loading...

Exatlon 11 februarie. Cine sunt concurentii propusi pentru eliminare la EXATLON.

Exatlon 11 februarie. Momentul propunerilor pentru eliminare a sosit. Vladimir Draghia a nominalizat-o pe Diana Bulimar, Catalin Cazacu l-a nominalizat pe Flo, iar cativa concurenti l-au nominalizat pe Ion Oncescu.

Exatlon 11 februarie. „Il nominalizez pe Ionut Oncescu”, a spus Giani Kirita.

Exatlon 11 februarie. „E important sa tragem toti la aceeasi caruta si sa aducem puncte pentru echipa, asa ca o sa scurtez si o sa spun: Ionut Oncescu”, a spus Diana Belbita.

Exatlon 11 februarie. „Il nominalizez pe Flo pentru ca altfel mi-ar fi foarte greu sa aleg”, a spus Ion Oncescu.

Exatlon 11 februarie. „In majoritatea timpului e absent din echipa si o sa-l nominalizez pe Ionut”, a spus Larisa.

Exatlon 11 februarie. „O nominalizez pe Larisa”, a spus Flo.

Exatlon 11 februarie. „Il nominalizez pentru ca consider ca nu mai poate progresa in aceasta competitie si nu s-a integrat asa cum ne-am fi dorit noi in echipa”, a spus Anca Surdu.

Exatlon 11 februarie. „La fel ca si restul echipei il voi nominaliza pe Ionut Oncescu”, a spus Andrei Stoica.

Exatlon 11 februarie. „Acum o saptamana am facut o nominalizare pe baza principiilor de viata, din pacate nu era vina mea ca am avut putin timp la dispozitie sa analizez noii veniti. Azi lucrurile stau diferit. Am sa-l nominalizez din nou pe Flo”, a spus Cazacu.

Exatlon 11 februarie. „Am doua variante, ambele in urma performantelor sportive: Andrei Stoica sau Diana Bulimar. Avand in vedere ca Diana are niste puncte slabe pe care speram ca le depasim, stau sa ma gandesc care e punctul slab al lui Andrei Stoica. O s-o propun spre eliminare cu toate ca mi-e foarte draga cu speranta ca nu va pleca pe Didi. Andrei daca va fi cazul voi face un pas in spate, pentru ca sa aiba ocazia sa se obisnuiasca cu probele”, a spus Vladimir.

Exatlon 11 februarie. „Acum cateva ore pe plaja au ales sa il nominalizeze pe Florin, iar apoi mi-au spus ca m-au ales pe mine”, a spus Oncescu.

sursa:wowobiz.ro

Teste care descoperă unicitatea corpului tău

Corpul nostru este plin de fenomene care așteaptă să fie descoperite. Probabil ați observat anumite abilități ale corpului pe care ceilalți din jurul dvs. nu le au.
Toţi vrem să credem că sunt speciali, dar nu toată lumea poate vedea ce ne face diferiti de ceilalti. De fapt, există atâtea lucruri care dovedesc că nu sunteți ca oricine altcineva – sunteți unic! Tot ce trebuie să faceți este să priviți în oglindă și să vă descoperiți corpul.
Iată câteva modalități de a testa părți ale corpului dvs. pentru a vedea cât de unic este. Nu pierdeți cireasa de pe tort la sfârșitul articolului. Bucurați-vă de a fi special!
1. Heterochromia iridis

Persoanele cu heterochromie centrală au culori diferite în același ochi, în timp ce heterochromia completă este atunci când o persoană are 2 ochi diferit de culoare. Când o persoană are heterocromie sectorială, una sau mai multe porțiuni ale irisului au o culoare diferită. Un motiv pentru heterochromie este moștenirea genetică. Un alt motiv este atunci când este dobândită ca urmare a unei boli sau a unui prejudiciu. Unele statistici arată că aproximativ 1% din populația lumii ar putea avea această trăsătură.
2. Atingeți nasul cu limba

Această abilitate este cunoscută sub numele de semn Gorlin în lumea medicală. Doar 10% din populație o poate face, deoarece este o trăsătură genetică. Cu toate acestea, vă puteți antrena limba pentru a ajunge la nas. Îți amintești de Gene Simmons de la Kiss? Și-a găsit unicitatea și l-a ajutat să devină o stea rock internațională cu o limbă foarte recunoscută.
3. Linia Simiană

Se spune că persoanele cu linii Simian au de obicei un stil de viață diferit de celelalte persoane fără aceste linii, dar nu înseamnă că trăiesc mai bine sau mai rău. În general, se crede că acești oameni realizează mult mai mult decât majoritatea, dezvoltând tehnici și invenții care vor servi generațiilor. Există oameni cu o linie Simian care au avut o contribuție pozitivă la istorie. Unul dintre aceștia este premierul britanic Tony Blair (cu linii pe ambele mâini), fostul președinte rus Nikita Hrușciov, scriitorii John Steinbeck și Henry Miller, Tony Robbins și Hillary Clinton. Liniile se regăsesc și în 1,5% din populația generală cel puțin pe o mână.
4. Pielea de găină

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.com

loading...
Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !