AD

HOROSCOP

4 perechi de zodii care nu se vor desparti niciodata

todayfebruarie 10, 2018

Background
share close
AD
AD

Suntem oameni si toti avem defectele noastre, dar exista sansa ca voi sa fiti pe aceeasi lungime de unda din toate punctele de vedere.

Potrivit astrologilor, exista cateva zodii care se potrivesc perfect.

Berbec si Pesti
Berbecul este o fire dinamica, dura si motivata. Pestii sunt sensibili, complexi si intuitivi. Cand acestia formeaza o pereche, isi ofera unul altuia ceea ce au nevoie mai mult.

Pestii au nevoie de cineva stabil, iar Berbecul are nevoie de cineva care sa ii reaminteasca lucrurile simple ale vietii. Cei doi se completeaza reciproc cand sunt impreuna, iar chimia dintre ei este incontestabila.

Berbecul va fi cel care il va adora pe nativul Pesti pentru ca este rezonabil, in timp ce Pestii ii vor aminti Berbecului sa miroasa florile din cand in cand. Nu este de mirare ca acest cuplu poate dura o vesnicie.

Leu si Balanta
Leul este social, stralucitor si iubeste atentia. Balanta este gratioasa si prietenoasa. Cand cei doi formeaza o pereche, fac cuplul perfect. Ei pot sa vorbeasca neincetat, despre orice.

Cei doi au atat de multe asemanari, iar personalitatile lor sunt la fel de compatibile. Leul iubeste sa aiba alaturi de el o persoana placuta, iar Balanta este orbita de charisma Leului. Se potrivesc cu siguranta.

Fecioara si Varsator
Fecioara este atenta si muncitoare. Varsatorul este progresiv si original. Aceste doua se inspira reciproc.

Cand sunt impreuna, vor urmari documentare, vor asculta muzica si vor vorbi despre toate subiectele care ii intereseaza. Aceste doua zodii stiu exact cum sa se completeze.

Gemeni si Sagetator
Gemenii si Sagetatorul iubesc atat libertatea, cat si aventura. Aceasta pereche nu se plictiseste niciodata. Relatia lor devine o calatorie de a experiementa si de a afla mai multe despre viata unui altuia.

Compatibilitatea dintre aceste doua semne zodicale este atat de puternica, incat nu s-ar putea destrama niciodata.

Secretele alimentare care vă vor ajuta să slăbiţi mai repede

Pentru a pierde în greutate și pentru a o menține în viitor, suntem adesea forțați să renunțăm la alimentele noastre preferate, să reducem dimensiunile porțiilor noastre și chiar să ne înfometăm din când în când. Acest lucru nu pare prea motivant. Dar există o parte bună a acestui lucru.

Iată câteva alimente care pot fi la îndemână și înlocuiesc gustările noastre nesănătoase iubite. Nu trebuie sa fim la dieta aspra si sa numaram stresant fiecare calorie!

Şerbet în loc de înghețată

Faimosul desert cremos este, de fapt, foarte bogat în grăsimi. Şerbetul și fructele sunt puțin diferite de înghețată, dar gustul este la fel de bun. Ele conțin, de asemenea, mult mai puține grăsimi și calorii.

Turtă dulce în loc de ciocolată

Din păcate, ciocolata cu lapte este printre cele mai rele alimente pentru silueta dvs. De aceea, dacă sunteți dornic de ceva dulce, ar trebui să optaţi pentru turtă dulce, care este de fapt foarte sănătoasă.

Ton în propriul suc în loc de ulei

Tonul este un pește incredibil de sănătos, iar conținutul său de proteine ​​este ca cel al caviarului. Pentru ca proteinele să poată fi digerate mai bine, ar trebui să alegeți conserve de ton în propriul suc. Acesta conține mult mai puțină grăsime și mult mai multe vitamine (A, B12, D, E), aminoacizi și substanțe sănătoase (iod, potasiu, fier, fosfor).

Popcorn în loc de amestec de nuci

Sună ciudat, nu? Dar este mai bine să mănânci puțin popcorn simplu sau sărat, decât amestecuri de alune şi nuci, care sunt în mod normal prăjite în ulei.

Fructe în loc de prăjituri

Ori de câte ori doriți să luați gustări, mâna dvs. ajunge, de obicei, la ceva dulce. Principalul truc este să vă abţineţi în timp. Prăjiturile sunt pur și simplu un plus de zahăr de care organismul dumneavoastră nu are nevoie. Dacă alegeți fructe în loc, veți primi o mână de vitamine și substanțe nutritive necesare.

Ovăz în loc de muesli cumpărat de la magazin

Ovăzul de casă cu fructe și nuci este o opțiune mult mai sănătoasă decât muesli de la un supermarket. Acestea din urmă conțin agenți de ameliorare a aromei și zahăr pentru a face consumul mai atractiv. Din cauza acestor aditivi, ele sunt foarte bogate în calorii, spre deosebire de ovazul simplu.

Cartofi congelați în loc de cartofi proaspeți

Ambele tipuri de cartofi sunt aproape identice în conținutul lor. Singura diferență este că dacă te duci pentru cartofi congelați, te vei simți plin după aceea. Acest lucru se întâmplă deoarece cartofii congelați conțin un tip de amidon mai sănătos.

Chipsuri Vegetale în loc de chipsuri de cartofi

Aceasta ar trebui să fie evidentă. chips-urile vegetale de casă sunt mult mai sănătoase decât chips-urile de cartofi cumpărate în magazin, deoarece legumele conțin vitamine necesare organismului nostru.

Bonus: remediu pe bază de ghimbir

Știați că puteți folosi ghimbir, una dintre cele mai populare condimente estice, pentru a scăpa de excesul de greutate? Ghimbirul mărește efectul termic al alimentelor, făcându-vă să vă simțiți plin mai repede și, astfel, mai puțin probabil să aveți o altă gustare într-un timp scurt.

Vizitați un medic pentru a vă asigura că nu sunteți alergic la acest condiment și că nu aveți o boală care să interzică consumul de ghimbir. Apoi, răsfaţă-te cu un ceai de ghimbir cu miere sau o felie de lamaie.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com