De la începutul lunii următoare și până la vară, pe cer vom putea vedea asta. ASTROLOGII AVERTIZEAZĂ: Aceste fenomene vor schimba complet viețile tuturor.…

Prima eclipsă va avea loc pe 31 ianuarie și va fi o eclipsă totală de Lună. Pe 15 februarie va avea loc o eclipsă parțială de Soare, urmată de altă eclipsă pe 13 iulie, iar pe 27 iulie se va produce o nouă eclipsă totală de Lună. Acestea sunt cele mai importante evenimente din an.

„Vor fi mai multe eclipse de soare și de luna, decât de obicei, iar una dintre ele, cea de luna din 27 iulie, va dura o ora și 43 de minute, devenind cea mai de durata din ultimii 100 de ani”, conform experților în astronomie.
Cum sunt afectate zodiile de aceste eclipse
Berbecii vor primi suficientă energie în timpul eclipselor totale de Lună. Atunci când are loc un astfel de eveniment, Berbecii se simt mai determinați, mai ambițioși, mai puși pe treabă.

Taurii vor fi ceva mai entuziaști, însă vor fi nevoiți să depună mai multe eforturi pentru a obține lucrurile mărunte care în alte dăți veneau de-a gata.

Gemenii trebuie să revină cu picioarele pe pământ în acest an pentru că altfel vor pierde câteva trenuri importante atât pentru viața lor sentimentală cât și pentru cea profesională.

Racii vor fi ceva mai agitați, mai sensibili, ușor deprimați mai ales la eclipsele de Lună. Trebuie să facă niște delimitări în viața lor pentru a se simți în largul lor.

Leii se transformă în romantici incurabili. Vor fi iubitori, pasionali, fideli, extrem de devotați persoanei iubite.

Fecioarele vor avea niște senzații ciudate, mistice, amintindu-le oarecum de iluziile din copilărie, când vedeau lumea cu alți ochi.
Balanțele se vor distra aproape tot anul, iar eclipsele parțiale de Soare vor fi în avantajul lor din toate punctele de vedere.

Scorpionii vor fi ceva mai relaxați, mai gânditori, mai pregătiți spiritual pentru o serie de schimbări importante.

Săgetătorii își vor da seama anul acesta că nu pot controla totul, că unele lucruri nu depind de ei. Va fi un an al dezamăgirilor și al trezirii la realitate.

Capricornii vor avea un 2018 plin de încărcături emoționale alambicate. Vor simți că nu își mai aparțin, că fac totul greșit.

Vărsătorii se vor ghida după propriul lor instinct, care în acest an nu va mai da greș absolut deloc.

Peștii vor fi ceva mai confuzi, mai speriați oarecum de noutățile care vor veni brusc în viața lor. Trebuie să nu ia decizii radicale când au loc eclipsele de Lună.

Care sunt previziunile Minervei pentru 2018?
Minerva prezintă în detaliu, pentru fiecare zodie, cum va fi anul 2018 din punct de vedere al familiei, carierei, banilor, sănății, relațiilor și nu doar atât.

Cele mai mari 12 secrete de viață uitate de omenire

Cu cât mă gândesc mai mult la viață, cu atât mai mult am ajuns la o realizare solidă: cel mai mare blestem și situație dificilă a omului modern este uitarea. Ca o stare de rău înfiorător, uitarea a străbătut toată ființa omului. În mod individual, colectiv, istoric sau cultural, suntem facuţi să uităm.

Nu numai că am uitat trecutul, dar și locul nostru în prezent și responsabilitatea noastră pentru viitor. La nivel personal, starea noastră de conștiință bazată pe ego are misiunea de a ne ține în această stare de uitare – de a rupe legătura cu ființa noastră ca întreg și cu rețeaua interconectată a vieții și a conștiinței universale. La nivel colectiv, această uitare este perpetuată și întărită de mijloacele sociale și culturale – mai ales prin trecerea într-o realitate a consumerismului inconștient, a unui stil de viață neașteptat și a unui spirit materialist.

Partea bună a acestui lucru este că noi toți avem șansa să ne re-conectăm cu noi înșine și universul în întregime. Puterea amintirii este în centrul căii spirituale către auto-descoperire și realizare.

Iată o listă a ceea ce cred că am uitat sau, mai important, o listă de lucruri de reținut:

Ne-am uitat locul în lumea naturală:
În ultimii două sute de ani ne-am desprins de natură. Am exploatat, am devastat, am consumat și am încercat să controlam natura pentru a ameliora lăcomia noastră, condusă de o nebunie auto-absorbită. Am încercat să ne distanșăm de cercul natural al vieții. Am uitat să ascultăm și să înțelegem ritmurile și ciclurile naturale ale pământului – semnele și limbile sale. Am uitat să urmăm calea naturii și să trăim în echilibru cu ea.

