EXCLUSIV. Am aflat de ce şi-a „abandonat” Anda Adam fetiţa şi s-a înscris la Exatlon! Are probleme mari cu…

Bunăstarea pe care o afişează Anda Adam în public ori pe reţelele de socializare este doar o aparenţă, pentru că, în realitate, solista are mari probleme financiare. Firma ei, ”Anda Adam Company”, a mers mai mult pe pierdere – cel puţin după evidenţele contabile – şi a acumulat datorii uriaşe! Este vorba de suma de 208.000 euro, înscrisă la ANAF şi reprezentând impozite, asigurări sociale datorate, alte dări la stat, dar şi… un credit!

Anda Adam ar fi vrut să ţină totul sub tăcere, dar adevărul s-a aflat! Asta şi pentru că, recent, magistraţii unei judecătorii din Bucureşti au încuviinţat executarea silită a cântăreţei, prin firma sa, în contul datoriilor acumulate la una din cele mai mari bănci din România, astfel că toate lichidităţile cântăreţei, conturile şi activele au fost puse sub sechestru!

Dacă ar fi câştigat, îşi putea plăti jumătate din datorii
Nu e de mirare, în acest caz, că Anda Adam a recurs la o soluţie disperată şi a plecat în Republica Dominicană, să concureze în emisiunea ”Exatlon”, pentru premiul substanţial de 100.000 de euro. Doar aşa a putut să-şi lase acasă fetiţa de doi ani, pe micuţa Evelin, care se uita în fiecare seară pe fereastră, cu lacrimi în ochi, să vadă dacă ”vine mami”, aşa cum dezvăluia chiar soţul artistei, Sorin. Dacă ar fi câştigat marele premiu, suma i-ar fi permis Andei Adam să-şi plătească jumătate din datoriile înregistrate la fisc, dar artista nu a avut noroc şi s-a întors acasă în cârje!  SURSA: CANCAN.RO

Horoscop zilnic: 12 februarie 2018 pentru toate zodiile

Află ce-ți rezervă astrele azi!

BERBEC:

Berbecii vor dedica această zi planului sentimental. Dacă în ultima perioadă lucrurile nu au mers foarte bine în cuplu, acum este momentul oportun pentru ca problemele să se rezolve.

TAUR:

Taurii reușesc azi să atingă un obiectiv la care ținteau de mult timp, însă azi este momentul să acționeze. Au muncit mult în ultima perioadă, iar acum vor culege roadele.

GEMENI:

Gemenii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată de partener și totul merge strună pe plan sentimental. Ar trebui totuși să se concentreze și pe plan profesional mai mult.

RAC:

Nativii din rac sunt extrem de productivi azi. Reușesc să-și ducă la bun sfârșit sarcinile, ca apoi să se relaxeze. Au avut un weekend haotic și au nevoie de odihnă.

LEU:

Leii vor avea o zi plină de emoții. Vor trece peste momente grele în cuplu pentru că nu stau foarte bine cu comunicarea. Dacă ar fi mai deschiși, totul s-ar rezolva.

FECIOARĂ:

Pentru fecioare va fi o zi perfectă pentru că-și vor petrece timpul cu familia. Se vor bucura de compania celor dragi și vor primi multă energie pozitivă.

BALANȚĂ:

Balanțele vor găsi o soluție la o problemă pe care încercau să o rezolve de mult timp. Vor privi totul dintr-o altă perspectivă și vor descoperi că soluția a fost acolo dintotdeauna.

SCORPION:

Scorpionii vor avea parte de un câștig pe plan financiar azi. Lucrurile nu au mers cum și-au imaginat în ultimul timp și-și pierduseră speranța, însă azi este ziua cea mare!

SĂGETĂTOR:

Săgetătorii sunt mai îndrăgostiți ca niciodată! Azi vor reuși să planifice o vacanță cu persoana iubită și acest lucru îi bucură enorm. Sunt plini de energie și bună dispoziție.

CAPRICORN:

Acești nativi își concentrează atenția pe o persoană care îi atrage foarte tare. Își vor scoate toate armele seducției și chiar nu au cum să eșueze.

VĂRSĂTOR:

Vărsătorii ar face bine să se odihnească. Au muncit din greu în ultima perioadă și din această cauză sănătatea le ste pusă în pericol. Ar trebui să aibă mai multă grijă de ei.

PEȘTI:

Azi, acești nativi vor face cunoștință cu persoane care îi vor ajuta pe plan profesional. Au multe de învățat, însă sunt dornici să cunoască lucruri noi. Au în față un viitor strălucit.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !