loading...

Ce se intampla daca mananci varza murata seara, cu 3 ore inainte de culcare! Putina lume stie acest lucru, merge si la femei, si la barbati

Stiati ca, pe langa faptul ca este si gustoasa, varza murata este si extrem de sanatoasa?

Studiile au demonstrat faptul ca acest aliment are o multime de beneficii pentru organismul uman.

Spre exemplu, consumul regulat de varza murata ajuta la protejarea inimii si la reglarea tensiunii, cei care au tensiunea mica fiind cei mai castigati.

Vrei sa slabesti sanatos si fara efort? Mananca varza murata! Te vei satura dintr-o cantitate relativ mica, iti va tine de foame si iti va scadea pofta de dulciuri, care sunt foarte toxice pentru organism.

De asemenea, daca mananci varza murata seara, cu 3 ore inainte de culcare, sistemul tau digestiv la lucra mult mai usor si, astfel, vei avea un somn extrem de odihnitor.

Pe langa acest lucru varza murata ajuta si la regenerarea tesuturilor si este un detoxifiant excelent: curata organismul de substantele nocive.

Data viitoare când deschideți o cutie de suc să nu uitați să faceți acest lucru

Probabil că ați citit acele povești nebunești de pe Internet despre familia care a murit de leptospiroză, pentru că au băut suc direct din cutie. Iată riscurile reale ale acestui obicei, astfel încât să nu intraţi în confuzie cu toate povestile.
Sa fim cinstiti. Obiceiul de a bea direct din doză este comun, mai ales când suntem departe de casă. Numai cei mai grijulii dintre noi curățăm cutia înainte de a o deschide. Dar este suficient? Să aflăm.

Toate cutiile părăsesc fabrica în ambalaje din plastic care le izolează de murdărie și praf și astfel ajung la supermarket.

Dozele care petrec câteva zile pe rafturile supermarketului pot acumula niște praf, astfel că curățarea acestora înainte de a bea este o idee bună. Dar, în realitate, este aproape imposibil ca aceste cutii să fie atât de murdare încât trebuie să le spălăm cu detergent.

Oricum, înainte de a deschide o cutie, luați în considerare următoarele sfaturi:

Curățați recipientul deoarece nu știți sigur dacă acesta a fost stocat în mod corespunzător.
Dacă utilizați o cârpă sau un şerveţel, amintiți-vă că îndepărtează praful, dar nu dezinfectează.

Asigurați-vă că recipientul este în stare bună: nu trebuie să fie ruginit, umflat sau deteriorat.

Dacă recipientul este umflat, acesta poate fi un semn de contaminare din cauza sterilizării necorespunzătoare. Bidoanele se umflă, de asemenea, dacă există mici danturi sau găuri în ele.

Dacă recipientul este deteriorat, acoperirea interioară care împiedică contactul direct al metalului cu lichidul poate fi crăpată. În acest caz, metalul este oxidat și acest oxid se amestecă cu lichidul. Este mai bine să nu folosiți cutii deteriorate.

În concluzie, am dori să vă oferim un sfat simplu: nu trebuie să credeți toate acele povești virale de pe web. Dar nu uitați că, din moment ce nu știți cum și unde a fost depozitată cutia, este mai bine să o curățați înainte de a bea din ea, la fel ca orice altă sticlă sau recipient care vine în contact cu gura.

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !