La ce vârstă vei avea cel mai mare noroc în viață, în funcție de zodie

Berbec
Etapa vieții care te reprezintă cel mai bine este maturitatea și vei reuși să cunoști cu adevărat succesul în jurul vârstei de 40 de ani. Atunci ai cele mai mari șanse de reușită, de a te bucura de roadele muncii tale, dar și de roadele sacrificiilor pe care le-ai făcut în tinerețe sau chiar în copilărie.
Taur
Îți place să copilărești destul de mult și reușești cu greu să te mobilizezi pentru a-ți împlini visele. Când dai de gustul banilor, însă, își vei dori să obții din ce în ce mai mulți, prin orice mijloace. Vârsta la care vei cunoaște apogeul succesului este 39 de ani.

Gemeni
Copilărești mult, până la vârste destul de înaintate, motiv pentru care nu vei reuși să te mobilizezi să îți atingi obiectivele decât undeva pe la vârsta a doua. Însă din momentul în care vei cunoaște succesul vei deveni tot mai ambițios. 50 de ani este, cu aproximație, vârsta la care te vei simți cu adevărat împlinit.
Rac
Ești dependent de familia ta ți te dezlipești cu greu de confortul oferit de aceștia. Abia pe la vârsta de 45 de ani devii cu adevărat independent și stabil financiar, reușind chiar să câștigi sume importante de bani.

Leu
Tinerețea este etapa vieții reprezentativă pentru zodia Leu. În jurul vârstei de 27 de ani, acești nativi vor avea parte de succesul maxim și vor avea șansa de a se afirma așa cum își doresc, de a reuși și de a realiza proiecte mărețe.
Fecioară
Bătrânețea este etapa vieții în care Fecioarele reușesc să se afirme în adevăratul sens al cuvântului, motiv pentru care vor simți apogeul succesului abia la 55 de ani. Asta nu înseamnă că până la această vârstă Fecioarele nu vor traversa perioade înfloritoare.
Balanță
Balanțele pun bazele succesului lor încă din copilărie și reușesc rapid tot ceea ce își propun. 20 de ani este, cu aproximație, vârsta care îți va aduce succes și reușită pe toate planurile.

Scorpion
Pentru Scorpioni, anii maturității sunt cei care îi definesc. Cu toate că toate eforturile lor sunt încununate cu succes de-a lungul vieții, perioada cea mai prolifică pentru Scorpioni se situează în jurul vârstei de 40 de ani. Abia atunci se simt cu adevărat împliniți pe toate planurile.

Săgetător
Acești nativi sunt ambițioși și își construiesc cariera, de-a lungul vieții, pe mai multe etape, iar succesul va culmina în cazul lor la 30 de ani. Aceasta este vârsta la care Săgetătorii se vor simți lipsiți de griji și se vor învârti în cercuri înalte.

Capricorn
Bătrânețea este perioada vieții în care toate sacrificiile și eforturile depuse de Capricorni le vor fi răsplătite pe deplin. Persoane extrem de serioase și ambițioase, niciun efort nu este prea mare pentru acești nativi când vine vorba de cariera lor. Cea mai benefică perioadă a vieții lor va fi în jurul vârstei de 28 de ani.

Vărsător
La fel ca în cazul celorlalte zodii de aer, copilăria este etapa vieții care îi reprezintă pe Vărsători, etapă în care își creionează destinul prin deciziile pe care le iau. Vârsta care va fi marcată cu succes pe toate planurile este, cu aproximație, 40 de ani. Atunci vor culege roadele sacrificiilor pe care le-au făcut în trecut și se vor simți cu adevărat împliniți.

Pești
Cele mai importante decizii pe care le vor lua Pești vor fi pe la 20 de ani. De ele vor depinde viitorul lor, dar acești nativi vor fi nevoiți să muncească din greu pentru a-și atinge țelurile. Peștii vor cunoaște apogeul fericirii, cu aproximație, la vârsta de 35 de ani, când vor simți că totul merge ca pe roate pentru ei.

11 alimente stradale autentice pe care oamenii le mănâncă în întreaga lume

Una dintre cele mai bune părți ale călătoriei este degustarea mâncărurilor locale. Fiecare țară are ceva foarte special de oferit și căutăm mereu acea experiență autentică. Nu este nevoie să rămânem la restaurante scumpe și la modă, deoarece mâncarea de pe stradă reprezintă cu siguranță cele mai accesibile și totuși delicioase feluri de mâncare.

Iată cea mai bună mâncare de pe stradă din întreaga lume pentru a arăta cât de colorată este lumea noastră.

Masala dosa în India

Bucătăria indiană este atât de delicioasă încât este cunoscută aproape peste tot în lume. Această masă particulară a fost populară numai în statele sudice ale Indiei, dar acum este foarte comună aproape peste tot în țară și în străinătate. Masala dosa tipică este făcută cu orez, sare, ulei vegetal, gram negru cojit, ardei iute, frunze curry, semințe de muștar, semințe de schinduf, cartofi, ceapă și turmeric.

Doner kebab în Turcia

Doner kebab-ul german, care este destul de familiar și uneori pur și simplu numit “kebab”, a fost prezentat pentru prima oară de imigranții turci la Berlin în anii 1970. De atunci a devenit una dintre cele mai populare alimente stradale din Germania și din Europa. Se traduce literalmente din turcă ca “kebab rotativ”, iar ingredientele sale sunt felii de miel, carne de vită sau carne de pui, care este prăjită lent.

Currywurst în Germania

Se crede că acest fel de mâncare a fost inventat în 1949 de către Herta Heuwer la Berlin, când a decis să amestece ketchupul și praful de curry obținut de la soldații britanici din Germania. A turnat amestecul de condimente peste cârnați de porc la grătar și a început să o vândă pe stradă. Această gustare ieftină, dar umplută a devenit foarte populară printre lucrătorii din construcții care au refăcut orașul devastat. Astăzi se găsește în aproape toate orașele germane.

Pad thai în Thailanda

Pad thai este listat la numarul 5 al sondajului “Cele mai delicioase 50 de alimente din lume”, compilate de CNN Go in 2011. Este esentialul de fripturi de orez preparat cu tofu, oua, sos de peste, creveti uscati, usturoi, tamarind, și ardei iute și se servesc cu felii de lime și arahide prăjite tocate (ingredientele pot varia). Pad thai a aparut in timpul celui de-al doilea razboi mondial, cand Thailanda a suferit o lipsa de orez datorita razboiului si inundatiilor. Pentru a reduce consumul de orez, prim-ministrul thailandez a promovat oamenii să mănânce tăiței în schimb. Acum e mâncarea principală din Tailanda.

Sashimi în Japonia

Această delicateză japoneză este destul de faimoasă chiar și în afara Japoniei. Cu toate acestea, puteți obține cea mai bună experiență din aceasta numai în Japonia. Imaginați-vă doar un bucătar care taie un pește uriaș chiar în fața ochilor tăi și îl serveste direct la tine. Ei bine, așa arată mâncarea de pe stradă în Japonia. Sashimi este un pește crud tăiat în bucăți subțiri, iar bucătarul-șef tăie diferite pești în diferite grosimi pentru a-și evidenția aspectul. Cele mai populare ingrediente ale sashimi sunt somon, ton, puffer (fugu), squid, și creveți.

Arancini în Italia

Acest fel de mâncare italian, care este tradus ca “mică portocală”, nu are nimic de-a face cu portocalele. Numele derivă din forma și culoarea sa. Acestea sunt, practic, bile de orez umplute cu pesmet și apoi prăjite adânc. Acestea sunt de obicei umplute cu carne în sos de roșii, mozzarella și mazăre. Arancini își are originea în Sicilia în secolul al X-lea, apoi sub dominație arabă. Astăzi, în orașele Palermo, Siracusa și Trapani, în Sicilia, este o mâncare tradițională pentru sărbătoarea Santa Lucia, în timpul căreia localnicii nu mănâncă paine sau paste făinoase. Acest lucru se face pentru a comemora sosirea unei nave de aprovizionare cu cereale în ziua lui Santa Lucia în 1646, ameliorând o foamete severă. Este, de asemenea, servit ca un produs fast food in aproape toate regiunile din Italia.

Poutine în Canada

Acesta este un fel de mâncare canadiană care provine din provincia Quebec și este făcută cu cartofi prajiti și brânză de brânză și acoperită cu o sos brună. Poutine își are originea în zona Centre-du-Québec la sfârșitul anilor 1950. Mai multe restaurante din zonă pretind că sunt inventatorul vasului, dar nu există un consens. A devenit aproape un marker cultural și un aliment junk adorat în întreaga Canada.

Pirozhki în Rusia

Pirozhki sunt versiuni mici ale “pirog”, cuvântul rusesc pentru “plăcintă”. Originea cuvântului provine din vechiul rus “pir” (“sărbătoare”), iar acest lucru demonstrează că orice sărbătoare ar trebui să implice mâncarea pirojki. Aceste plăcinte mici sunt vândute acum peste tot în țară, de obicei în mici cafenele și magazine. Umplutura poate fi orice, de la carne, peste, ouă la legume și fructe.

Jī zhuǎ (gheare de pui) în China

Poate părea ciudat pentru unii că oamenii din China mănâncă picioare de pui. Cu toate acestea, ei cred că este bun pentru sănătatea lor, și reduce resturile! Este un aliment tipic chinezesc pe care nu îl veți întâlni adesea în alte țări. Se pot adăuga arome, de obicei, sos de chili sau barbeque. Poate fi sărat sau prăjit, dar este întotdeauna picant. Mâncarea este foarte populară peste tot în China și puteți vedea picioarele afișate în spatele ferestrelor de sticlă pe multe străzi.

Pastel de nata în Portugalia

Pastel de nata a fost creat de călugării catolici în secolul al XVIII-lea. La acea vreme, în mănăstiri au fost folosite cantități mari de albușuri de ouă pentru îmbrăcăminte de amidon. Călugării au folosit gălbenușurile de ou rămase pentru a face prăjituri și produse de patiserie, și așa a provenit acest vas. Acest tort de ou cu zahăr și unt este acum o faimoasă mâncare pe stradă în Portugalia.

Ceviche în Peru

Numarul 1 este ceviche, deoarece este singurul fel de mancare care nu numai ca a fost declarat parte a “patrimoniului national” al Peru, dar are si o vacanta declarata in cinstea sa. Rețeta clasică include bucăți de pește crud marinat în tei proaspăt stoarse sau suc amar de portocale, ceapă tăiată, ardei iute, sare și piper.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !