loading...

Bianca Dragusanu si fratele ei vitreg, prima oara la TV. Cine este, de fapt, tanarul Bogdan Dragos? „Tatal lui Bogdan este…”

Bianca Dragusanu a aparut pentru prima oara intr-o emisiune TV alaturi de Bogdan Dragos, fratele ei vitreg. Vedeta Kanal D a venit in platou la WOWbiz si a vorbit despre trauma prin care a trecut in urma cu 2 luni.

Cazul lui a fost extrem de mediatizat, dupa ce s-a aflat ca a fost batut de un echipaj de Politie „din greseala”, pe motiv ca l-ar fi confundat cu altcineva.

Tatal lui Bogdan, Marcel este casatorit cu mama mea de mai bine de 20 de ani. Practic, Marcel, asa cum ii spunem noi, mie si surorii mele, ne este ca al doilea tata. Ne-a fost alaturi de cand aveam 7-8 ani.
Suntem prieteni si in ultima parte a vietii noastre am devenit si mai prieteni. Ne-am sunat mereu, am tinut legatura, sunt prietena foarte buna si cu sotia lui, merg foarte des la Timisoara.
Eu ma aflam in Timisoara cu o zi inainte sa se intampla aceasta nenorocire. El m-a condus la aeroport. Acum am fost in Timisoara din nou, acum 3 zile si am refacut cumva traseul intregului incident.”, a spus Bianca Dragusanu.

 

8 atracţii turistice incredibile despre care puţini oameni ştiu

Cu toții știm despre atracțiile renumite precum Colosseum, Marele Zid Chinezesc sau Taj Mahal. Dar există și alte clădiri vechi, despre care chiar și cei mai avizi călători nu au auzit niciodată.

Iată rezultatele unui sondaj din revista Quora, în care au cerut cititorilor să numească repere arhitecturale mai puțin cunoscute ale lumii.

  1. Marea Moschee din Djenné, Mali

Marea Moschee din Djenné are peste 100 de ani și este cea mai mare clădire cu cărămidă din lume. În 1988 a fost inclusă pe lista patrimoniului mondial UNESCO ca parte a vechiului oraș Djenné. Momentan, moscheea este închisă pentru turiști. Probabil, aceste măsuri au fost luate în 1996 după ce a avut loc o şedinţă foto pentru revista Vogue.

  1. Chand Baori, India

Chand Baori, aflat în micul sat indian Abhaneri, este unul dintre cele mai vechi și mai adânci scări din lume. Structura uriașă, asemănătoare unei piramide inversate, merge subteran pentru 30 de metri. Există trei pereți care au 1000 m îngustați aranjați într-o simetrie perfectă, construită în laturi, ducând până la un mic lac verzui. Oamenii de știință încă determină dacă scara a fost construită între secolele IX și XI sau 600 de ani înainte de epoca noastră.

  1. Palatul Parlamentului, România

Unul dintre cele mai populare repere din București a fost construit când România era încă Republica Socialistă. Palatul este considerat cea mai mare clădire administrativă civilă din lume. Această minune neoclasică are 12 etaje (cu opt etaje suplimentare în subteran) și 3.100 de camere acoperind 330.000 mp.

  1. Stari Most (Podul Vechi), Bosnia-Herțegovina

Acest pod pietonal peste râul Neretva din orașul Mostar este o copie modernă a podului antic care a fost distrus de forțele croate bosniace în 1993. Stari Most a fost inclus pe lista patrimoniului mondial UNESCO în 2005. Una dintre distracțiile turistice tradiționale este bungee jumping-ul în apele răcoroase ale râului Neretva de pe acest pod (24m până la 30m de cădere liberă garantată).

  1. Fortul Kumbhalgarh, India

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !