Uite cum arată imperiul secret de lux pe care l-a construit Radu Mazăre în Madagascar! Aici își petrece toate vacanțele exotice!

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre, în cazul căruia Poliţia s-a sesizat pentru că nu s-a prezentat, sâmbătă, la Poliţia Constanţa, în cadrul controlului judiciar, a plecat în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. Fostul edil are mai multe investiţii făcute în insula africană.

FOTO Cum arată imperiul din Madagascar al lui Radu Mazăre

Radu Mazăre a plecat din România în ziua de Crăciun, la ora 13.00, cu o cursă către Paris de pe Aeroportul Otopeni. Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române, sâmbătă, în jurul orei 12.00, poliţiştii Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au sesizat cu privire la faptul că Radu Mazăre, aflat sub control judiciar în baza unei decizii a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezenţă.

Cum arată resortul lui Radu Mazăre din Madagascar. Cât costă aici un bungalow

Contactat de poliţişti, fostul primar al Constanţei le-a spus că se află în Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. Conform procedurii, poliţiştii constănţeni au sesizat Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vacanţe în ţări exotice

Radu Mazăre, primar al Constanţei timp de trei mandate, este cunoscut pentru vacanţele sale în Brazilia şi în Madagascar, iar anul trecut el şi-a deschis un complex turistic în Madagascar. În 2012, când era primar al Constanţei, Radu Mazăre anunţa, la întoarcerea dintr-o vacanţă în Madagascar, că a concesionat de la un trib, pe o perioadă de 99 de ani, 1,8 hectare de teren pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, pentru care ar fi plătit 1 euro pe metru pătrat. El spunea atunci că vrea să construiască acolo un complex pentru iubitorii de sporturi nautice.

Declaraţia de la Curtea Supremă

În noiembrie 2016, fostul primar al Constanţei le-a vorbit magistraţilor instanţei supreme, la unul din termenele în procesul privind finanţarea cartierului social Henri Coandă, despre investiţiile sale imobiliare în Brazilia şi în Madagascar, cu banii lui Elan Schwartzenberg. El a vorbit despre două terenuri în Brazilia, cumpărate în 2007 şi 2008, şi despre „aproximativ două hectare” într-o zonă turistică din Madagascar.

„Acolo am găsit un amplasament cu potenţial, cu un preţ rezonabil, într-o zona turistică, era la ocean- aproximativ 2 hectare. Am discutat cu Elan despre posibilitatea de a face o investiţie acolo. Am convenit să o realizăm. Eu si Mihai am demarat discuţiile cu tribul care era proprietar despre teren când am revenit în Madagascar. Am luat terenul în concesiune pe numele meu şi pe numele fratelui meu Mihai pe o perioadă de 99 de ani”, a spus fostul primar.

Club exclusivist

Pe terenul din Madagascar a fost ridicat resortul Mantasaly, format din 16 bungalow-uri amplasate lângă plajă, în Andovokonko Bay, Antsiranana, toate cu vedere spectaculoasa la Oceanul Indian, cu două suite exclusiviste, restaurant cu specific local, mâncărurile fiind gătite din alimente organice, crescute de localnici, dar şi un bar&lounge.

Clienţii beneficiază de cursuri de kite din partea unor instructori autorizaţi şi pot cumpăra sau închiria echipamente de la magazinul din complex. Întreg complexul este alimentat cu energie electrică provenită de la panouri solare, iar potrivit site-ului complexului, anul viitor va fi inaugurat şi un centru SPA aici. ste singurul complex de patru stele din Diego Suarez.

Cum arată resortul lui Radu Mazăre din Madagascar. Cât costă aici un bungalow

Sursa: adevarul.ro

3 zodii de femei care fac bărbații fericiți – Sunt pline de energie și au creativitate în dormitor!

Nu toate femeile știu să-și facă bărbatul de lângă ele fericit. Le începutul relației, totul este roz și toată lumea este fericită, însă după un timp, lucrurile se schimbă.

Se spune că valoarea unui bărbat se vede după zâmbetul femeii de lângă el, dar este la fel și în cazul femeilor. Când iubești cu adevărat, fericirea ta înseamnă fericirea celui de lângă tine.

Astrele ne dezvăluie care sunt zodiile feminine care pot cuceri orice bărbat și care reușesc să îi facă pe bărbați extrem de fericiți doar prin propria lor prezență. Reprezentanții durității și ai masculinității se lasă copleșiți de strălucirea din ochii cestor femei.

Există 3 zodii feminine care reușesc să ajungă ușor la inima bărbaților și care știu să-i facă fericiți. Tu ești pe listă?

Femeia BERBEC:

Deși aceste femei tind să fie impulsive uneori, sunt pline de vitalitate, energie și senzualitate. Secretul lor de seducere a bărbaților este acela că nu se lasă ușor cucerite și vor să fie ele cele care fac primul pas.

În momentul în care aceste femei lasă un bărbat în dormitorul lor, devin extrem de senzuale și romantice. Vor face orice bărbat să joace după regulile lor și nici unul nu va regreta acest lucru.

Femeile berbec iubesc să fie iubite, dar să și ofere iubire la rândul lor și vor da totul în materie de amor. Au fantezii dintre cele mai incitante și nici cel mai puternic bărbat nu va rezista tentației.

Femeia LEU:

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt de o eleganță rară și acest lucru poate fi văzut cu ochiul liber, chiar de la depărtare. Aceste femei emană prin toți porii senzualitate și feminitate, de aceea, bărbaților le este extrem de greu să stea departe de ele.

În momentul în care o femeie leu se îndrăgostește, va rămâne la fel de fermă și puternică pentru că îi place să domine. De cele mai multe ori, bărbații sunt atrași de acest lucru.

Femeia SCORPION:

Nativele din scorpion dau tot ce pot și în dragoste, dar și în tot ceea ce fac. Sunt senzuale, pasionale și le place la nebunie să experimenteze. Aceste femei le vor oferi bărbaților cele mai incitante surprize.

Femeia scorpion este foarte creativă în dormitor, sălbatică și fierbinte. Este obsedată de control și de aceea, bărbații care ajung în dormitorul ei trebuie să se aștepte la lucruri și surprize noi de fiecare dată.

Close
Bine ai venit pe pagina noastra ! Da like doar daca iti place !