loading...

Fratele Biancai Dragusanu a primit 83 de lovituri pe nedrept de la politisti! „Doctorii i-au spus ca daca nu il baga atunci in operatie, murea”

Bogdan, fratele vitreg al Biancai Dragusanu, si-a revenit cu greu dintr-o bataie crunta, primita de la un echipaj de politie. Bogdan Dragos se afla intr-o localitate de langa Timisoara, impreuna cu un partener de afaceri, atunci cand o masina de politie le-a blocat drumul.

Ce-a urmat pare desprins din filmele horror.

„Ne aflam exact aici. Suntem la Mosnita, langa Timisoara. Aici am stat de vorba cu clientul, aproximativ 20 de minute, dupa care am plecat. Am vrut sa mergem sa vedem ce se mai construieste in zona. Asta e meseria noastra. Am luat-o spre Mosnita Veche. Radu (prietenul lui) stia, mai fusese in zona.
Bogdan povesteste ca la intoarcerea in oras a avzut doua masini de politie.

Aveam cumva o frica, pentru ca aveam aceste folii negre la masina. Mi-a sarit in ochi Politia. ne-au oprit calea, am franat, eu am apucat sa deschid usa, iar unul din ei m-a tras afara din masina.

Am cazut pe jos. Mi-au pus un genunchi pe cap si m-au intrebat unde sunt actele. Imediat dupa au inceput sa ma bata. Nu imi mai aduc aminte mare lucru, abia dupa ce am vizualizat imaginile. Mi-au dat picioare in cap, mi-au dat la coaste, doua persoane. Nu ne-au spus nimic, cautau un al treilea individ, despre care banuiau ca ar fi cu noi in masina.”, a povestit Bogdan.

8 moduri de a realiza când eşti manipulat emoţional .. și cum să te eliberezi

Noi, ca ființe umane, avem un aspect foarte egoist (chiar dacă poate nu este cu adevărat “real”) al ființelor noastre numit ego-ul și apar multe probleme atunci când acest aspect al experienței umane este necontrolat. Manipularea a fost întotdeauna un instrument favorizat al ego-ului pentru a obține ceea ce vrea.

Această manipulare poate veni fie într-o formă fizică, fie poate fi văzută să funcționeze la nivel emoțional, pentru a distruge psihicul în îndeplinirea dorințelor manipulatorului. Identificarea corectă a modului în care oamenii manipulează în mod emoțional alți oameni ne poate salva multă suferință în viitor, identificând din timp aceste lucruri.

Protejând-ne de a fi manipulați la nivel emoțional, suntem capabili să ne eliberăm odată pentru totdeauna de încălcarea dreptului nostru universal de liberă voință. Așa cum putem schimba conștiința noastră de starea de teamă care ne este adesea impusă de manipulatorii emoționali, putem să ne îndepărtăm de orice stare de minte debilitantă. Următoarea va fi o listă detaliată de semne pe care să le căutați în cazul persoanelor care încearcă să manipuleze în mod emoțional alții și cum să se apere împotriva acestor tactici sinistre.

Identificarea manipulării emoționale

Faceți o declarație care este întoarsă pentru a fi folosită împotriva voastră într-un mod negativ.

Persoana va vorbi cu un aer de onestitate care este, de fapt, o acoperire pentru adevăratele lor intenții. Un exemplu ar fi că ați spune acestei persoane ceva de genul “Sunt foarte supărat că mi-ai uitat ziua de naștere”. Răspunsul lor ar fi că “mă face să mă simt trist că ai crede că îți voi uita ziua de naștere, ar fi trebuit să spun tu de marele stres personal cu care mă confrunt acum, dar tu vezi că nu vreau să te deranjez. Aveți dreptate că ar fi trebuit să pun toate aceste dureri (în acest moment, lacrimile convingătoare ar putea să apară pentru a da mai multă încredere acestei tactici de manipulare fiind folosite) și s-au concentrat asupra zilei dvs. de naștere. Îmi pare rău.“

Intuiția ta poate simți că scuza asta elaborată nu este autentică. Cu toate acestea, din moment ce au spus cuvintele magice, esti in esenta lasata cu nimic mai mult de spus sau vei gasi ca incerci sa-ti controlezi furia falsa. Când acest scenariu se joacă, nu acceptați scuze care sunt la fel de reale ca adevăratele lor intenții. Dacă acceptați scuzele, tocmai ați fost manipulat emoțional! Dacă nu se simte autentic, probabil că nu este. Nu vă permiteți să fiţi șantajat emoțional, pentru că dacă o faceți o dată, manipulatorul emoțional va vedea că poate fi folosit ca o metodă de succes de a obține ceea ce dorește.

Persoana se prezintă ca ajutător voluntar.

O persoană care acționează ca un manipulator emoțional joacă rolul unei persoane care este dispusă să ajute cu orice sarcină dată. Dacă îi cereți ajutorul pentru ceva, el va fi mai mult decât dispus să fie de acord. Dacă nu le-ați solicitat ajutorul, el sau ea se va oferi voluntar pentru a ajuta la orice sarcină dată. Văzând o ofertă de ajutor arata ca un lucru minunat, dar în mintea unui manipulator emoțional, aceasta este doar o mișcare tactică pentru a împlini o dorință egoistă pe care o are. Dacă acceptați oferta lor de a ajuta, el sau ea își va exprima respingerea de a ajuta, permițând mai multe suspinuri care sunt suficient de puternice pentru a vă observa sau alte semne non-verbale care vă anunță că într-adevăr nu vor să vă ajute cu tot ce li sa oferit să ajute.

Veți observa acest lucru și spuneți-le că nu pare să vrea să ajute, iar atunci când își începe eforturile principale de manipulare. El sau ea va arăta voința lor mare de a te ajuta. Pentru a ocoli această manipulare, ignorați suspinul fals și indicațiile subtile ca nu este dispus să ajute. De asemenea, puteți confrunta direct persoana și puteți livra un ultimatum (deși într-o manieră civilizata).

Ei spun ceva, dar mai târziu vă asigură că nu au spus nimic.

Aceasta este o tactică pe care o puteți vedea folosită în multe aspecte ale societății, probabil că sfera politică este cel mai mare utilizator al acesteia. Dacă simțiți în permanență că poate exista ceva în neregulă cu amintirea memoriei, deoarece vă amintiți un lucru și manipulatorul emoțional “își amintește” altul, atunci fiți precauți. Cei care au stăpânit “arta” manipulării emoționale sunt experți în justificarea acțiunilor lor, transformarea lucrurilor în jurul vostru și raționalizarea situațiilor.

Este ca și cum ar fi absolvit Universitatea de Minciuni și sunt incredibil de pricepuți în a trece chiar și în minciuna cea mai ridicolă, fără să dea nici o sugestie că el sau ea este înșelător. Ei pot fi convingatori experti pana la punctul in care incepi sa intrebi propriile tale amintiri si sanatatea. Pentru a combate această tehnică de către manipulatorul emoțional, păstrarea unui jurnal al a ceea ce el sau ea spune este un început bun pentru a avea o dovadă definitivă că el sau ea se află chiar în fața ta. Nu contează cum faci asta. Poate fi sub forma unei alte persoane cu tine atunci când manipulatorul spune ceea ce spune, scrie, înregistrează etc.

Te vor face să te simţi vinovat.

Manipulatorii emoționali sunt experți în a face oamenii sa se simtă vinovati. Ei au capacitatea de a vă face să vă simțiți vinovați fie că nu vorbiți, că nu vorbiți prea mult, că nu manifestați suficiente emoții, că aveți prea multă emoție, că nu oferiti și / sau că nu aveți suficientă grijă și că vă acordați prea multă grijă. Nu există linii pe care manipulatorul emoțional nu le va traversa pentru a vă pune într-o călătorie de vinovăție. Această persoană va expune foarte rar orice nevoi sau dorințe reale pe care le are. În schimb, manipularea emoțională este jocul pe care îl joacă pentru a satisface aceste nevoi și dorințe. Combinată cu vina, simpatia este un instrument foarte puternic pentru a vă manipula emoțiile.

Manipulatorul emoțional este excelent la jocul victimei. Ele îți provoacă voința de a sprijini, de a le îngriji. Aceste persoane foarte rar își fac munca murdară, ca să spunem așa. Ei sunt capabili să te facă să le faci pentru ei și atunci când faci (prin mijloace indirecte) ei vor spune că nu se așteptau niciodată sau voiau să faci nimic deloc. Nu-ți face griji, nu îți pierzi sănătatea! Faceți-le foarte clar pentru ei că nu veți face munca lor murdară, care poate fi spus prin a spune “Sunt pe deplin încrezător în capacitatea dumneavoastră de a lucra acest lucru pe cont propriu.”

Ele sunt indirecte.

Luând pasul pasiv-agresiv, manipulatorii emoționali sunt capabili să se ocupe indirect de lucruri. Acțiunile din această categorie includ discuția în spatele tău, să-i facă pe alții să-ți spună ce nu ţi-ar spune ei înșiși și să găsească modalități subtile de a te face să știi că sunt nefericiți. Ei vă vor spune lucruri pe care doriți să le auziți, dar apoi faceți ceva pentru a submina asta. Un exemplu în acest sens ar fi dacă manipulatorul spune că “bineînțeles că vreau să te întorci la scoala și știi că te voi sprijini întotdeauna.” derulează înainte într-o noapte în care studiați fie pentru un examen, proiectul de lucru și copiii dvs. (dacă aveți, adică) aruncă sentimente de temperament, volumul televizorului este foarte ridicat, iar animalele de companie trebuie să aibă grijă – în timp ce stă pe canapea privindu-vă cu indiferenţă.

Dacă ați fi chemat la acestea, probabil că vor spune ceva de genul “bine, nu poți să te aștepți ca viata să se oprească pentru că ai un examen sau trebuie să termini un proiect pentru muncă, draga?”. pentru a face față și, dacă un manipulator emoțional îl trage, alegerea de răspuns este foarte limitată … chiar atât de mult încât nu am o metodă adecvată pentru a combate acest lucru, în afară de a scoate această persoană din viața ta.

Par întotdeauna că le este mai rău decât tine.

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !