare, ulei vegetal, gram negru cojit, ardei iute, frunze curry, semințe de muștar, semințe de schinduf, cartofi, ceapă și turmeric.

Doner kebab în Turcia

Doner kebab-ul german, care este destul de familiar și uneori pur și simplu numit “kebab”, a fost prezentat pentru prima oară de imigranții turci la Berlin în anii 1970. De atunci a devenit una dintre cele mai populare alimente stradale din Germania și din Europa. Se traduce literalmente din turcă ca “kebab rotativ”, iar ingredientele sale sunt felii de miel, carne de vită sau carne de pui, care este prăjită lent.

Currywurst în Germania

Se crede că acest fel de mâncare a fost inventat în 1949 de către Herta Heuwer la Berlin, când a decis să amestece ketchupul și praful de curry obținut de la soldații britanici din Germania. A turnat amestecul de condimente peste cârnați de porc la grătar și a început să o vândă pe stradă. Această gustare ieftină, dar umplută a devenit foarte populară printre lucrătorii din construcții care au refăcut orașul devastat. Astăzi se găsește în aproape toate orașele germane.

Pad thai în Thailanda

Pad thai este listat la numarul 5 al sondajului “Cele mai delicioase 50 de alimente din lume”, compilate de CNN Go in 2011. Este esentialul de fripturi de orez preparat cu tofu, oua, sos de peste, creveti uscati, usturoi, tamarind, și ardei iute și se servesc cu felii de lime și arahide prăjite tocate (ingredientele pot varia). Pad thai a aparut in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand Thailanda a suferit o lipsa de orez datorita razboiului si inundatiilor. Pentru a reduce consumul de orez, prim-ministrul thailandez a promovat oamenii să mănânce tăiței în schimb. Acum e mâncarea principală din Tailanda.

citeste continuarea pe pagina >> 2>>

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com