Am uitat legătura noastră cu viața și cu cosmosul:
Prin detașarea noastră de natură, am uitat că suntem strâns legați de ea și de ciclurile universului. Unele triburi la marginea “civilizației” care continuă să urmeze căi ancestrale au păstrat această legătură cu respect. Noi, pe de altă parte, am insuflat un sentiment de separație care ne-a scos din echilibru și de respect. Am uitat cum toată conștiința este interconectată și dansează într-un dans delicat și frumos.

Am uitat veșnica înțelepciune:
Am uitat înțelepciunea noastră ancestrală. În încercarea de a câștiga cunoștințe științifice prin raționalizarea minții noastre, am uitat înțelepciunea prin deschiderea inimii noastre. Am uitat povestile vechi și înțelepciunea populară, care a fost înmânată de la clarvăzători și înțelepți din antichitate, care au trăit în armonie cu universul.

Ne-am uitat drumul și visele noastre:
Prin îndepărtarea de la calea noastră interioară am uitat să visăm visul vieții. Mai important am uitat să ne trezim în acel vis și să vedem adevărata noastră natură ca co-creatori ai vieții – ca și visători. Am uitat că avem puterea de a țesa visuri și de a folosi puterea de intenție de a îndrepta aceste vise spre manifestare.

Am uitat scopul nostru:
Cu prea multă vorbă, zgomot și distragere în această realitate densă, am uitat ce am venit să facem. Am uitat scopul nostru. Suntem prinși în transa de masă a realității consensuale fabricate. Am pierdut din vedere autenticitatea noastră, acea scânteie interioară care ne conduce spre fericirea și realizarea noastră de sine. Am uitat că suntem aici pentru a fi realizați ca ființe spirituale întrupate într-o formă fizică și încorporate într-un univers congenial.

Am uitat că totul este dragoste:
Acesta este probabil cel mai adânc mister al tuturor lucrurilor pe care numai unii clarvăzători l-au înțeles ca pe un adevăr atotcuprinzător. Acest adevăr este totuși ascuns undeva adânc în noi. Am stiut-o la un moment dat, dar am pierdut legatura cu ea. Am uitat că totul este, în ultimă instanță, energie și conștiință și că iubirea este structura fundamentală a existenței, care trece prin toată energia și conștiința.

Am uitat să iertăm:
Făcându-se să credem că suntem separați și deconectați de ceilalți și de orice altceva, am uitat să iertăm. În cel mai adânc sens, iertarea este actul de a ne aminti că suntem una cu toată lumea și cu orice și că nu există nici o victimă sau un făptuitor. Doar toți ne mutăm împreună într-o rețea dinamică pe care o numim viață.

Am uitat să fim liberi:
Amintește-ți un lucru în fiecare zi: Ai fost făcut să fii liber.

Ne-am născut și am crescut într-o “realitate” în care libertatea este doar un concept. Am fost legați cu cătușe de frică, de concepții greșite, de ideologii false, de recompense materiale și de răscumpărarea de reguli și legi stabilite pentru a proteja interesul celor puțini. Am fost făcuți să uităm că suntem agenți liberi ai schimbării. Suntem liberi să fim cei care suntem fără frică sau vină.

Am uitat puterea noastră reală:
Trăind în frică ne-a făcut să uităm cât de puternici suntem. Am uitat puterea masivă a voinței și intenției noastre de a ne schimba realitatea. Am fost trecuți în somnambulism și urmând semnele pregătite automat.

Am uitat lecțiile noastre din istorie:
Dacă există ceva ce ne-a învățat istoria, este cât de repede ne uităm lecțiile. Din când în când, continuăm să repetăm ​​aceleași greșeli, prinşi în aceleași tipare de lăcomie și de auto-distrugere. Nu putem fi învinuiți individual pentru greșelile făcute de omenire în trecut, dar suntem responsabili ca indivizi pentru a ne aminti de greșelile din trecut și pentru a le transmite în fața psihicului colectiv.

Am uitat să fim simpli:
Viața omului a devenit mai complexă și mai complicată. Suntem sedusi de sclipirea cantităţii si nu de puterea simplităţii. Am uitat să fim simpli și sensul simplității. Viața este simplă. Simplitatea înseamnă a renunța la toate lucrurile și ideile inesentiale care dezvăluie viziunea asupra scopului nostru de viață și a celorlalte adevăruri pe care le-am uitat.

Am uitat să avem încredere, să credem și să ne întrebăm:
Ne-am pierdut încântarea în lume. Am uitat să ne minunăm în faţa miracolului vieții. Scepticismul nostru și viziunea cinică asupra lumii ne-au făcut să ne pierdem încrederea în noi înșine și în magia universului. Am uitat cum să credem. Aceasta este probabil cea mai mare tragedie din toate. A slăbit spiritul nostru și ne-a slăbit sufletul.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !