Dramele se ţin lanţ în familia lui Florin Salam! Cum arată acum fiul manelistului, care a moştenit boala care a ucis-o pe mama lui, Fănica

Dramele se ţin lanţ de familia lui Florin Salam. Danny Salam, fiul lui Florin Salam, nu a fost nici el ferit de maladia care a ucis-o pe mama acestuia, Fănica. Din fericire, Danny Salam pare să fie într-o formă fizică bună, aşa cum apare în cele mai recente fotografii.

Danny Salam a moştenit talentul fiului său, îndreptându-se spre muzică, cea care l-a făcut faimos pe Florin Salam. Florin Salam a mărturisit, recent, că fiul lui a făcut la ultimul spectacol 100 de milioane vechi împreună cu cei din formaţie. Asta înseamnă, a explicat el, că suma s-a împărţit la cinci, iar fiecăruia i-a revenit câte 2.000 de lei

.

Băiatul l-a luat prin surprindere pe tatăl lui atunci când acesta l-a întrebat ce a făcut cu banii. Adolescentul îi dăduse unui coleg, iar Florin Salam s-a temut că a fost păcălit. Danny i-a spus lui Florin Salam că acel tânăr avea mai multă nevoie de bani decât el şi, în plus, el nu duce lipsă de nimic, ceea ce l-a emoţionat foarte tare pe celebrul manelist.

Fănica Salam a murit în 2009
Florin Salam a fost distrus după moartea soţiei sale, Fănica, în 2009. Aceasta suferea de hepatită C, care s-a transformat ulterior în ciroză hepatică. Florin Salam are doi copii din mariajul cu Fănica, Danny şi Betty. Prima soţie a manelistului avea 27 de ani când a pierdut lupta cu o boală despre care nu ştia nimeni, potrivit declaraţiilor făcute în urmă cu aproape nouă ani de Florin Salam. După ce şi-a condus mama copiilor pe ultimul drum, artistul spunea că Fănica era sufletul lui pereche.

Ulterior, Florin Salam şi-a refăcut viaţa, căsătorindu-se cu Roxana Dobre. Lucrurile nu stau însă roz în familia lui Florin Salam, recent având loc o dispută între manelist şi soţia lui. Atunci au apărut şi informaţii că Betty, care acum stă cu viitorul ei soţ, Cătălin Vişănescu, s-ar fi mutat din casa lui Florin Salam din pricina scandalurilor din familie.

Danny Salam a moştenit virusul hepatitei C, care a ucis-o pe mama lui, iar fiul lui Florin Salam este nevoit să ţină regim din pricina acestui lucru.

Cele două cupluri din zodiac imposibil de despărțit – Ele sunt cuplurile perfecte!

Fiecare persoană visează la un momentu dat la o dragoste ca în filme. Totuși, de multe ori ne trezim la realitate și ne dăm seama că nu este chiar așa.

Pentru ca două persoane să poate fi împreună și să se iubească, între ele trebuie să fie atracție, dar și compatibilitate. Poate exista o relație fără compatibilitate, însă nu va fi de durată pentru că dragostea nu este suficientă uneori.

Astrele ne dezvăluie multe despre personalitatea noastră și despre modul în care acționăm în anumite situații, conform semnului nostru zodiacal. De asemenea, ne dezvăluie cu ce zodii suntem compatibili.

Există în zodiac două cupluri de semne zodiacale care formează perechile perfecte pentru că sunt de nedespărțit. Iată care sunt acestea:

LEU + BALANȚĂ:

Aceste două semne zodiacale sunt guvernate de Soare și de aceea, tind să fie persoane calde și extrovertite. Aceste două zodii au trăsături comune și se completează reciproc.

Balanțele sunt persoane echilibrate, care sunt mereu sufletul petrecerii și care relaționează foarte bine cu cei din jur. Se asemenea, nativii născuți în balanță sunt șarmante și au un farmec căruia îi vei rezista cu greu.

Dacă o balanță care un leu alături, combinația va fi ca de poveste.

Leul este o persoană care vrea să controleze totul și îl place să-și domine partenerul, însă în relație cu o balanță se va schimba total. În locul persoanei dominante, balanța va avea alături un prieten protector.

Leul va fi în stare de orice pentru a aduce un zâmbet pe fața balanței și va face orice pentru a o răsfăța și pentru a se simți iubită. De fiecare dată când aceste zodii sunt împreună, vor ieși scântei.

FECIOARĂ + VĂRSĂTOR:

În relația dintre aceste două semne zodiacale, fecioara este cea care domină. Fiind o persoană ambițioasă și perfecționistă, va pune la cale un plan pentru a stârni interesul sentimental al vărsătorului.

Nativul din vărsător va fi cucerit încă din prima clipă de expresivitatea, umorul și inteligența fecioarei și deși poate că ți se va părea un cuplu ciudat la prima vedere, legătura dintre cei doi este un puternică.

Fecioarele sunt persoană practice, iar vărsătorii adevărați visători, iar acest lucru face să se completeze reciproc. La început, vărsătorul o poate considera pe fecioară plictisitoare și vor exista nenumărate discuții, ca în orice altă relație pe această temă, cele două semne zodiacale nu se vor despărți pentru că nu-și imaginează viața unul fără celălalt.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !